Ranbir Kapoor-Alia Bhatt Wedding Bash PICS LIVE Kemas Kini: Neetu, Karan Johar, Ayan Mukerji & yang lain tiba

16 April 2022, 11:01 malam IST

Anushka Ranjan tiba dengan Aditya Seal untuk serangan Ranbir-Alia

Anushka Ranjan, yang telah mengikat tali pertunangan dengan Aditya Seal pada November tahun lalu, dilihat tiba di majlis itu dengan suaminya. Untuk makluman, Anushka kebetulan adalah antara kawan rapat Alia

16 April 2022, 10:44 malam IST

Akansha Ranjan dan geng gadisnya untuk menjadi sebahagian daripada perayaan Alia Bhatt dan Ranbir Kapoor

Ketika Alia Bhatt dan Ranbir Kapoor mengadakan pesta besar-besaran selepas majlis perkahwinan mereka, kumpulan gadis pengantin perempuan termasuk Akansha Ranjan tiba untuk pesta itu

1650131368 224 Ranbir Kapoor Alia Bhatt Wedding Bash PICS LIVE Kemas Kini Neetu

16 April 2022, 10:26 malam IST

Karan Johar tiba untuk majlis perkahwinan Ranbir-Alia dengan penuh gaya

Karan Johar, yang agak rapat dengan Alia Bhatt, dilihat tiba untuk majlis perkahwinan selepas perkahwinan di kediaman Ranbir Kapoor, Vastu. Beliau membuat kenyataan dalam warna hitam untuk parti itu.

1650131368 755 Ranbir Kapoor Alia Bhatt Wedding Bash PICS LIVE Kemas Kini Neetu

16 April 2022, 10:22 malam IST

Ayan Mukerji akan menjadi sebahagian daripada perayaan selepas perkahwinan Alia Bhatt dan Ranbir Kapoor

Ayan Mukerji, yang berkongsi ikatan yang baik dengan Alia dan Ranbir, adalah antara tetamu di majlis perkahwinan mereka. Dan kini, pembuat filem itu telah tiba untuk majlis perkahwinan pasangan itu.

1650131369 845 Ranbir Kapoor Alia Bhatt Wedding Bash PICS LIVE Kemas Kini Neetu

16 April 2022, 10:04 malam IST

Neetu Kapoor, Riddhima Kapoor Sahni dan Bharat Sahni berpakaian hitam untuk parti itu

Neetu Kapoor dan Riddhima Kapoor Sahni dilihat berkembar dalam pakaian hitam ketika mereka bersiap untuk majlis perkahwinan Ranbir Kapoor dan Alia Bhatt. Sebaliknya, Bharat Sahni juga kelihatan segak dengan sut hitamnya.

1650131369 146 Ranbir Kapoor Alia Bhatt Wedding Bash PICS LIVE Kemas Kini Neetu

16 April 2022, 09:55 malam IST

Natasha Nanda tiba untuk majlis perkahwinan Ranbir Kapoor dan Alia Bhatt

Memandangkan Ranbir Kapoor dan Alia Bhatt menganjurkan majlis keramaian selepas perkahwinan di kediaman mereka, Natasha Nanda dan tetamu lain mula tiba untuk perayaan itu.

1650131369 345 Ranbir Kapoor Alia Bhatt Wedding Bash PICS LIVE Kemas Kini Neetu

16 April 2022, 09:30 malam IST

Shaheen Bhatt dan Soni Razdan pergi ke majlis perkahwinan Ranbir Kapoor dan Alia Bhatt

Perayaan perkahwinan Ranbir Kapoor dan Alia Bhatt masih belum berakhir. Selepas majlis intim, pasangan itu mengadakan majlis keramaian selepas perkahwinan malam ini dan Shaheen Bhatt dan Soni Razdan dilihat menuju ke kediaman Ranbir untuk majlis yang sama.

16 April 2022, 09:01 malam IST

Klik terus terang Ranbir Kapoor dari Wedding with Alia menjadi viral

Dalam satu klik terus terang daripada perkahwinannya, Ranbir dilihat teruja meminum sebotol champagne selepas berkahwin dengan cinta dalam hidupnya, Alia Bhatt. Klik comel sudah tentu memberi peminat gambaran sekilas tentang perayaan intim yang menyeronokkan.

16 April 2022, 08:36 malam IST

Riddhima Kapoor Sahni dilihat di sebuah salon

Di tengah-tengah heboh tentang perjumpaan di rumah Ranbir-Alia di Vastu malam ini, kakak Ranbir Riddhima Kapoor Sahni ditemui di sebuah salon di bandar itu. Dia berinteraksi dengan paps dan kemudian masuk ke dalam salon.

16 April 2022, 08:21 malam IST

Rahul Bhatt memberikan urutan kaki pantas kepada Mahesh Bhatt semasa majlis perkahwinan Ranbir-Alia

Perkahwinan Ranbir Kapoor dan Alia Bhatt telah menjadi salah satu acara yang paling hangat diperkatakan di seluruh negara. Dan sementara gambar dari kenduri kahwin tular di media sosial, gambar Rahul Bhatt sedang mengurut kaki kepada ayah Mahesh Bhatt di tengah-tengah perayaan itu turut muncul di internet.

16 April 2022, 07:35 malam IST

Karisma Kapoor tidak boleh bertenang apabila Kaleera pengantin perempuan Alia Bhatt jatuh ke atasnya

Karisma Kapoor yang cukup aktif di media sosial berkongsi sedikit gambaran indah majlis perkahwinan Ranbir Kapoor dan Alia Bhatt. Dalam catatan baru-baru ini, Karisma berkongsi gambar dirinya ketika dia sangat gembira kerana kaleera Alia menimpanya semasa upacara.

16 April 2022, 07:03 malam IST

Soni Razdan menulis nota cinta untuk anak perempuan Alia Bhatt

Soni Razdan berkongsi gambar indah dirinya dengan pengantin perempuan Alia Bhatt dari majlis mehendinya ketika dia menulis nota cinta untuknya. Dalam gambar itu, dia dilihat memegang Alia rapat dengannya ketika mereka bergambar di hadapan kamera. Soni memberi kapsyen pada imej itu sebagai, “You’ll always be my baby @aliaabhatt”.

16 April 2022, 06:01 petang IST

Shaheen Bhatt berkongsi gambar penuh cinta dengan pengantin perempuan Alia Bhatt dari D-Daynya

Memandangkan Alia Bhatt telah mengikat tali pertunangan dengan Ranbir Kapoor, gambar dari perayaan perkahwinan mereka telah menjadi viral di media sosial. Di tengah-tengah ini, adik Alia, Shaheen Bhatt juga telah berkongsi gambar dengan pengantin perempuan yang bercakap tentang cinta tanpa syarat mereka.

16 April 2022, 05:00 petang IST

Gambar Aditya Roy Kapur bocor dari set pembuatan semula The Night Manager

Aditya Roy Kapur, yang telah memulakan penggambaran filemnya yang akan datang The Night Manager, telah menjadi tajuk utama hari ini kerana gambarnya dari set telah bocor. Untuk makluman, pelakon itu telah melangkah masuk ke dalam kasut Tom Hiddleston untuk pembuatan semula.

1650131369 789 Ranbir Kapoor Alia Bhatt Wedding Bash PICS LIVE Kemas Kini Neetu

16 April 2022, 04:29 petang IST

Kareena Kapoor Khan, Riddhima Kapoor goyang kaki dengan pengantin lelaki Ranbir Kapoor

Riddhima Kapoor Sahni, yang telah berkongsi gambar cantik dari perkahwinan Ranbir Kapoor dan Alia Bhatt, mengambil kisah Instagramnya dan berkongsi gambar dirinya berjabat kaki dengan pengantin lelaki, Kareena Kapoor Khan dan Karisma Kapoor di baraat.

Ranbir Kapoor Alia Bhatt Wedding Bash PICS LIVE Kemas Kini Neetu

16 April 2022, 04:06 petang IST

Priyanka Chopra, Rakul Preet Singh, Dia Mirza menghujani Ranbir-Alia

Melihat gambar Mehendi yang cantik dan penuh kasih sayang Ranbir Kapoor dan Alia Bhatt, Priyanka Chopra, Jacqueline Fernandez, Rakul Preet Singh, Dia Mirza, Zoya Akhtar dan lain-lain menghantar ucapan selamat kepada pasangan itu. Ramai yang mengulas dengan emotikon hati pada gambar cantik pasangan itu.

1650131369 466 Ranbir Kapoor Alia Bhatt Wedding Bash PICS LIVE Kemas Kini Neetu

16 April 2022, 03:31 petang IST

Gal Gadot mengucapkan selamat melangsungkan perkahwinan dengan bintang bersama Heart Of Stone, Alia Bhatt dengan Ranbir Kapoor

Alia Bhatt bersedia untuk dilihat dalam filem Hollywood bersama Gal Gadot dan dia dilaporkan akan pergi untuk penggambaran tidak lama lagi. Sebelum itu, bintang Hollywoodnya Gal telah mengucapkan selamat melangsungkan perkahwinan Alia dengan Ranbir Kapoor. Pada foto Mehendi Alia, Gal menulis, “Tahniah” dan mengucapkan selamat kepadanya.

16 April 2022, 03:03 petang IST

Skuad Kakak Bergaya di majlis perkahwinan Ranbir-Alia

Riddhima Kapoor Sahni berkongsi klik cantik dengan Kareena, Karisma dan Nitasha Nanda dari perkahwinan intim Ranbir Kapoor dan Alia Bhatts. Dalam foto itu, skuad kakak Pengantin Lelaki kelihatan benar-benar diraja.

1650131369 21 Ranbir Kapoor Alia Bhatt Wedding Bash PICS LIVE Kemas Kini Neetu

16 April 2022, 02:28 petang IST

Klik Comel RaLia bersama wanita Kapoor di Mehendi

Pada majlis mehendi itu, Kareena Kapoor Khan, Karisma Kapoor, Riddhima Kapoor Sahni, Rima Jain, Anissa Malhotra Jain dan Nitasha Nanda bergambar bersama Ranbir dan Alia. Semasa wanita Kapoor mencurahkan kasih sayang kepada mereka, Ranbir menyandarkan kepalanya di bahu Alia dan dia memeluknya.

16 April 2022, 02:08 petang IST

Detik ‘Nazar Na Lage’ antara RK dan Alia di Mehendi

Dalam gambar comel yang dikongsikan oleh Riddhima Kapoor Sahni, kita dapat melihat Ranbir Kapoor menanam ciuman manis di dahi Alia. Senyuman comel Alia menceritakan semuanya. Bukankah mereka matlamat pasangan?We would love to thank the writer of this article for this awesome content

Ranbir Kapoor-Alia Bhatt Wedding Bash PICS LIVE Kemas Kini: Neetu, Karan Johar, Ayan Mukerji & yang lain tiba


Our social media pages here and other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/