Ray J Dakwa Kim ‘Tidak Memberitahu’ Kanye Dia Didakwa Melepaskan Pita Seksnya Sendiri-Dia Biarkan Dia ‘Tahu Segala-galanya’

Kata akhir beliau. Kim Kardashian dan Pita seks Ray J membuat pusingan semula selepas cirinya di Hulu Orang Kardashians, tetapi penyanyi itu mahu meletakkan subjek untuk berehat. Pada separuh terakhir wawancara dua bahagian dengan DailyMail, Ray J mendedahkan semua butiran pertemuannya dengan Kanye West sebelum apabila penyanyi rap itu memberikan cakera keras pita seks yang dikatakan kepada Kim pada Orang Kardashians.

Dalam episod kedua Orang Kardashians, Kim mengeluarkan cakera keras yang kononnya mengandungi pita seks keduanya bersama Ray J. Bekasnya, Kanye terbang semalaman untuk mendapatkan semua rakaman rakaman seks Kim yang didakwa dengan Ray J, yang didakwa disimpan pada komputer riba yang dikongsi oleh penyanyi “Sexy Can I”. “Dia mendapat kembali semua pita seks,” kata pengasas Skims sambil menangis di rancangan TV. “Dia mendapat komputer yang dihidupkan dan cakera keras. Dia bertemu dengan Ray J di lapangan terbang, dan dia mendapatkan semuanya kembali untuk saya.

Dalam temu bual dengan DailyMail dikeluarkan pada 6 Mei 2022, Ray J mengesahkan pertemuan itu dengan Donda penyanyi rap tetapi ingin menjelaskan lebih lanjut butiran tentang apa yang sebenarnya berlaku antara mereka. Semuanya bermula dengan Kanye memanggil Ray J manakala penyanyi itu dimasukkan ke hospital kerana radang paru-paru di Miami. The Cinta dan Hip Hop star berkata dia gembira untuk memberikan komputer riba yang mengandungi rakaman dia dan Kim kepada Kanye selepas penerbit menghubunginya. Mereka bertemu di sebuah terminal di Lapangan Terbang Antarabangsa Los Angeles, di mana Ray J memberitahu Kanye segala-galanya. Terutamanya, Ray J mendedahkan bagaimana dia, Kim dan momager Kris Jenner bekerjasama untuk sengaja mengeluarkan pita seks asal pada tahun 2007.

Penyanyi itu mendakwa bahawa dia tidak dibayar, walaupun Kanye mendakwa bahawa Ray J memerasnya untuk cakera keras itu. Ray J mengesahkan bahawa dia menyerahkan semua kandungan pada komputer riba, dan menerangkan garis masa peristiwa. “Saya memberikan dia semua yang saya ada, saya menunjukkan kepadanya semua yang saya ada – dia duduk di atas lantai dan dia melihat semua yang saya berikan kepadanya. Ia adalah segala-galanya yang saya rasa boleh dipandang negatif,” dakwa Ray J. “Ia adalah mesej teks dengan saya dan Kim selama bertahun-tahun, ia adalah banyak gambar berbeza yang kami hantar kepada satu sama lain selama bertahun-tahun selepas pita seks. Saya menunjukkan kepadanya garis masa ini dan memberitahunya bahawa semua yang dikatakan kepadanya adalah tidak benar.”

Bagaimanapun, Ray J mendedahkan bahawa pengasas Yeezy terganggu apabila dia menerangkan segala-galanya. “Saya fikir dia sedia mendengar dan memahami apa yang saya cuba sampaikan. Tetapi sepanjang masa, dia tidak benar-benar mendengar saya dan dia tidak sabar-sabar untuk kembali ke pesawat dan kembali ke pertunjukan Hulu.”

Ray J juga marah kerana Ye mendedahkan butiran tentang pertemuan mereka pada Orang Kardashians. “Apa yang saya mahu daripadanya ialah dia membantu saya membersihkan nama saya. Saya tidak boleh terus-terusan dihitamkan begini,” jelasnya. “‘Ia sangat mencemarkan watak saya untuk seorang lelaki datang dan mendapatkan komputer riba yang saya berikan kepadanya dan secara khusus memberitahu dia jangan beritahu sesiapa yang kami jumpa kerana saya benar-benar memberikan anda komputer riba ini untuk membuat anda berasa lebih baik, ayah kepada bapa .”

Ray J pada mulanya bertindak balas terhadap Orang Kardashians adegan di Instagram. “Semua ini adalah pembohongan. Tidak boleh biarkan mereka melakukan ini lagi – sangat tidak benar,” katanya mengulas pada siaran Instagram HollywoodUnlocked adegan itu pada 29 April 2022. Khabar angin pita seks kedua pertama kali didedahkan pada September 2021 apabila pengurus Ray J memberitahu radio Wack100 “Yang saya tahu ialah Kanye, holla at me, bro. Kami mendapat bahagian 2 pada komputer riba. Tidak pernah dilihat,” katanya ketika itu. “Kami ingin anda memilikinya. Ia akan menjadi NFT peribadi yang hebat.”

Orang Kardashians tersedia untuk disiarkan Hulu. Begini caranya tonton secara percuma.

Imej: Buku Galeri.

Untuk lebih lanjut mengenai Kardashians, lihat memoir 2011 Kris Jenner, Kris Jenner…Dan Semua Perkara Kardashians, di mana momager itu menceritakan kisah yang tidak pernah diceritakan sebelum ini tentang bagaimana dia membawa enam anaknya—Kourtney, Kim, Khloé, Rob, Kendall dan Kylie—menjadi bintang antarabangsa dan membina empayar berjuta-juta dolar mereka. Anda mungkin fikir anda mengenali Kardashians, tetapi seperti yang dijelaskan oleh Kris dalam bukunya, perkara yang terdapat dalam media dan dalam Mengikuti Kardashians hanyalah puncak gunung ais. Dalam Kris Jenner…Dan Semua Perkara Kardashians, Kris mendedahkan bagaimana dia mengimbangi enam anak (apatah lagi empat anak tiri dan ramai cucu) sambil membina perniagaan untuk keluarganya. Buku itu juga menyelami hubungan Kris dengan Nicole Brown Simpson sebelum dan selepas suaminya, OJ Simpson, dituduh membunuhnya. Kris Jenner…Dan Semua Perkara Kardashians mesti dibaca oleh mana-mana peminat Kardashian.

Misi kami di STYLECASTER adalah untuk membawa gaya kepada orang ramai, dan kami hanya menampilkan produk yang kami fikir anda akan suka sama seperti kami. Sila ambil perhatian bahawa jika anda membeli sesuatu dengan mengklik pada pautan dalam cerita ini, kami mungkin menerima komisen kecil daripada jualan itu.

Surat Berita Hiburan Baharu

We would love to give thanks to the writer of this post for this amazing content

Ray J Dakwa Kim ‘Tidak Memberitahu’ Kanye Dia Didakwa Melepaskan Pita Seksnya Sendiri-Dia Biarkan Dia ‘Tahu Segala-galanya’


Check out our social media accounts as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/