Ref wanita pertama WWE, yang mendakwa Vince McMahon merogolnya pada 1980-an, mendedahkan butiran baharu

Pengadil wanita pertama WWE yang mendakwa dia dirogol oleh bekas pengerusi Vince McMahon pada 1980-an mendedahkan butiran baharu mengenai insiden itu di tengah-tengah banyak tuduhan baru terhadap bos gusti.

Rita Chatterton, yang menjadi pengadil gusti berlesen di New York pada 1984, sebelum ini menuduh McMahon memaksa dirinya menaiki limo dalam temu bual 1992 dengan Geraldo Rivera.

Dakwaannya disokong oleh bekas ahli gusti pro Leonard Inzitari dalam laporan baharu oleh Majalah New York – yang juga menyelidiki apa yang membawa kepada pertemuan mengerikan itu hampir empat dekad yang lalu.

“Dia menjanjikan saya setengah juta dolar setahun,” katanya kepada outlet dalam cerita keluar Isnin, merujuk kepada tawaran kontrak McMahon yang dilanjutkan melalui telefon berikutan penampilan pertamanya di televisyen dengan WWF ketika itu pada Januari 1985.

McMahon, yang bapanya memulakan WWFtelah menelefon Chatterton untuk memberitahu dia “kagum” dengan kerjanya dan mahu dia pergi “sepenuh masa” tetapi mempunyai amaran untuknya, katanya kepada Majalah New York.

Dakwaan Rita Chatterton bahawa dia telah dirogol oleh bekas pengerusi WWE Vince McMahon baru-baru ini telah disokong oleh bekas ahli gusti profesional Leonard Inzitari.
Rahman, Chad

“Jaga diri anda bersih,” katanya, menurut Chatterton.

“Saya tidak mahu melihat awak bermain-main dengan mana-mana ahli gusti. Anda pastikan ia profesional.”

Mogul gusti itu juga memberitahu Chatterton bahawa dia akan berada di muka depan glossies seperti Hari Wanita, Better Homes and Gardens and Time, jadi dia berhenti kerja sebagai pemandu penghantaran dengan Frito-Lay dan mula meneruskan gusti sepenuh masa. Tetapi hubungan itu memburuk apabila peguam muda itu cuba membuat susulan – dan McMahon didakwa merogolnya pada Julai 1986.

Semasa temu bualnya dengan Majalah New York, Chatterton enggan menjelaskan secara spesifik tetapi Inzitari, rakan lama perniagaan itu, mengesahkan kisahnya buat kali pertama sejak dakwaan itu dibuat.

“Saya masih ingat ia seperti semalam,” kata Inzitari kepada outlet itu.

“Dia adalah bangkai kapal. Dia menggeletar. Dia menangis.”

Inzitari, yang nama pentasnya ialah Mario Mancini, berkata tidak lama selepas kejadian itu, dia mendapati Chatterton berdiri sendiri dekat dengan gelanggang gusti dan apabila dia melihatnya, dia menangis dan memberitahunya dia berada di dalam limousin McMahon ketika dia “mengambil zakarnya. keluar.”

“Dia agak memaksa kepala saya ke sana, dan saya memberitahu saya tidak berminat untuk melakukan itu,” Inzitari teringat Chatterton memberitahunya.

“Kemudian, [McMahon] menarik saya ke atasnya,” katanya kepada Inzitari dan tidak lama kemudian, “Dia berada di dalam dirinya.”

Chatterton memberitahu outlet itu bahawa serangan itu berlaku selepas dia meminta McMahon membincangkan kerjayanya dan dia memberitahunya untuk bertemu dengannya di kedai makan selepas pertunjukan.

Kemudian, semasa duduk di “meja bulat besar” dengan kira-kira sedozen yang lain, Chatterton membesarkan kerjayanya tetapi McMahon menyuruhnya berdiam diri, dia memberitahu outlet itu.

“[He] meletakkan jarinya ke mulutnya, dalam a shhh tanda,” katanya teringat.

“Apabila saya keluar dari bilik wanita, McMahon berdiri di sana … dan dia berkata, ‘Saya tidak mahu bercakap dengan anda tentang kerjaya anda di hadapan semua orang ini, kerana itu bukan urusan mereka.’”

Dia mencadangkan mereka berdua pergi ke kedai makan lain di tepi jalan tetapi apabila dia meninggalkan restoran itu, McMahon berkata dia letih dan meminta untuk bercakap di dalam limonya.

“Ia hanya akan mengambil masa 10 minit,” katanya didakwa.

Semasa wawancara dengan Rivera, Chatterton mendakwa McMahon kemudian membuka zip seluarnya dan merogolnya secara lisan.

“Vince meneruskan, anda tahu, ‘Jika anda mahukan kontrak setengah juta dolar, anda perlu memuaskan hati saya, dan ini adalah cara yang perlu dilakukan,'” katanya pada masa itu.

“Vince genggam tangan saya, terus cuba letak tangan saya pada dia. I takut. Pada akhirnya, pergelangan tangan saya semuanya berwarna ungu, hitam dan biru. Perkara tidak … Dia hanya … Tuhan, dia tidak berhenti. Lelaki ini tidak berhenti.”

Chatterton memberitahu Rivera bahawa McMahon bertanya bagaimana anak perempuannya merancang untuk pergi ke kolej dan berkata “Sudah tentu, dia tidak perlu pergi ke kolej.”

“Saya dipaksa melakukan hubungan seks oral dengan Vince McMahon. Apabila saya tidak dapat menyelesaikan keinginannya, dia benar-benar marah, mula merobek seluar jeans saya, menarik saya ke atasnya, dan memberitahu saya sekali lagi bahawa, jika saya mahu kontrak setengah juta dolar setahun, bahawa saya terpaksa memuaskannya. Dia boleh membuat saya atau mematahkan saya, dan jika saya tidak memuaskannya, saya menjadi hitam, itu sahaja, saya sudah selesai,” katanya kepada Rivera.

Bercakap kepada Majalah New York, Chatterton teringat apa yang dikatakan McMahon sebaik sahaja serangan itu berakhir.

“Salah satu perkara yang melekat pada saya, dan akan sentiasa… ialah, selepas dia selesai menjalankan perniagaannya, dia memandang saya dan berkata, ‘Ingat ketika saya memberitahu anda untuk tidak bermain-main dengan mana-mana ahli gusti? Nah, anda baru sahaja melakukannya,'” dia ingat.

Berikutan serangan itu, Chatterton memberitahu Majalah New York dia pergi ke tandas restoran dan “menangis sepuas hati saya” sebelum pulang dan mandi “lima jam”.

Walaupun dia menghubungi seorang peguam dengan harapan dapat mempertanggungjawabkan McMahon, dia akhirnya memutuskan untuk tidak melakukannya.

“Ia adalah kenyataan saya menentang McMahon, kerana saya mandi dan tidak pergi ke hospital,” katanya.

“Saya takut … Dia berkuasa. Ia akan menjadi dia daripada saya.”

Apabila Chatterton mula-mula memberitahu Rivera kisahnya pada tahun 1992, WWE sudah berada di tengah-tengah banyak skandal dan tuntutannya telah terkubur dalam bunyi bising. Tidak lama kemudian, dia meninggalkan gusti sama sekali dan menjadi kaunselor belia.

Awal bulan ini, McMahon dituduh membayar berjuta-juta dolar sebagai wang senyap kepada seorang pekerja wanita yang mempunyai hubungan sulit dengannya, membawa kepada perletakan jawatannya sebagai Ketua Pegawai Eksekutif dan pengerusi WWE.

Dakwaan baru itulah yang mendorong Chatterton dan Inzitari untuk bersuara selepas sekian lama berlalu.

“Saya pasti orang lain akan tampil ke hadapan. Kerana bukan kami berdua sahaja. Tidak ada keraguan dalam fikiran saya tentang itu,” kata Chatterton kepada outlet itu.

“Setakat gusti, saya rasa saya yang pertama dalam banyak perkara… Setahu saya, saya orang pertama yang keluar dengan keseluruhan isu tentang betapa dia bajingan.”

Inzitari, yang telah mengelak bercakap negatif tentang McMahon pada masa lalu, bersetuju.

“Saya akan memberitahu anda mengapa saya melompat pada kereta muzik sekarang,” katanya.

“Ada perkara yang lebih buruk daripada itu.”

WWE tidak mengembalikan permintaan untuk komen.

We want to give thanks to the author of this write-up for this incredible web content

Ref wanita pertama WWE, yang mendakwa Vince McMahon merogolnya pada 1980-an, mendedahkan butiran baharu


Check out our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/