Rekap Grey: Belajar, Sayang! Belajar!

hari Khamis Anatomi kelabu bukan sahaja menandakan kepulangan terbaru Kate Walsh sebagai Addison, ia membawa Bailey kembali ke Gray Sloan, di mana mereka berdua bekerjasama dengan Jo untuk menghasilkan satu siri video media sosial di mana pelatih mengajar seks. Tidak perlu dikatakan, apa yang berlaku seterusnya adalah lebih rumit daripada, “Nah, apabila seekor burung benar-benar menyukai lebah… ” dan jika anda terus membaca, kami akan menyemak semua butiran.

‘ANDA DAPAT GAJI UNTUK BERCAKAP TENTANG SEKS HARI INI’ | Ketika “Let’s Talk About Sex” bermula, Lucas meluncur papan selaju ke Gray Sloan, Amelia bergelut untuk mencari jalan untuk bertemu Kai cinta jarak jauh, hanya untuk mengetahui bahawa mereka sudah berada di Seattle (terkejut!), dan Zola datang ke hospital dengan Meredith daripada pergi ke sekolah (kerana anak muda itu masih mengalami serangan panik). Berdekatan, Bailey muncul di tempat pijak lamanya, setelah diberi kebenaran oleh Nick untuk menggunakan pelatih dalam projek seks seks yang dia dan Jo telah pasang selepas Roe lwn. Wade terbalik. Apabila Addison, di bandar untuk bekerja dengan Bailey dan Jo, bertemu dengan Lucas, dia menyapanya dengan mesra sebagai Shep… sebelum dia secara diam-diam menjelaskan bahawa dia tidak sepatutnya mengakui bahawa dia adalah anak saudara Derek. Sejak awal, pelatih cuba membuat alasan untuk tidak mengambil bahagian — dan memang begitu sebelum ini mereka mendapati bahawa mereka bukan sahaja bercakap dengan kamera video, mereka akan bercakap dengan sekumpulan kanak-kanak sebenar. Semasa pelatih mengebom membaca skrip Jo, salah seorang remaja perempuan melarikan diri dari bilik dan mengaku kepada Addison bahawa dia sudah lewat. Kembali ke auditorium, seorang lagi gadis terkulai kesakitan.

Walaupun Jules mendapat perhatian kanak-kanak dengan menerangkan di mana kelentit itu, dan Blue berkongsi mengapa kaedah penarikan itu tidak berkesan, Gadis No. 2 ternyata mempunyai sista gergasi. Dipanggil ke OR, Addison menugaskan Levi untuk meyakinkan Gadis No. 1 sambil menunggu keputusan ujian. Jadi dia harus menjadi orang yang mengesahkan untuknya bahawa ya, dia telah hamil selepas kali pertama dia melakukan hubungan seks. Tetapi sekurang-kurangnya dia dapat menjelaskan bahawa mereka boleh memberinya pil untuk menggugurkan kandungan secara perubatan selagi mereka menangkap kehamilan itu cukup awal. (Mereka telah.) Akhirnya, Jules merekrut Owen dan Teddy, daripada semua pasangan, untuk mengajar anak-anak muda tentang persetujuan. Para pelatih juga mendidik anak-anak tentang perbezaan seks sebenar daripada seks lucah. (Amaran spoiler: sangat.)

Rekap Greys Anatomy Musim 19 Episod 2 Tidak Menjangkakan Itu‘SAYA SEORANG YANG SANGAT BAHAGIA, DIA CUMA PAHIT DAN ROSAK’ | Walaupun Lucas menyokong projek Bailey, Jo dan Addison, dia memerlukan lebih banyak masa, jadi dia menawarkan diri untuk membantu Teddy (terutamanya kerana Owen lebih teruk daripada tidak berguna kepadanya pada masa ini). Tidak lama kemudian, dia ditugaskan oleh Levi untuk membantu Joyce (aka nenek Simone) mencari anak perempuannya, yang dia percaya akan bersalin pada hari itu. (Seperti yang telah kita ketahui, ibu Simone meninggal dunia di Seattle Grace melahirkannya.) Tidak lama kemudian, Joyce berkata bahawa jika anak perempuannya mempunyai anak perempuan, dia akan dinamakan Simone. Detik mentol untuk Lucas. Kemudian, dalam masa yang mengerikan, Simone terpaksa memberitahu neneknya sekali lagi bahawa ibunya telah meninggal dunia. Meredith untuk menyelamatkan. (Nah, setakat yang dia boleh membantu, bagaimana dengan tidak dapat menghidupkan semula ibu Simone.) Griffith tidak pasti yang dia boleh menangani keadaan neneknya. Tetapi Gray meyakinkannya bahawa kerana dia terpaksa bersama Ellis, Griffith boleh bersama neneknya. Selepas Mer mencadangkan bahawa membiarkan Joyce hidup dalam realitinya mungkin pilihan yang paling baik (berbanding memberitahunya berulang kali bahawa anak perempuannya telah meninggal dunia), Simone meneruskan dan memainkan ibunya untuk Joyce. (Perkara yang menyayat hati.) Kemudian, Simone mengucapkan terima kasih kepada Lucas kerana tinggal bersama neneknya sepanjang hari dan memintanya untuk tidak memberitahu sesiapa tentang keadaannya. Jika dia boleh mengekalkan bibirnya, Simone menambah, dia tidak akan mendedahkan bahawa dia seorang Gembala — ya, dia akan mengetahuinya selepas dia menjadi pelik dengan “Mak Cik Addie.”

greys-anatomy-recap-season-19-episode-3-lets-talk-about-sex‘LATIHAN SEPULUH TAHUN, DAN ASASNYA SAYA MAIN PERMAINAN VIDEO’ | Bosan dengan kerja rumahnya, Zola menyelinap keluar dari pejabat Mer untuk mencari pembedahan untuk ditonton tetapi akhirnya dipintas oleh Nick, yang menunjukkan alatnya yang keren di makmalnya. Adakah dia sentiasa tahu bahawa dia ingin menjadi seorang doktor? dia bertanya. Tidak, tidak sehingga ibunya telah meninggal dunia. Apabila Kai masuk, mereka kagum dengan kebolehan kognitif Zola pada ujian neurologi yang ada. Begitu juga Nick, yang memanggil Amelia dan Maggie untuk melihat betapa cemerlangnya Zola. Apabila Mer tiba di tempat kejadian, terdetik bahawa anak perempuannya telah mengambil ujian ini tanpa persetujuannya, Maggie dan Kai mencadangkan bahawa kejeniusan Zola mungkin yang mencetuskan serangan panik.

greys-anatomy-recap-season-19-episode-3-lets-talk-about-sex‘APA YANG KITA TUNJUK?’ | Apabila jam itu menghampiri tamatnya, semua dokumen telah mengeluarkan gerakan tarian untuk kekili berunsur seks. (Gembira doktor haiwan Harry Shum Jr., sudah tentu, pembunuh.) Apabila Richard bertanya kepada Bailey bila mereka akan berjumpa dengannya lagi, dia mencadangkan… esok. Memandangkan terdapat krisis kemanusiaan yang sedang berlaku, dia mahu membuka klinik itu semula untuk melindungi hak reproduktif dan bekerja sebagai pelawat sepanjang masa. “Itu tawaran terbaik dan terakhir saya,” katanya. Natch, Webber menerimanya. Kecemerlangan Zola mencetuskan kenangan dalam diri Maggie tentang zaman kanak-kanaknya sendiri; dia tidak percaya bahawa dia tidak menyedarinya pada anak saudaranya. Apa yang telah membantu Maggie? Amelia bertanya. Seorang ahli terapi kanak-kanak telah memberikan alat mengatasinya. Zola akan mendapatkan alatannya, janji Amelia. Richard menjemput Addison makan malam, tetapi dia mahu bekerja. Selepas Roe lwn. Wade, dia berasa “terpadam”. Dia menggalakkannya untuk hidup juga, dan makan. Akhirnya, Mer mengakui kepada Nick bahawa dia tidak tahu apa yang perlu dilakukan untuk Zola. Dia melihat perkembangan hari ini — mereka kini mempunyai kepingan teka-teki yang tidak pernah mereka miliki sebelum ini. Di rumah, diilhamkan oleh persembahan seks mereka, Teddy memberikan persetujuan kepada Owen untuk meneruskannya. Dan pada masa yang sama, Amelia dan Kai sibuk. (Tidak semuanya bersama-sama, maklumlah.) Dan semasa Link mengurut kaki Jo, dia berkongsi bahawa dia telah mengetahui bahawa walaupun mereka mempunyai zon erogen. “Perlukah saya berhenti?” Takkan. Di hospital, Lucas dan Simone kelihatan semakin mesra, dan Blue dan Jules menyelinap masuk ke dalam bilik panggilan untuk melakukan hubungan seks. “Saya tak suka awak pun,” katanya. “Saya bukan untuk semua orang,” jawabnya. sayang! Ini! Pelatih!

Tekan komen dengan pandangan anda tentang “Mari Bercakap Tentang Seks” dan Musim 19 secara keseluruhan setakat ini? Sejauh yang saya dapat lihat, jika ia tidak menembak pada semua silinder, ia pasti menembak pada kebanyakannya!

We would love to thank the writer of this write-up for this incredible content

Rekap Grey: Belajar, Sayang! Belajar!


You can find our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/