Rekap & reaksi mentah (24 Okt. 2022): Rhea Ripley ialah ayah semua orang

Kami tinggal seminggu lagi Permata Mahkota, yang masih menjadi perkara. Apa yang telah mentah ada untuk kita? Baca di bawah lipatan untuk mengetahui. Oh, tapi pertama-tama, baca blog Claire kerana dia adalah dadah blog adalah sihir. Bukan Daddy Magic, tetapi lebih seperti David Copperfield.

Mari berbincang mentah!


Anda Tahu Namanya

Jerit kepada peminat dengan tanda “Eddie ialah bapa kandung awak”. Saya melihat anda, tuan, dan tabik hormat anda. MVP kedua bagi mentahSegmen pembukaan ialah Rhea Ripley. Dia memiliki segala-galanya sebaik Hari Penghakiman melanda cincin itu. Sama ada rupa, bahasa badannya atau komen sampingannya (dengan tegas menyokong komen Dom tentang dibina secara berbeza), dia membunuhnya. Itu berterusan semasa perlawanan Finn Balor dengan Karl Anderson. Walaupun dengan cerita tentang Finn yang merasa dikhianati oleh kelab yang dia mulakan, Rhea mencuri perhatian. Walaupun dengan perlawanan yang baik antara Karl dan Finn, Rhea adalah bintang. Yang berlaku apabila dia kuat membanting Luke Gallows. Dia bukan sahaja kuat menghentam seorang lelaki sebesar itu, tetapi dia bercakap ish apabila lelaki itu jatuh ke tanah.

Rhea terus menahan kesakitan apabila dia memukul gelanggang dan memukul Anderson dengan lebih kuat di mana matahari tidak bersinar apabila ref berpaling ke belakang. Pukulan yang menyakitkan itu cukup untuk Finn untuk mendapatkan W.

Saya tidak suka cerita ini seperti cerita dengan Rey Mysterio, dan saya berharap lencongan ini adalah semata-mata untuk Mahkota Diraja permata sebab. Tetapi ia masih menghiburkan kebanyakannya kerana semua yang Rhea lakukan atau tidak lakukan.

Ekstrakurikuler

Untuk Cinta Mac dan Keju

Miz bergelut dengan R-Truth berdasarkan pertikaian tentang makaroni dan keju North Carolina. Saya tidak boleh bercakap mengenai mac dan keju mereka tetapi nenek saya dari South Carolina membuat makaroni dan keju terbaik. Carolinas cukup dekat di mana saya boleh berpihak kepada Kebenaran dalam perkara ini.

Tetapi saya menyimpang. Miz pada mulanya memukul cincin untuk beberapa kemas kini Dexter Lumis. Johnny Wrestling berkata Miz tidak bercakap benar tentang daging lembunya dengan Dexter atau apa yang berlaku kepada Ciampa. Mengatakan “kebenaran” yang berkali-kali dalam gelanggang WWE adalah seperti menyebut Candyman lima kali di cermin. Kecuali anda mendapat R-Truth dan bukan Tony Todd. Oleh itu perlawanan terhadap makanan Carolina.

Saya tidak dilayan walaupun saya bersetuju dengan motivasi Truth. Semoga kita mendapat beberapa resolusi untuk perkara Dexter/Miz ini minggu hadapan.

Nikki Bukan Lagi Superhero

Bayley di sebelah gelanggang. Bianca Belair di sisi lain gelanggang. Tiada tajuk pada baris, tiada apa-apa pada baris sebenarnya. Pasti, Damage CNTRL mengalahkan Candice LeRae lebih awal tetapi tiada apa-apa dalam talian di sini untuk kedua-dua wanita, yang terasa seperti rindu selepas pertemuan terakhir mereka. Tetapi ini menunjukkan rancangan yang banyak perkara berlaku yang tidak begitu banyak. Bianca dan Bayley adalah ahli gusti yang hebat. Sudah tentu mereka melakukan perlawanan yang mantap dari segi teknikal. Masalahnya ialah kekurangan taruhan. Kami sudah melakukan ini: Kerosakan CNTRL mengalahkan seseorang, Bianca datang untuk menyelamatkan, perlawanan berlaku. Pada satu ketika, sudut ini memerlukan gear lain.

Adakah Nikki Cross itu gear?

Nikki, tanpa peralatan superhero, muncul dalam babak ketiga. Ref melemparkan Dakota & IYO. Tetapi sebelum dia mendapat peluang untuk menjadi lebih keterlaluan dengan gerakannya, Nikki melompat dari tali atas dan mengeluarkan ref bersama Dakota & IYO. Dia mengalihkan perhatiannya kepada Bianca, yang membenarkan Bayley mendapat W, dan kemudian memukul Bayley juga. Nikki berdiri tegak apabila persembahan selesai.

Melihat versi Nikki ini dihidupkan mentah adalah sejuk. Tidak pasti itu sudut besar untuk menamatkan persembahan walaupun. Terutamanya rancangan ini, yang paling tidak menggembirakan.

Damai…

Seth Rollins takut Mustafa Ali. Itulah garis bawah bagi sesiapa yang mengikuti cerita ini. Juara Amerika Syarikat itu mencelah dirinya dalam perlawanan antara Teori Ali dan Austin. Dia melatih Teori dari ulasan, manakala Theory hanya mahukan sepotong Ali kerana dia seorang pembuli yang memukul orang yang tidak mempunyai laluan luncuran yang dia lakukan. Jadi semua ini sangat sesuai bersama.

Ini adalah perlawanan yang baik walaupun! Ali ialah wajah bayi semula jadi dan Teori membuatkan lelaki baik kelihatan hebat. Tanpa Seth mengganggu pengadil, Ali memenangi perlawanan ini. Tetapi, ya, itu berlaku. Jadi Theory pulang dengan kemenangan, manakala Ali dipukul selepas perlawanan kerana Seth percaya dia tidak berada pada tahapnya. Langkah tumit terdesak yang saya suka dan saya harap perlawanan mereka menepati janji ini.

Tetapi apa yang berlaku dengan Teori? Seminggu dia tak on mentah tetapi muncul di NXT mengusik wang tunai untuk kejohanan NXT. Kemudian itu tidak berlaku dan dia muncul mentah. Saya keliru dan, seperti biasa, memerlukan seseorang untuk memahaminya.

ELIAS!

Saya peminat tegar Elias. Saya mengakui itu dan tidak berasa malu. Jadi saya sangat teruja apabila dia mendapat W. Selepas minggu lepas, saya fikir kejuaraan Amerika Syarikat adalah untuk masa depannya. Mungkin begitu, tetapi setakat minggu ini, dia memasukkan sesuatu dengan Riddle di sisinya. Kemungkinan. Akademi Alpha secara kasar mengganggu Elias dan Riddle, menyebabkan perlawanan antara Gable dan Elias. Saat terbaik perlawanan itu datang apabila Gable melakukan moonsault yang indah dan menangkap lutut Elias yang terangkat tepat di rahangnya. Ia ditepati masa dengan sempurna dan sesuatu yang indah.

Lebih penting lagi, Elias meraih kemenangan. Otis menyerangnya selepas perlawanan dan Riddle berlari ke bawah untuk mendapatkan bantuan. Okay padankan dengan satu momen yang sangat menarik.

Tahu tak?

Omos memukul beberapa pekerja…yang sepatutnya menakutkan Braun Strowman? Okay, pasti, Jan.

Bergusti…Tuhan?

Baron Corbin bergelut dengan Johnny Gargano kerana yang terakhir itu menjengkelkan JBL. Bagaimana? Kewujudannya semata-mata dan hakikat dia menghabiskan sedekad dalam single A. Sudah tentu perkara JBL untuk dikatakan dan dilakukan saya tidak marah pada itu. Tetapi Corbin, sekurang-kurangnya di gelanggang, tidak menjerit “tuhan gusti.” Malah, dia hampir tidak menjerit sama sekali. Corbin agak bosan sebagai ahli gusti. Bahagian yang paling menghiburkan dalam perlawanan ini ialah Johnny Wrestling mengambil topi JBL dan mengejek orang Texas itu.

Sudah tentu, dia kalah dalam perlawanan itu akibat semua ejekan itu kerana dia membiarkan dirinya terlalu terganggu. Tetapi saya hanya tidak menggali perlawanan secara keseluruhan. Saya suka apa yang JBL lakukan tetapi saya rasa dia dan Corbin tidak sesuai. JBL adalah personaliti yang lebih besar daripada kehidupan dan Corbin hampir tidak mempunyai personaliti.

Seseorang bertanya kepada Baron sama ada dia seorang yang baik dan dia berkata ya apabila dia sepatutnya berkata tidak.


Ini bukan persembahan yang hebat. Malah, ia mungkin yang paling teruk mentah dalam masa yang lama. Pertunjukan itu mempunyai percikan apabila ia bermula tetapi dengan cepat dipadamkan.

Gred: C-

Itu gred saya dan saya berpegang padanya. Giliran awak.

We wish to say thanks to the author of this short article for this awesome web content

Rekap & reaksi mentah (24 Okt. 2022): Rhea Ripley ialah ayah semua orang


We have our social media profiles here , as well as other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/