Rekap & tindak balas amuk: Pulang ke rumah

AEW Mengamuk (2 Sep. 2022) terpancar dari Now Arena di Chicago, IL. Pertunjukan itu menampilkan Halaman Hangman dan Dark Order bersaing dengan Best Friends dalam kejohanan trio, Ricky Starks mengajar QT Marshall satu pelajaran dan banyak lagi dalam perjalanan pulang ke Semua keluar.

Mari kita teruskan dengan imbasan rancangan diikuti dengan reaksi.

Excalibur, Jim Ross, dan Chris Jericho telah membuat ulasan. Justin Roberts mengendalikan tugas juruhebah cincin.

Kejohanan AEW World Trios Championship: Best Friends lwn Dark Order & Halaman Hangman

Hangman ialah pengganti kecederaan untuk pasukan Dark Order. Don Callis telah membuat ulasan. Elit sedang memerhati di belakang pentas menonton monitor. Danhausen mengutuk koboi, kemudian pengadil mengeluarkan Danhausen.

Pertarungan dimulakan dengan kecemburuan, pesta seks dan pelukan. Tindakan itu menjadi serius apabila Hangman bertindak dengan melemparkan Alex Reynolds ke Rakan Karib di luar. Page meneruskan dengan menangkap Orange Cassidy untuk slam jatuh kemudian melompat untuk plancha katapel. Malangnya, Rakan Karib memastikan Hangman mendarat di Reynolds. Trent dan Chuck Taylor bermain kotor untuk double chokeslam kepada Hangman melalui meja penjaga masa.

Perlawanan berlangsung dengan pelbagai jenis jatuh dekat. Cassidy menyambung semasa Beach Break. Rakan Karib melaksanakan percikan piramid kerja berpasukan mereka. Algojo meremukkan pemutar cerucuk Deadeye. Chuck meletupkan piledriver Waffle Awful. Tudung itu semuanya dipecahkan oleh rakan sepasukan.

Untuk kemuncaknya, Hangman pergi untuk Buckshot Lariat, tetapi Chuck mengelak. Hangman berlari tali ke tumbukan Superman dari Cassidy. Chuck melapik koboi di atas tali. John Silver merangkul Chuck untuk menang.

Dark Order & Hangman Page mengalahkan Best Friends.

Di belakang pentas, Elite membuat ekspresi muka termenung tentang hakikat bahawa mereka perlu bergelut dengan Hangman dalam perlawanan akhir kejohanan bertiga di Semua keluar.

Pakej gembar-gembur untuk Eddie Kingston lawan Tomohiro Ishii pada Semua keluar pra-pertunjukan. Kingston akan membuktikan kepada Ishii bahawa dia milik.

Fenix ​​lwn Blake Christian

Alex Abrahantes berada di tepi gelanggang. Peraduan singkat tetapi atletik. Fenix ​​meneruskan larian ofensif untuk menamatkan dengan Pemandu Bomba.

Fenix ​​mengalahkan Blake Christian.

Daddy Magic dan Cool Hand akhirnya bersemuka dengan Hook. Bagaimana jika Cool Hand mendedahkan mitos Hook? Hook menanggalkan bajunya sedia bergemuruh. Daddy Magic menjaga keamanan. Ada masa dan tempat untuk merasa. Itu akan di Semua keluar pra-tayangan apabila Cool Hand mencabar Hook untuk tajuk FTW.

Sammy Guevara & Tay Melo lwn Ortiz & Ruby Soho

Sammy dan Tay masuk dengan memakai tajuk tag campuran AAA di pinggang mereka. Ortiz dan Soho mula agresif dengan membengkokkan peraturan tag campuran. Tay membalas dengan menendang langkah gelanggang ke lengan Soho. Double suplex kepada Ortiz untuk menyelesaikannya.

Hot tag ke Soho berjalan liar dengan punggung tumit belakang dan kepala. Kedua-dua pasukan menggunakan kesalahan kerja berpasukan. Sammy dan Tay dapat menyambung menggunakan DDT ke Soho. Ortiz membuat penyelamatan pada jatuhan pin. Sammy dan Tay mencuba supleks berganda kepada Ortiz, tetapi dia melarikan diri ke supleks Jerman Sammy. Sementara itu, Soho menggulung Tay untuk kemenangan.

Ortiz & Ruby Soho mengalahkan Sammy Guevara & Tay Melo.

Selepas itu, Ortiz dan Soho meletakkan tangan mereka pada tali pinggang AAA. Ia kemudiannya diumumkan bahawa pusingan ketiga rasmi antara pasukan ini akan berlangsung pada Semua keluar pra-pertunjukan. Kali ini, Kejohanan Pasukan Tag Campuran AAA akan dipertandingkan.

Hangman telah berhadapan dengan Callis di dalam bilik persalinan. The Invisible Hand berbangga kerana Hangman mengendalikan perniagaan dengan mengacaukan rakan (Young Bucks) kerana kuasa dan wang.

Mark Henry menyederhanakan duduk antara Jade Cargill dan Athena. Cargill bosan dengan ahli gusti yang tidak berterima kasih menuntut pukulan di Kejohanan TBS. Ini bukan sedekah. The Baddies mula memanggil Athena dengan nama Number 37, yang mewakili 37-0 Cargill apabila dia menewaskan Athena. Athena berkicau tentang berdiri untuk wanita di bilik persalinan. Dia akan mengalahkan Cargill untuk memenangi gelaran di Semua keluar.

The Acclaimed akan mengambil emas pasukan tag daripada Keith Lee dan Swerve Strickland. Lee menasihatkan bahawa masa untuk bergurau sudah tamat. Swerve berasa jengkel dengan cakap-cakap sampah itu. Juara terdiri daripada batu, kerikil, dan batu. Kali terakhir Swerve periksa, batu mengalahkan gunting.

FTR dan Wardlow menggembar-gemburkan pertarungan trio PPV mereka. Dax Harwood mempunyai mesej kepada pengkritik perlawanan itu. Pada ketika ini dalam kerjayanya, setiap perlawanan adalah penting untuk menambah legasinya. Harwood terpaksa berlawan. Promonya telah dipotong oleh Chris Sabin, yang diapit oleh Alex Shelley, Jay Lethal, Sonjay Dutt, dan Satnam Singh. FTR ialah pasukan tag yang hebat secara objektif dengan begitu banyak gelaran dalam simpanan mereka, namun, Motor City Machine Guns mempunyai sesuatu yang tidak dimiliki oleh FTR. MCMG mempunyai pengaruh dan rasa hormat dari bilik persalinan AEW. Dutt mengejek Harwood tentang bergaduh seperti budak 8 tahun. Harwood menganggap peribadi ejekan itu sebagai pukulan terhadap anak perempuannya. Wardlow dan Cash Wheeler menahannya.

Mark Henry menemu bual peserta acara utama. QT Marshall berjanji kepada Will Hobbs bahawa dia akan menyelesaikan kerja itu, dan dia akan melakukannya tanpa Kilang. Perkataan adalah ikatan. Ricky Starks mempunyai berita baik dan berita buruk. Berita baik ialah QT akan menjadi tumpuan di televisyen. Berita buruk ialah QT tidak akan mempunyai pilihan untuk bersendirian. Starks menunjukkan bahawa dia mengunci Kilang di dalam bilik persalinan mereka. cukup cakap. Henry menutup dengan, “Sudah tiba masanya untuk acara utama!”

QT Marshall lwn Ricky Starks

QT cuba membebaskan orang jahatnya. Starks menyerang. Pergaduhan berlangsung dari belakang pentas ke gelanggang. Di dalam tali, QT menyasarkan leher Starks yang telah dibaiki. QT menjaringkan kesalahan dengan supleks, jatuh kaki, jatuh siku dan pose tandatangan Starks yang mengejek. Starks mengubah arus untuk menjadi superpleks, tetapi rasa sakit terpancar di lehernya apabila terhempas ke atas tikar. Starks mengambil momentum untuk DDT puting beliung. QT ditendang keluar, kemudian Kilang datang memanggil.

Nick Comoroto menghulurkan objek asing kepada QT ketika ahli lain mengalih perhatian pengadil. Starks melepaskan tumbukan kemudian cuba melembing QT. Bos Kilang mengelak, jadi Starks menjeling Aaron Solo melalui tali pada apron. QT melakukan roll-up dengan kakinya di atas tali, tetapi pengadil mendapati dia menipu.

Tali jemuran dari Starks menghantar kedua-dua pesaing ke atas tali. Starks mengikat pakaian Cole Karter di atas lantai dan merempuh Comoroto ke tangga gelanggang. Ketika Starks memasuki semula gelanggang, QT menendang tali ke pangkal pahanya. Starks terus maju ke belakang. Selepas sepakan keluar, Starks berlari tali untuk mendapatkan lembing, namun, QT bersedia untuk membalas untuk pemotong. Starks enggan kalah. Setelah kembali berdiri, dia menyambung pada lembing dan selesai dengan Roshambo.

Ricky Starks mengalahkan QT Marshall.

Selepas itu, Will Hobbs bergegas ke gelanggang untuk bertengkar dengan Starks. Bryan Danielson berhadapan dengan Chris Jericho pada ulasan. Kita kesuntukan masa. Jumpa awak di Semua keluar!


Episod ini Mengamuk adalah tentang menambah desis untuk Semua keluar.

Peraduan kejohanan trio pembukaan mempunyai rasa yang unik. Saya fikir terlalu banyak keseronokan dan permainan pada permulaan untuk perlawanan sebesar itu. Sebaik sahaja aksi itu bermula, ia adalah rock and roll. Kemasan palsu menyebabkan saya berada di tepi tempat duduk saya. Saya fikir Dark Order & Hangman Page adalah kunci untuk menang, tetapi persembahan Best Friends membuatkan saya mempertimbangkan semula. Kepantasan tanpa henti sesuai dengan sifat pembahagian trio yang sedang berkembang.

Saya suka bahawa Perintah Gelap tidak bergantung pada Hangman untuk melakukan semua pengangkatan berat. Dia adalah sumber utama perubahan momentum, bagaimanapun, John Silverlah yang memperoleh pin licik untuk menang. Itu menunjukkan bahawa kita perlu memerhatikan pengikis itu apabila mereka bertembung dengan Elit.

Pencerobohan marah menambah rempah untuk perlawanan ulang tag campuran. Ortiz dan Ruby Soho tidak main-main. Sammy Guevara dan Tay Melo terpaksa naik ke tahap itu atau dimakan hidup-hidup. Sammy melakukan gaya budak cantiknya seperti biasa, tetapi Tay yang menukar suis dengan naluri membunuh. Pusingan ketiga sepatutnya menjadi alat kegilaan tambahan.

Tepuk tangan untuk QT Marshall. Jika ahli gusti yang lebih popular mempunyai perlawanan yang sama dengan Ricky Starks, saya fikir ia akan dilihat dengan lebih positif. Pemotong kaunternya untuk lembing adalah pemasaan yang bagus. Oleh kerana QT mempunyai status tahap bos jabrone, sukar untuk mendapatkan mood untuk mempercayai dia mempunyai peluang untuk berjaya.

Beberapa promosi menebus masa yang hilang cuba menambah kelebihan emosi tambahan untuk membina jangkaan untuk peraduan PPV pertengahan kad. Saya akan memberikan sambutan promosi terbaik kepada Dax Harwood pada petang ini. Keghairahannya menjual saya, dan penghinaan Sonjay Dutt sempurna untuk menyalakan obor keinginan dalam jiwa Harwood. Swerve Strickland mempunyai barisan terbaik malam itu meremehkan kuasa pesta gunting.

Gred: B-

Terdapat lebih banyak bercakap daripada biasa untuk tahap keberkesanan yang berbeza-beza, tetapi masih banyak yang disukai dengan pertarungan kejohanan bertiga, perlawanan dendam tag campuran dan pelbagai promosi yang menambah kehangatan untuk Semua keluar.

Kongsi pendapat anda tentang Mengamuk. Bagaimana anda menilainya? Siapa yang mencuri pertunjukan?We would like to give thanks to the author of this article for this incredible web content

Rekap & tindak balas amuk: Pulang ke rumah


Explore our social media profiles and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/