Rekod FBI Menjelaskan Mengapa Brad Pitt Tidak Didakwa dalam Dakwaan Serangan Jet

Butiran baharu yang dramatik tentang kemelut di udara yang berakhir Brad Pittperkahwinan dengan Angelina Jolie – tetapi tidak membawa kepada pertuduhan jenayah – akan didedahkan dalam rekod penyiasatan FBI yang baru muncul yang diperoleh Selasa oleh Batu yang berguling.

Rekod itu termasuk ringkasan temu bual di mana Jolie kononnya memberitahu pegawai FBI bahawa Pitt menjerit kepadanya, “memegang kepalanya,” menggoncangnya, “menolaknya ke dinding bilik mandi” dan berulang kali menumbuk siling pesawat semasa serangan awal. kira-kira 90 minit dalam penerbangan jet peribadi yang berlepas dari Perancis dan membuat perhentian di Minnesota sebelum akhirnya mendarat di Los Angeles pada 14 September 2016.

Jolie berkata, tindakan Pitt itu menakutkan enam anak pasangan itu, yang berusia antara 8 hingga 15 tahun ketika itu. Apabila salah seorang daripada kanak-kanak itu didakwa memanggil Pitt sebagai “cucuk”, dia menerkam kanak-kanak itu “seperti dia akan menyerang,” kata kertas kerja itu. Pada ketika itu, Jolie “melompat” dan memegang Pitt di lehernya dengan tangannya, “seperti dalam pegangan tercekik,” menurut laporan yang meringkaskan versi peristiwa Jolie. Pitt dikatakan melemparkan dirinya ke belakang, menolak Jolie ke tempat duduk di belakang mereka, menyebabkan kecederaan pada belakang dan sikunya, katanya kepada penyiasat.

Menurut kertas kerja yang sangat disunting, Pitt didakwa mengambil pelbagai minuman beralkohol semasa penerbangan dan pada satu ketika “menuangkan bir ke (Jolie) dan selimut yang berada di bawahnya.” Apabila pesawat itu mendarat, ia juga mengalami kerosakan bernilai $25,000 akibat tumpahan wain merah, dakwa Jolie.

Jolie berkata tingkah laku Pitt yang didakwa “tidak berasa nyata” dan menyebabkan dia berasa “takut” dan “seperti tebusan.” Dia mendakwa Pitt menolaknya sekali lagi apabila dia mencadangkan membawa anak-anak pasangan itu ke hotel untuk mendapatkan tidur yang sangat diperlukan selepas mendarat. “Anda tidak mengambil anak-anak saya,” Pitt didakwa menjerit sebagai jawapan.

Jolie memperincikan kecederaannya kepada penyiasat FBI, termasuk “luka jenis permaidani terbakar di tangan kanannya.” Apabila ditanya tentang “calar” pada Pitt, dia menjawab bahawa ia mungkin dari dirinya, kata kertas kerja itu.

Hakikat bahawa kedua-dua pihak mengalami kecederaan yang jelas berkemungkinan merumitkan keputusan caj untuk penyiasat. Fail yang diperolehi oleh Batu yang berguling juga berkata bahawa Jolie “secara peribadi bercanggah sama ada menyokong atau tidak tuduhan.” Sekurang-kurangnya, itulah yang dinyatakan oleh peguamnya dalam panggilan dengan penyiasat pada Disember 2016, beberapa minggu selepas pendakwa raya membuat keputusan awal mereka untuk menolak pertuduhan.

“Selepas menyemak dokumen itu, wakil Pejabat Peguam Amerika Syarikat membincangkan merit siasatan ini dengan ejen kes. Ia telah dipersetujui oleh semua pihak bahawa pertuduhan jenayah dalam kes ini tidak akan diteruskan atas beberapa faktor,” ejen kes FBI itu menulis dalam laporan memperingati mesyuarat pada 22 November 2016.

“Sebagai tindak balas kepada dakwaan yang dibuat berikutan penerbangan dalam bidang kuasa pesawat khas Amerika Syarikat yang mendarat di Los Angeles dengan membawa Encik Brad Pitt dan anak-anaknya, FBI telah menjalankan semakan terhadap keadaan dan tidak akan meneruskan siasatan lanjut,” Laura Eimiller, jurucakap pejabat lapangan FBI di Los Angeles, berkata dalam kenyataan 22 November 2016. “Tiada pertuduhan telah difailkan dalam perkara ini.”

Jolie, 47, memfailkan perceraian dalam beberapa hari selepas konfrontasi jet. Dia dan Pitt, 58, kemudiannya diisytiharkan bujang secara sah, tetapi urusan penjagaan mereka masih dipertikaikan.

Fail FBI yang diperolehi oleh Batu yang berguling adalah hasil permintaan FOIA yang dikaitkan dengan usaha berterusan Jolie untuk mendapatkan lebih banyak dokumentasi dalam kes itu. Usaha itu memimpin Maleficent bintang untuk menyaman Jabatan Kehakiman sebagai plaintif Jane Doe pada Mac. Politico mula-mula membuat spekulasi bahawa Jolie ialah plaintif tanpa nama di sebalik saman itu, dan Puck mengesahkan firasat hari Selasa. Jolie sedang mencari lebih teliti rekod kerajaan untuk fail tidak dikecualikan yang berkaitan dengan siasatan 2016.

Wakil Jolie dan Pitt tidak menjawab permintaan untuk mendapatkan komen daripada Batu yang berguling.

Sumber yang rapat dengan Pitt sebelum ini memberitahu wartawan ini bahawa pelakon itu terlibat dalam pertengkaran lisan dengan anak sulungnya Maddox semasa menaiki jet. “Dia pastinya boleh berkelakuan lebih baik, tetapi tidak ada penderaan fizikal (remaja itu),” kata sumber itu.

We would like to give thanks to the author of this post for this awesome material

Rekod FBI Menjelaskan Mengapa Brad Pitt Tidak Didakwa dalam Dakwaan Serangan Jet


Find here our social media profiles , as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/