Rihanna akan menjadi tajuk utama persembahan separuh masa Super Bowl LVII

Rihanna, yang berkata pada 2019 bahawa dia menolak peluang untuk membuat persembahan dalam persembahan separuh masa Super Bowl kerana cara Colin Kaepernick telah dilayan, akan menjadi tajuk utama pertunjukan separuh masa Super Bowl LVII pada bulan Februari, NFL mengumumkan Ahad.

Selepas khabar angin bahawa perbincangan untuk menandatangani penyanyi itu berjalan lancar, Rihanna membuat pengumuman di Instagram dengan imej ringkas tangannya memegang bola sepak NFL dengan latar belakang putih yang jelas. Tidak lama selepas itu, NFL menjadikannya rasmi dalam satu pengumuman bersama Apple Music dan Roc Nation, syarikat hiburan yang diasaskan oleh Jay-Z.

Super Bowl akan diadakan pada 12 Februari 2023, di Stadium State Farm di Glendale, Ariz.

Rihanna mengesahkan kepada Vogue pada 2019 dia telah menolak peluang untuk muncul di pentas global yang ditawarkan oleh permainan itu.

“Sama sekali,” dia berkata. “Saya tidak berani berbuat demikian. Untuk apa? Siapa yang mendapat keuntungan daripada itu? Bukan orang saya. Saya hanya tidak boleh menjual. Saya tidak boleh menjadi pemboleh. Ada perkara dalam organisasi itu yang saya tidak bersetuju sama sekali, dan saya tidak akan pergi dan berkhidmat kepada mereka dalam apa cara sekalipun.”

Cardi B juga menolak tawaran itu dan Maroon 5 sebaliknya mengetuai rancangan itu, untuk membuat ulasan.

Rihanna juga mengkritik Presiden Donald Trump, yang merobek liga kerana tidak mendisiplinkan pemain seperti Kaepernick yang melutut semasa lagu kebangsaan untuk membantah ketidakadilan sosial dan kekejaman polis. Sejak itu, didorong sebahagian besarnya oleh pembunuhan George Floyd, antara insiden lain, NFL telah berkembang, dengan Pesuruhjaya Roger Goodell berkata pada Ogos 2020“Saya harap kami telah mendengar lebih awal” kepada isyarat oleh Kaepernick dan yang lain.

Jay-Z memuji Rihanna dalam pengumuman NFL sebagai “bakat generasi, seorang wanita permulaan yang sederhana yang telah melepasi jangkaan pada setiap masa. Seseorang yang dilahirkan di pulau kecil Barbados yang menjadi salah seorang artis paling terkenal yang pernah ada. Buatan sendiri dalam perniagaan dan hiburan.”

Roc Nation, yang menjalin hubungan jangka panjang dengan NFL pada 2019 untuk menasihatinya mengenai rancangan, akan menjadi penasihat hiburan strategik untuk persembahannya. Walaupun dia tidak mengeluarkan album sejak 2016, dia telah memaklumi karya baharu akan datang.

“Kami sangat teruja untuk mengalu-alukan Rihanna ke pentas Apple Music Super Bowl Halftime Show,” Seth Dudowsky, ketua muzik NFL berkata dalam pengumuman itu. “Rihanna adalah artis sekali dalam generasi yang telah menjadi kuasa budaya sepanjang kariernya. Kami tidak sabar-sabar untuk bekerjasama dengan Rihanna, Roc Nation dan Apple Music untuk membawa peminat satu lagi persembahan Halftime Show yang bersejarah.”

Oliver Schusser dari Apple menyuarakannya. “Rihanna ialah artis rakaman yang luar biasa yang menjadi kegemaran berjuta-juta pelanggan Apple Music di seluruh dunia. Kami teruja untuk bekerjasama dengan Rihanna, Roc Nation dan NFL untuk membawakan peminat muzik dan sukan persembahan yang penting — sungguh artis yang luar biasa untuk Apple Music Super Bowl Halftime Show yang julung kali diadakan.”

Rancangan Super Bowl Februari 2022 menampilkan barisan pemuzik termasuk Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige dan Kendrick Lamar.

We want to give thanks to the author of this short article for this remarkable content

Rihanna akan menjadi tajuk utama persembahan separuh masa Super Bowl LVII


You can find our social media profiles , as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/