Rob Schneider berkata ‘SNL’ telah ‘tamat’ selepas persembahan Kate McKinnon ‘Hallelujah’ sebagai Hillary Clinton

BARUAnda kini boleh mendengar artikel Fox News!

Rob Schneider menyuarakan pendapatnya pada saat yang dia tahu “Siaran Langsung Malam Sabtu” sudah habis.”

Alum “SNL” berusia 58 tahun itu memberitahu hos podcast Glenn Beck bahawa dia percaya selepas pilihan raya presiden AS yang terkenal selepas 2016 terbuka sejuk di mana Kate McKinnon mempersembahkan “Hallelujah” Leonard Cohen kerana Hillary Clinton adalah siri lakaran komedi NBC yang gagal.

“Saya tidak suka mengolok-olok rancangan saya sendiri,” kata bintang “Deuce Bigalow: Male Gigolo” semasa penampilan Sabtu di “The Glenn Beck Podcast.”

“Saya benci mengolok-olok rancangan saya sendiri,” kata Rob Schneider semasa penampilan di “The Glenn Beck Podcast.”
(Gilbert Carrasquillo/FilmMagic)

Dia menyambung, “Bila Hillary Clinton hilang – yang boleh difahami. Dia bukanlah orang yang paling disukai di dalam bilik itu. Dan kemudian apabila Kate McKinnon pergi ke sana pada ‘Saturday Night Live’ dalam pembukaan yang sejuk dan semua itu, dan dia mula berpakaian seperti Hillary Clinton, dan dia mula bermain ‘Hallelujah.’ Saya benar-benar berdoa, ‘Tolong bergurau pada akhirnya.’

AKHIR ‘SNL’: PETE DAVIDSON MENGUCAPKAN SELAMAT KE ‘RUMAH’NYA; KATE MCKINNON DICULIK OLEH ALIEN ‘EARTH, I LOVE YA’

“Jangan buat macam ni. Tolong jangan turun sana.’ Dan tiada jenaka pada penghujungnya, dan saya berkata, ‘Ia sudah berakhir. Ia sudah berakhir. Ia tidak akan kembali.'”

McKinnon, 38, memainkan versi parodi Clinton pada siri itu sepanjang kitaran pilihan raya 2016 dan mengulangi peranan itu beberapa kali sebelum meninggalkan rancangan itu pada Mei.

Dalam episod pertama “SNL” berikutan Kekalahan pilihan raya Clinton kepada Donald Trump, pertunjukan itu dibuka dengan watak McKinnon sebagai bekas calon presiden. Pelawak yang kelihatan beremosi itu memainkan nyanyian sedih “Hallelujah” pada piano sebelum menoleh ke kamera dan berkata, “Saya tidak akan berputus asa, dan begitu juga dengan anda.”

"SNL" alum Rob Schneider memberitahu hos podcast Glenn Beck bahawa dia percaya pilihan raya presiden AS yang terkenal selepas 2016 terbuka sejuk di mana Kate McKinnon melakukan persembahan Leonard Cohen. "Haleluya" kerana Hillary Clinton adalah siri lakaran komedi NBC yang telah dibatalkan.

Alum “SNL” Rob Schneider memberitahu hos podcast Glenn Beck bahawa dia percaya pilihan raya presiden AS yang terkenal selepas 2016 berlangsung sejuk di mana Kate McKinnon mempersembahkan “Hallelujah” Leonard Cohen kerana Hillary Clinton adalah siri sketsa komedi NBC yang gagal.
(Will Heath/NBC)

McKinnon kemudian meneruskan dengan baris pengenalan tradisional rancangan itu, “Dan secara langsung dari New York, ia adalah Malam Sabtu!”

Segmen yang sungguh-sungguh, yang juga berfungsi sebagai penghormatan kepada Cohen, yang telah meninggal dunia beberapa hari sebelumnya, menandakan perpisahan yang ketara daripada “SNL” yang biasanya berjenaka. Adegan itu mendapat reaksi berbeza daripada pengkritik, sesetengah daripada mereka percaya ia terlalu partisan dan tidak menetapkan nada yang betul untuk rancangan komedi.

Dalam temu bual 2018 dengan majalah Spin, penulis “SNL” Amy Wallace memberitahu outlet bahawa lakaran lain telah dirancang untuk pembukaan sejuk tetapi idea itu akhirnya dibatalkan oleh showrunner Lorne Michaels.

KLIK DI SINI UNTUK MENDAFTAR UNTUK NEWSLETTER HIBURAN

“Rancangan asal pada malam itu adalah untuk setiap pelakon wanita bercakap dengan kamera, satu demi satu, tentang perasaannya selepas kemenangan Donald Trump, yang memuncak dengan McKinnon menyanyikan ‘Imagine’ John Lennon,” kata Wallace.

Kemudian dalam wawancaranya dengan Beck, Schneider mengkritik rutin komedi hos lewat malam yang lain sebagai terlalu partisan.

Kemudian dalam wawancaranya dengan Beck, Schneider mengkritik rutin komedi hos lewat malam yang lain sebagai terlalu partisan.
(Imej Frazer Harrison/Getty)

“Orang prop pergi lebih jauh untuk mendapatkan piano putih untuk dimainkannya. Tetapi lewat minggu ini, penerbit Lorne Michaels memberitahu saya, dia memutuskan pendekatan itu terlalu partisan. ‘Akhirnya, kami adalah pertunjukan komedi, ‘ katanya. ‘Anda tidak boleh melupakannya.'”

Schneider bermula sebagai penulis di “SNL” pada tahun 1988 sebelum muncul sebagai ahli pelakon utama dari 1990 hingga 1994.

Kemudian dalam temu bualnya dengan Beck, Schneider mengkritik rutin komedi hos lewat malam yang lain sebagai partisan secara terbuka.

Dia berkata, “Anda boleh mengambil proses indoktrinasi komedi yang berlaku dengan setiap hos lewat malam dan anda boleh bertukar-tukar antara satu sama lain.”

Schneider menambah, “Itulah cara anda tahu mereka tidak menarik lagi.”

KLIK DI SINI UNTUK MENDAPATKAN APP BERITA FOX

We would like to say thanks to the author of this post for this outstanding web content

Rob Schneider berkata ‘SNL’ telah ‘tamat’ selepas persembahan Kate McKinnon ‘Hallelujah’ sebagai Hillary Clinton


We have our social media profiles here , as well as other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/