Ryan Reynolds berkata dia bergelut dengan idea untuk ‘Deadpool 3’ tetapi peminat sudah mempunyai idea untuk filem yang sempurna

  • Ryan Reynolds mengakui dia mengalami kesukaran mencari cerita yang sesuai untuk kemasukan Deadpool ke dalam MCU.
  • Tetapi ada laluan jelas yang boleh diambil oleh “Deadpool 3”.
  • Sekuel itu boleh mempamerkan Deadpool membunuh alam semesta Marvel Fox, satu siri komik.

Ryan Reynolds berkata dia sedang bergelut untuk mencari jalan yang sempurna untuk watak yang dicintainya Deadpool untuk memasuki Marvel Cinematic Universe, tetapi ada idea komik hebat yang menunggu untuk dilombong.

Dalam video yang dikongsi di akaun YouTube pelakon itu, Reynolds mengumumkan pada hari Selasa bahawa rakannya Hugh Jackman akan memainkan semula watak Wolverine “sekali lagi” dalam “Deadpool 3” 2024, tetapi mengakui dia “tiada apa-apa” lagi mengenai penyertaan MCU watak itu.

“Kemunculan pertamanya dalam MCU jelas perlu berasa istimewa. Kami perlu kekal dengan watak itu,” kata Reynolds sambil menambah, “Setiap ‘Deadpool’ perlu menonjol dan menonjol. Ia satu cabaran yang luar biasa yang memaksa saya untuk sampai ke bawah, jauh ke dalam dan saya tidak mempunyai apa-apa.”

Tetapi peminat percaya ada arah yang jelas yang harus diambil oleh “Deadpool” ketiga.

Deadpool sepatutnya membunuh alam semesta Marvel Fox

Mengapa itu yang peminat mahukan?

Deadpool membunuh Marvel Universe Fox (berfikir sebahagian besar watak dari filem “X-Men,” “Fantastic Four,” dan “Daredevil” sejak tahun 2000) akan menjadi rujukan meta yang luar biasa kepada “2012”Deadpool Membunuh Alam Semesta Marvel” siri oleh Cullen Bunn dan Dalibor Talajic.

Dalam siri seperti “bagaimana jika”, Deadpool melakukan pembunuhan beramai-ramai, melepaskan setiap wira dan penjahat Marvel daripada Fantastic Four kepada Spider-Man, The Avengers, dan juga Wolverine dengan cara yang mengerikan.

Deadpool Membunuh Alam Semesta Marvel

Bukankah ini kedengaran seperti menyeronokkan?

Komik MarvelIa sangat popular sehingga menghasilkan beberapa sekuel, termasuk “Deadpool Killustrated,” di mana Merc with a Mouth membunuh watak fiksyen yang mengilhamkan watak Marvel, seperti Little Mermaid dan Count Dracula.

Pada 2019, Disney membeli Aset hiburan 20th Century Fox, termasuk hak untuk menggunakan watak Marvel yang sebelum ini digunakan dalam filem Fox seperti X-Men, Deadpool, dan Fantastic Four. Daripada membina filem sebelumnya, Disney sedang bekerja sendiri but semula untuk “Fantastic Four” dan, akhirnya, “X-Men.”

Perjanjian itu menyediakan peluang yang sempurna untuk melakukan sejenis adaptasi aksi langsung Deadpool yang membunuh Marvel Universe tanpa ia dibuat-buat.

Memandangkan Deadpool sudah memecah tembok keempat, menerima rujukan budaya pop dan mempunyai kesedaran tentang perjanjian Disney/Fox, ini bukanlah perkara yang mudah. Ia juga akan menawarkan peluang untuk banyak kameo selain Jackman, serta menyediakan cara untuk peminat mengucapkan selamat tinggal kepada filem asal, yang membantu meletakkan asas untuk Marvel Cinematic Universe.

Deadpool juga boleh memilih beberapa watak yang dia mahu lihat dibawa masuk ke MCU.

Bagaimanakah Wolverine boleh bermain?

wolverine


Hugh Jackman akan memainkan Wolverine sekali lagi.

FoxSoalan yang hebat. Sukar untuk dikatakan, tetapi Deadpool menjelaskan bahawa dia peminat tegar Jackman dalam dua filem pertama jadi ia sesuai secara semula jadi.

Jika Marvel pergi ke laluan “Deadpool Kills”, Deadpool boleh bekerjasama dengan Wolverine atau menentang watak Jackman kerana yang terakhir cuba menghalang Deadpool daripada membunuh alam semesta Marvel Fox.

Tetapi siapa kata kita akan melihat Wolverine yang kita kenali? Jackman mungkin memainkan versi varian Wolverine dari garis masa yang berbeza.

Wataknya dari filem Fox telah dibunuh pada tahun 2017 “Logan” yang sangat baik, yang sendiri berdasarkan versi masa depan alternatif bagi watak daripada siri komik “Old Man Logan”. Tetapi sejak MCU telah memperkenalkan multiverse, mungkin Wolverine Jackman juga sudah wujud dalam realiti fiksyen MCU yang lain.

Diarahkan oleh Shawn Levy (“Free Guy”), “Deadpool 3” kini ditetapkan untuk tayangan pada 6 September 2024.We would like to give thanks to the writer of this post for this incredible content

Ryan Reynolds berkata dia bergelut dengan idea untuk ‘Deadpool 3’ tetapi peminat sudah mempunyai idea untuk filem yang sempurna


We have our social media profiles here and other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/