Sarah Jessica Parker Mengucapkan “Sangat Menyakitkan” Kim Cattrall Rift: “Tiada Sesiapa Lagi Yang Pernah Bercakap Tentang Saya Ini” (Eksklusif)

Sarah Jessica Parker telah bercakap panjang lebar, buat pertama kalinya, tentang keretakan hubungannya dengan Kim Cattrall — yang, seperti Parker, adalah salah satu daripada empat bintang utama siri komedi HBO yang terkenal Seks dan Bandar dan dua adaptasi skrin besarnya, memainkan Samantha bersama Carrie’s Parker — dan sebab Cattrall tidak diminta untuk menjadi sebahagian daripada Dan Seperti Ituyang SATC siri kebangkitan yang baru-baru ini mempunyai musim pertamanya di HBO Max.

Bercakap kepada Scott Feinberg pada THR‘s Ceramah Anugerah podcast, Parker mengakui bahawa “sangat sukar untuk bercakap tentang situasi dengan Kim,” tetapi dia mahu “semacam menjalankan bagaimana ia berlaku” untuk menjelaskan mengapa ia sebenarnya bukan “pertarungan kucing” dua hala yang digambarkan oleh media ia menjadi. Seperti yang dia katakan, “Ada seorang yang bercakap.”

Pada pandangan Parker, isu dengan Cattrall mungkin bermula sejak 2017, apabila isu ketiga Seks dan Bandar filem sedang dipertimbangkan tetapi “berpecah” atas tuntutan kontrak yang Cattrall buat daripada Warner Bros., studio yang membiayai dan mengedarkan filem itu. (Laporan pada masa itu mencadangkan bahawa Cattrall membuat penyertaannya bergantung pada lampu hijau studio projek yang tidak berkaitan miliknya.) “Mereka tidak berasa selesa bertemu di mana dia ingin bertemu, jadi kami tidak membuat filem itu kerana kami tidak Saya tidak mahu melakukannya tanpa Kim,” Parker bercerita. “Adakah kita [she and costars Kristin Davis and Cynthia Nixon] kecewa? pasti. Tetapi ia berlaku.”

Kemudian, bagaimanapun, Cattrall mula menyelar Parker secara terbukamenuduh Parker berkelakuan kejam terhadapnya semasa larian asal Seks dan Bandarmendakwa bahawa kedua-duanya tidak pernah benar-benar berkawan [and saying the same of her relationship with Davis and Nixon] malah menolak ucapan takziah Parker selepas abang Cattrall meninggal dunia pada 2018.

“Terdapat banyak perbualan awam tentang perasaannya tentang persembahan itu,” kata Parker Ceramah Anugerah — perbualan yang Parker dapati “sangat menyakitkan” kerana ia tidak menggambarkan “pengalaman kami” [meaning hers, Davis’s or Nixon’s] dan kerana, dia menambah, “Saya telah menghabiskan banyak tahun bekerja keras untuk sentiasa bersikap sopan kepada semua orang di set, untuk menjaga orang, untuk bertanggungjawab kepada dan untuk orang, kedua-dua majikan saya dan orang yang saya rasa saya bertanggungjawab sebagai penerbit rancangan tersebut. Dan tidak ada orang lain yang pernah bercakap tentang saya dengan cara ini.”

Walaupun Parker dengan mudah mengakui bahawa Cattrall “adalah penyumbang besar kepada kejayaan” Seks dan Bandar siri dan filem, dia juga menjelaskan, “Kami tidak memintanya untuk menjadi sebahagian daripada ini [And Just Like That…] kerana dia menjelaskan bahawa itu bukan sesuatu yang dia mahu kejar, dan ia tidak lagi berasa selesa untuk kami, jadi ia tidak terfikir oleh kami. Itu bukan ‘slamming’ dia, itu hanya belajar. Anda perlu mendengar seseorang, dan jika mereka bercakap secara terbuka tentang sesuatu dan ia tidak menunjukkan tempat yang mereka mahu, atau orang yang mereka mahu bermain, atau persekitaran di mana mereka mahu, anda sampai ke usia di mana anda seperti, ‘Nah, kami mendengarnya.’”

Parker seterusnya menyatakan, “Kami berasa selesa untuk meneruskan tanpa dia dan tanpa bahagian itu kerana kami tahu apa Michael [Patrick King, the AJLT showrunner] ingin lakukan. Dan kami fikir dia mengendalikannya dengan baik.” [On AJLT, Samantha’s absence is attributed to a falling out that she had with Carrie after Carrie informed her that her services as a publicist were no longer needed.]

Parker menyimpulkan kenyataannya tentang Cattrall dengan merayu kepada media untuk berhenti menyalahgunakan apa yang telah berlaku: “Saya hanya ingin mengatakan satu perkara, kerana anda telah membenarkan saya peluang ini: amat menyakitkan bagi orang ramai untuk terus bercakap tentang ‘pertarungan kucing’ ini. — ‘pergaduhan,’ ‘pergaduhan,’ ‘pergaduhan.’ Saya tidak pernah mengeluarkan kata-kata pergaduhan dalam hidup saya tentang sesiapa sahaja yang pernah saya bekerjasama — pernah. Tiada ‘pergaduhan’ berlaku. Tidak ada pertikaian awam atau pertengkaran atau perbualan atau dakwaan yang dibuat oleh saya atau sesiapa sahaja bagi pihak saya. Saya tidak akan melakukannya. Itu bukan cara yang saya inginkan. Jadi saya hanya berharap mereka akan berhenti memanggil ini sebagai ‘pergaduhan kucing’ atau ‘pertengkaran,’ kerana ia tidak menggambarkan [reality]. Ada seorang yang bercakap.”

* * *

Di bawah, anda boleh mendengar [starting at 58:20] atau baca kenyataan penuh Parker yang tidak disunting tentang Cattrall…

Ia agak mudah, anda tahu? Saya akan sejelas yang saya boleh. Amat sukar untuk bercakap tentang situasi dengan Kim kerana— Saya sangat berhati-hati untuk tidak mahu mengatakan apa-apa yang tidak menyenangkan, kerana bukan cara saya suka menjalankan perbualan yang rumit seperti ini, anda tahu? Jadi, saya akan teruskan— Saya rasa cara terbaik untuk melakukannya, secara jujur, adalah dengan meneliti bagaimana ia berlaku.

Studio, apabila kami akan membuat filem ketiga, ada perkara yang dia minta yang tidak dapat mereka lakukan. Mereka tidak berasa selesa bertemu di mana dia mahu bertemu, jadi kami tidak membuat filem itu kerana kami tidak mahu melakukannya tanpa Kim, dan studio tidak akan melakukannya, jadi ia runtuh. Ia bukan kerana dia berkata ‘tidak’ kepada filem itu; ia adalah bahawa studio berkata ‘tidak’ kepada filem, yang, anda tahu, berlaku. Dan setiap pelakon mempunyai hak untuk meminta sesuatu, untuk memiliki, anda tahu, kontrak yang dirasakan baik untuk mereka. Saya tidak akan pernah mempertikaikan itu kerana, terus terang, itu bukan urusan saya. Adakah kita kecewa? pasti. Tetapi ia berlaku.

Dan kemudian terdapat banyak perbualan awam tentang perasaannya tentang persembahan itu. Dan, sekali lagi, bukan untuk saya mengatakan bahawa ‘anda salah,’ anda tahu, ‘ia adalah, untuk anda, satu perkara yang hebat,’ saya tidak tahu. [But] itu bukan pengalaman kami. Dan saya telah menghabiskan banyak tahun bekerja keras untuk sentiasa bersikap sopan kepada semua orang di set, untuk menjaga orang, untuk bertanggungjawab kepada dan untuk orang, kedua-dua majikan saya dan orang yang saya rasa saya bertanggungjawab untuk sebagai penerbit rancangan tersebut. Dan tidak ada orang lain yang pernah bercakap tentang saya dengan cara ini, jadi ia sangat menyakitkan.

Dia adalah penyumbang besar kepada kejayaan, saya fikir, anda tahu? Penggambaran dia tentang peranan itu sangat bagus, dan ia mengisi segala-galanya, bukan? Terdapat empat mata pada gambar itu, dan semuanya penting. Tetapi kami tidak memintanya untuk menjadi sebahagian daripada ini kerana dia menjelaskan bahawa itu bukan sesuatu yang dia mahu kejar, dan ia tidak lagi berasa selesa untuk kami, jadi ia tidak terfikir oleh kami. Itu bukan ‘slamming’ dia, itu hanya belajar. Anda perlu mendengar seseorang, dan jika mereka bercakap secara terbuka tentang sesuatu dan ia tidak menunjukkan tempat yang mereka mahu, atau orang yang mereka mahu bermain, atau persekitaran di mana mereka mahu, anda sampai ke usia di mana anda seperti, ‘Nah, kami mendengarnya.’

Kami sangat bergantung pada Michael [Patrick King] menanganinya [on the show] dan memikirkan cara untuk bercakap tentang ketiadaan Samantha, kerana kami mempunyai rasa sayang yang sedemikian terhadap Samantha, dan kami tidak akan mempunyai rasa sayang terhadap Samantha — maksud saya, semuanya terikat pada Kim, jadi anda boleh membuat inferens semula jadi bahawa ia ada di sana kerana kerja Kim. Tetapi kami berasa selesa untuk meneruskan tanpa dia dan tanpa bahagian itu kerana kami tahu apa yang Michael mahu lakukan. Dan kami fikir dia mengendalikannya dengan baik – bahawa dia ada di sana dan dia hadir – dan itu agak bagus untuk kami semua dan, saya fikir, penonton.

Jadi saya harap saya telah membincangkannya dengan cara yang masuk akal.

Dan saya hanya ingin mengatakan satu perkara, kerana anda telah membenarkan saya peluang ini: sangat menyakitkan bagi orang ramai untuk terus bercakap tentang ‘pergaduhan kucing’ ini — pergaduhan, pergaduhan, pergaduhan. Saya tidak pernah mengeluarkan kata-kata pergaduhan dalam hidup saya tentang sesiapa yang pernah bekerja dengan saya. Tiada ‘pergaduhan’ berlaku. Tidak ada pertikaian awam atau pertengkaran atau perbualan atau dakwaan yang dibuat oleh saya atau sesiapa sahaja bagi pihak saya. Saya tidak akan melakukannya. Itu bukan cara yang saya inginkan. Jadi saya hanya berharap mereka akan berhenti memanggil ini sebagai ‘pergaduhan kucing’ atau ‘perdebatan,’ kerana ia tidak menggambarkan sebenarnya— Terdapat seorang yang bercakap. Dan saya tidak akan memberitahu dia untuk tidak berbuat demikian, atau sesiapa pun, jadi itu agak menyakitkan bagi saya juga.

We would like to give thanks to the author of this short article for this outstanding web content

Sarah Jessica Parker Mengucapkan “Sangat Menyakitkan” Kim Cattrall Rift: “Tiada Sesiapa Lagi Yang Pernah Bercakap Tentang Saya Ini” (Eksklusif)


Check out our social media accounts and other related pageshttps://paw6.info/related-pages/