Sejurus selepas Johnny Depp dan Amber Heard mengikat tali pertunangan dia berkata, ‘Kami sudah berkahwin sekarang. Saya boleh menumbuk mukanya dan tiada siapa boleh berbuat apa-apa mengenainya,’ bekas rakan Heard memberi keterangan

  • Seorang bekas rakan Amber Heard berkata Johnny Depp membuat komen tentang menumbuk mukanya.
  • iO Tillett Wright berkata pada hari Selasa bahawa Depp membuat komen sejurus selepas pasangan itu berkahwin.
  • Tillett Wright berkata dia kadang-kadang dipanggil untuk membantu menengahi pertikaian sengit antara pasangan itu.

Seorang bekas rakan Amber Heard berkata Johnny Depp membuat komen tentang menyerang isteri baharunya secara fizikal sejurus selepas Depp dan Heard berkata “Saya lakukan” pada perkahwinan Bahamas 2015 mereka.

“Saya berjalan dengan Johnny dan mengucapkan tahniah kepadanya kerana mereka berjaya melakukannya,” pengarang iO Tillett Wright, yang berkhidmat sebagai lelaki terbaik pada majlis itu, memberi keterangan pada hari Selasa, sambil menambah bahawa Depp kemudian berkata: “Kami sudah berkahwin sekarang. Saya boleh menumbuk di mukanya dan tiada siapa boleh berbuat apa-apa mengenainya.”

Tillett Wright, yang berkata persahabatannya dengan Heard telah berakhir kira-kira setahun yang lalu, membuat komen itu dalam keterangan prarakam yang dimainkan untuk bilik mahkamah Virginia minggu ini sebagai sebahagian daripada perbicaraan fitnah Depp terhadap bekas isterinya.

Di tengah-tengah kes itu ialah Heard’s 2018 Artikel op-ed Washington Post, di mana dia menggambarkan dirinya sebagai mangsa yang terselamat daripada keganasan rumah tangga dan seksual. Sekeping itu tidak menamakan Depp.

Depp telah menuduh Heard merosakkan nama baik dan kerjayanya dengan menyindir bahawa dia menderanya. Seorang peguam untuk pelakon itu berkata dalam membuka kenyataan bahawa penerbitan “secara palsu dan tidak adil mencirikan Encik Depp sebagai penjahat.” Heard telah menafikan dakwaan fitnah Depp dan berkata dalam tuntutan balas $100 juta bahawa dia diserang dia sebelum dan semasa perkahwinan mereka, yang berakhir dengan perceraian pada 2016. Depp telah menafikan dakwaan itu.

Kesaksian Tillett Wright dimainkan untuk juri selepas masa Heard berdiri, yang berlangsung selama empat hari. Dalam rakaman itu, Tillett Wright berkata persahabatannya dengan Heard bermula pada 2011. Dia kemudiannya bertemu dengan Depp, teman lelaki Heard ketika itu pada 2013 dan juga tinggal di salah sebuah rumah Depp selama hampir setahun.

Dia berkata dia kadang-kadang dipanggil untuk membantu menengahi pergaduhan sengit antara pasangan itu dan memberi keterangan bahawa Depp akan mendapat “misoginis dan kejam” di bawah pengaruh alkohol dan kokain. Tillett Wright berkata dia menyaksikan Heard dan Depp bertengkar antara satu sama lain tetapi berkata dia tidak pernah melihat sama ada menjadi ganas secara fizikal dengan yang lain.

Tillett Wright memberi keterangan bahawa Depp memberitahunya dia pernah mengalami cemburu dan “aktiviti kemarahan” dalam hubungan sebelumnya dengan Winona Ryder, Kate Moss, dan Vanessa Paradis.

Tillett Wright juga berkata dia mempunyai “banyak perbincangan” dengan Depp tentang pergaduhannya dengan Heard dan berkata pelakon itu memberitahunya tentang zaman kanak-kanaknya dan hubungan penuh dengan ibunya — dan sering membandingkan ibunya dan Heard.

“Dia berkata pada satu ketika, sesuatu yang memberi kesan: ‘Saya sudah mempunyai seorang ibu yang menjijikkan saya. Saya tidak memerlukan seorang lagi dalam hidup saya,'” kata Tillett Wright.

Tillett Wright berkata Heard dan Depp sering kejam antara satu sama lain semasa letupan mereka.

“Dia memanggilnya tua dan dia memanggilnya tidak lama lagi hodoh dan tidak berbakat, dan kemudian mereka menjadi sangat hodoh antara satu sama lain,” katanya.

Pada hari perkahwinan Heard dan Depp, Tillett Wright, yang membantu mengambil gambar perkahwinan itu, berkata dia tidak ingat Depp minum sebelum majlis itu.

Memuatkan Sesuatu sedang dimuatkan.

We want to give thanks to the author of this write-up for this incredible content

Sejurus selepas Johnny Depp dan Amber Heard mengikat tali pertunangan dia berkata, ‘Kami sudah berkahwin sekarang. Saya boleh menumbuk mukanya dan tiada siapa boleh berbuat apa-apa mengenainya,’ bekas rakan Heard memberi keterangan


Explore our social media accounts and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/