Selamat datang ke rumah anak patung: Adik beradik selebriti yang menyeramkan melakukan gurauan ‘AGT’ yang hebat

The America’s Got Talent hakim terkenal dengan gurauan mereka, terutamanya musim lalu apabila Simon Cowell berpura-pura maut dipukul di dada dengan anak panah dan hampir-hampir menakutkan lawan mainnya Sofia Vergara sehingga mati dalam proses itu. Tetapi minggu ini, peserta yang melakukan gurauan itu — dan ia adalah gurauan pakar, kerana ternyata “peserta” tertentu ini mempunyai banyak pengalaman dalam AGT ditetapkan.

Pada hari Selasa, kira-kira separuh jalan America’s Got Talent Episod uji bakat ketiga musim 17, pelakon cosplay/TikTok yang menyeramkan, Monique dan Stefani — secara kolektif dikenali sebagai Duo Rag Dolls — melangkau ke atas pentas kelihatan seperti adik-beradik tiri Melanie Martinez yang hodoh atau Malam Sebelum KrismasSally, dengan anak-anak perempuan Harajuku Girl mereka, Crystal Methyd-dari-Lumba Drag cat badut, rambut palsu Sia pastel, pita rambut Hello Kitty gergasi, dan goreng vokal ala Kardashian. “Pengaruh muktamad” yang mengisytiharkan sendiri dengan penuh yakin berjanji, “Apa yang kami lakukan adalah sangat kreatif dan sangat unik” dan “seperti Broadway,” dan mereka pastinya menarik minat para juri. Tetapi apabila mereka mula tanpa tujuan mencincang tentang AGT peringkat ke “Toxic” Britney Spears dengan lolipop jumbo mereka dan Care Bears bersaiz lelaki, tiada satu pun daripada aksi mereka yang nampaknya belum dilatih itu sangat berpengaruh atau cantik, dan oleh itu mereka berdua yang pelik menerima empat X merah dan beberapa pusingan ejekan penonton.

“Jika seseorang akan muncul pada latihan malam tadi, ia akan menjadi lebih baik,” rungut Stefani secara pasif-agresif, melemparkan sahabatnya yang berwig lavender ke bawah bas pepatah. “Anda tidak akan, seperti, salahkan saya sekarang,” Monique balas menyindir, walaupun dia mengakui dia “sedikit ketinggalan” semasa rutin kebudak-budakan Duo Rag Dolls. “Awak dulu dahsyat. Awak betul-betul dahsyat,” balas Stefani, pada ketika itu Stefani dan Monique mula melambung antara satu sama lain seperti anak patung kain buruk. Dan itu adalah apabila shtick mereka benar-benar menjadi menghiburkan.

Duo Rag Dolls mendapat kejutan mengenai perbezaan kreatif di ‘America’s Got Talent.’ (Foto: NBC)

Ketika rambut palsu benar-benar terbang dan gadis-gadis itu jatuh ke hadapan penonton, menghempas badan ke meja penghakiman Simon dan menyalakan buzzer merahnya berulang kali, salah seorang daripada mereka bertemu dengan pandangan bingung Simon dan menyalak, “Adakah itu? melampau cukup untuk awak?” Dan ketika itulah Simon menyedari bahawa Anak Patung Duo Rag berada — dalam dedah besar yang layak Penyanyi Bertopeng– bekas AGT: Melampau hakim/ahli gusti profesional Nikki Bella dan adik kembarnya, ahli gusti WWE Brie Bella.

“Kamu sangat nakal, kamu berdua,” Simon tergelak kecil, sambil menukar kata “tidak” kepada “ya.” Sayang sekali ini semua adalah satu penipuan besar: Maksud saya, pelancong Las Vegas yang mabuk tidak mahu menonton Bella Twins yang badass, berpakaian seperti anak patung Bratz, dengan berani memukul satu sama lain sehingga pulpa merah jambu pastel? ini adalah tindakan berjuta-juta dolar!

Duo Rag Dolls tidak akan mara ke pusingan seterusnya, jelas, tetapi ada anak patung hidup yang lebih menakutkan yang akan menjadi: Penyanyi screamo/logam British berusia sepuluh tahun Harper Akudama, yang kelihatan seperti malaikat sehingga dia membuka mulutnya dan keluar meraung suara raksasa (atau Raksasa Kuki) yang amat menakutkan. “Itu cemerlang. Ia seperti tetikus yang bertukar menjadi kelawar pontianak,” kagum Simon, yang nampaknya peminat logam almari.

Jadi, Harper berjaya mara ke pusingan seterusnya, di samping bakat muda lain seperti penari kontemporari Australia berusia 18 tahun Max Ostler (yang Simon gelarkan sebagai “Harry Styles of dance”) dan Eurovision Junior berusia 13 tahun/Suara Poland alumnus Sara James, yang memperoleh Buzzer Emas Simon. Itu hanya meninggalkan dua Buzzer Emas — Heidi dan Sofia — yang tersisa dalam permainan, jadi saksikan Selasa depan untuk melihat lebih banyak uji bakat, dan untuk melihat sama ada selebriti misteri lain muncul dalam penyamaran Raggedy Annie.

Baca lebih lanjut dari Yahoo Entertainment:

Ikuti Lyndsey di Facebook, Twitter, Instagram, AmazonWe wish to thank the writer of this article for this outstanding material

Selamat datang ke rumah anak patung: Adik beradik selebriti yang menyeramkan melakukan gurauan ‘AGT’ yang hebat


Check out our social media accounts as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/