Selepas Penghakiman Terakhir Johnny Depp Dan Amber Heard Diberikan, Wakilnya Membuat Perbandingan Berani

Orang ramai kini beberapa minggu dikeluarkan daripada perbicaraan fitnah antara Johnny Depp dan Amber Heard, tetapi habuk itu masih belum selesai. Sejak drama bilik mahkamah tamat, Heard telah berkongsi pemikirannya mengenai keputusan itu dan membincangkan faktor (seperti bukti yang ditindas) yang dia percaya akan mengubah keputusan, yang dia tidak fikir adalah “adil”. Perwakilan undang-undang aktres itu kini telah mengesahkan bahawa dia ingin merayu keputusan juri, yang memerlukan dia untuk bayar Depp berjuta-juta dolar. Dan berikutan penghakiman terakhir diberikan dan di tengah-tengah percubaan untuk merayu ini, wakil Heard membuat perbandingan yang berani.

Penghakiman muktamad dalam kes mahkamah antara dua bintang itu telah dibuat semasa perbicaraan pada Jumaat lalu. Sebagai Tarikh akhir laporan, ia dianggap bahawa kedua-dua pihak akan cuba mencapai penyelesaian sebelum Hakim Penney Azcarate menyampaikan keputusan muktamad. Peguam utama Amber Heard, Elaine Bredehoft, dilaporkan terlibat dalam ketegangan bolak-balik dengan Azcarate sebelum menyatakan hasrat anak guamnya untuk merayu. Beberapa ketika kemudian, semasa menangani langkah itu, wakil nampaknya merujuk sesuatu yang dikatakan dalam satu lagi situasi perundangan utama yang sedang berjalan:

Seperti yang dinyatakan dalam perbicaraan kongres semalam, anda tidak meminta pengampunan jika anda tidak bersalah. Dan, anda tidak menolak untuk merayu jika anda tahu anda betul.

We would like to give thanks to the writer of this write-up for this outstanding material

Selepas Penghakiman Terakhir Johnny Depp Dan Amber Heard Diberikan, Wakilnya Membuat Perbandingan Berani


Check out our social media accounts as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/