Selepas serangan balas, Razzies membatalkan anugerah khas yang mempersendakan Bruce Willis itu

Anugerah Razzie telah menarik balik kategori khas 2021 mereka untuk Persembahan Terburuk oleh Bruce Willis, walaupun pada mulanya mempertahankan keputusan untuk bergerak ke hadapan dengan penghormatan yang meragukan.

“Setelah banyak berfikir dan pertimbangan, Razzies telah membuat keputusan untuk membatalkan Anugerah Razzie yang diberikan kepada Bruce Willis, kerana diagnosis yang didedahkan baru-baru ini,” kata pengasas bersama Razzies dalam satu kenyataan yang diberikan kepada The Times Khamis.

Perubahan hati yang pantas berlaku selepas Anugerah Golden Raspberry, yang mengiktiraf apa yang dipanggil panggung wayang terburuk, menghadapi tindak balas untuk tweet yang tidak sensitif berikutan pengumuman persaraan Willis.

Keluarga bintang “Die Hard” itu mengumumkan pada hari Rabu bahawa pelakon veteran itu akan meninggalkan skrin besar berikutan diagnosis afasia, a gangguan kognitif yang merosakkan keupayaan seseorang untuk bercakap dan memahami orang lain.

“The Razzies benar-benar kesal dengan keadaan yang didiagnosis #BruceWillis,” organisasi itu tweeted tidak lagi selepas pengumuman keluarga. “Mungkin ini menjelaskan mengapa dia mahu keluar dengan hebat pada tahun 2021. Doa terbaik kami kepada Bruce dan keluarga.”

Sindiran itu mendapat perhatian penulis skrip “Rogue One” Gary Whitta, yang membalas tweet Razzies oleh mengulas“Pergilah—sendiri.”

Pelakon Vincent D’Onofrio, yang terkenal dengan lakonannya dalam “Full Metal Jacket” dan “Daredevil,” turut bersuara di Twitter: “Pandang jauh dari gembar-gembur dan lihatlah manusia. Lihat kebaikan. Jangan menghakimi orang lain sehingga kamu hidup dalam kedudukan mereka.”

Pembuat filem M. Malam Shyamalanyang mengarahkan Willis dalam “The Sixth Sense” dan trilogi “Unbreakable”, menyuarakan sokongannya untuk rakan usaha sama lamanya pada hari Rabu.

“Semua kasih sayang dan rasa hormat saya kepada abang saya Bruce Willis,” Shyamalan tweet, salah seorang daripada ramai selebriti yang mengucapkan selamat maju jaya. “Saya tahu keluarganya yang hebat mengelilinginya dengan sokongan dan kekuatan. Dia akan sentiasa menjadi hero pada poster di dinding saya sebagai seorang kanak-kanak.”

Pada bulan Februari, Razzies mencipta a kategori berdiri sendiri untuk Willis selepas dia muncul dalam lapan filem tahun lalu. The Times melaporkan hari Rabu bahawa Willis telah membuat 22 filem dalam tempoh empat tahun yang lalu di mana beberapa orang menyuarakan kebimbangan mengenai kesihatan pelakon itu.

Bersama-sama dengan kategori istimewa Willis, organisasi anugerah polarisasi itu juga menarik balik anggukan pelakon terburuk Shelley Duvall pada 1981 untuk “The Shining.”

“Seperti yang kami nyatakan baru-baru ini dalam Temu bual Vulture, keadaan yang meringankan juga berlaku untuk Shelley Duvall dalam ‘The Shining.’ Sejak itu, kami mendapati bahawa prestasi Duvall dipengaruhi oleh layanan Stanley Kubrick terhadapnya sepanjang produksi. Kami ingin mengambil kesempatan ini untuk membatalkan pencalonan itu juga,” kata Razzies dalam kenyataan yang sama.

Dari segi “kehebatan” Razzie sepanjang masa, Sylvester Stallone mengetuai pertuduhan dengan 30 pencalonan dan 10 Raspberi Emas atas namanya.

Anugerah Razzie tahunan ke-42 ditayangkan pada 25 Mac di YouTube.We want to give thanks to the writer of this short article for this amazing content

Selepas serangan balas, Razzies membatalkan anugerah khas yang mempersendakan Bruce Willis itu


Check out our social media accounts along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/