Semua berita dan treler daripada acara peminat Tudum gergasi Netflix

Acara Netflix besar Sabtu ini (dipanggil Tudum, untuk rekod, seperti bunyi yang dibuat oleh bumper Netflix) penuh dengan pengumuman untuk pelbagai filem dan rancangan TV yang mengisi perkhidmatan penstriman pada masa ini. The Witcher, Bridgerton, Bank Luar, awak, Mati kepada Sayamilik Chris Hemsworth Pengekstrakan 2dan lebih ramai mendapat tarikh, treler dan/atau pengumuman pelakon. Percintaan sejarah! Misteri! Fantasi! Komedi hitam! Tudum ialah momen tahunan Netflix untuk melenturkan, dan jika mereka membuktikan apa-apa, itu adalah bahawa mereka sedang dalam kerja-kerja pada pilihan untuk setiap jenis pelanggan yang mungkin.

Memandangkan acara berlangsung berjam-jam, kami telah mengumpulkan berita terbaik daripada Tudum untuk tontonan anda. Jadi klik butang intro langkau itu dan tatal.


Alice in Borderland muncul semula dengan treler “penggoda super” musim 2

Seseorang hanya boleh mula berdebat tentang apa yang melayakkan di atas sebagai treler penggoda super, tetapi apa pun, adaptasi manga yang popular kembali berkuat kuasa penuh pada Disember ini.

Treler musim 3 Outer Banks ialah Avengers seseorang

Sabun remaja yang popular uber kembali untuk memerintah TikToks di mana-mana. Jika anda tidak tahu, mungkin sudah tiba masanya untuk menyertai kultus itu dan hanya menontonnya.

Chris Hemsworth kembali mendarat helikopter di kereta api di Extraction 2

Francais tindakan ketenteraan Hemsworth kembali dengan pendekatan lagak ngeri ke hadapan untuk menggegarkan subwufer ruang tamu anda. Dan ya, mereka benar-benar mendaratkan helikopter pada kereta api bergerak untuk yang ini.

Anda musim 4, disahkan menyeramkan

Kami tidak akan melayan Evan Peters melakukan Hot Jeffrey Dahmer tetapi kami akan melayan Penn Badgley melakukannya awak benda.

Klip Permainan Sotong yang tidak pernah dilihat sebelum ini

Jelas sekali Permainan Sotong musim 2 ialah bukan tepat di sudut, tetapi Netflix berharap untuk membangkitkan selera dengan mengeluarkan adegan baharu yang dipadam ini.

Enola Holmes kembali pada bulan November

Treler pertama untuk Enola Holmes sekuel membawa kembali Millie Bobby Brown sebagai adik Sherlock Holmes sebelum matang. Kali ini, Enola cuba menubuhkan agensi detektifnya sendiri — tetapi mendapati sukar untuk mendapatkan pelanggan apabila anda adalah adik perempuan Sherlock Holmes.

Bridgerton mendapat spinoff Charlotte

Bukan sahaja musim ketiga Bridgerton — kali ini berpusat di sekitar Penelope Featherington dan Colin Bridgerton — dalam perjalanan, tetapi ada juga siri prekuel dalam kerja-kerja. Pandangan pertama pada siri prekuel mempamerkan Ratu Charlotte muda, seperti yang dimainkan oleh India Amarteifio.

Penggoda Shadow and Bone memperkenalkan beberapa kegemaran peminat

Kami tidak mempunyai tarikh keluaran untuk musim 2 Bayang dan Tulang selepas 2023, tetapi intipan ringkas ini merangkumi banyak watak buku yang sangat digemari. Nikolai, Wylan, Tamar dan Tolya menyertai Alina, Kaz, dan Darkling kali ini.

Emily kembali ke Paris

Haha, faham? Emily dan pengembaraan Parisnya kembali ke Netflix pada 21 Dis.

Rabu akan ditayangkan pada hari Rabu

Siri Keluarga Addams Tim Burton akan ditayangkan perdana pada 23 Nov. Dalam spinoff ini, seorang remaja Addams Rabu (Jenna Ortega) bersekolah di sekolah berasrama penuh Goth yang dipanggil Akademi Nevermore. Dia bertemu dengan sekumpulan watak kooky — dan kemudian terjerat dalam misteri pembunuhan.

Pinocchio karya Guillermo del Toro mendapat pemandangan di sebalik tabir yang menakjubkan

Netflix menyertai pesta Pinocchio tahun ini dengan lelaran hentian gerakan baharu Guillermo del Toro bagi kisah dongeng klasik. Tetapi bukannya treler tradisional Netflix’s Tudum memberi kami pandangan yang menarik tentang proses yang dilakukan untuk menghidupkan pergerakan filem yang rumit, skala pelik dan animasi yang cantik.

Manifest musim 4 menyediakan peminat untuk mendarat

Bahagian pertama musim akhir Nyata hits Netflix pada 4 Nov. Bahagian 2 masih dalam perjalanan.

Musim 2 neraka!

Sebagai peminat Hellbound musim 1 kami menyokong sepenuhnya usikan Hellbound musim 2 ini.

Tarikh keluaran The Witcher: Blood Origin tiba sebelum tahun ini berakhir

Bukan sahaja kami mendapat pandangan awal seni utama untuk musim 3 The Witcherkami juga mendapat beberapa berita pemutus untuk The Witcher: Asal Darahyang melayari Netflix pada 25 Dis.

Video baharu Viking: Valhalla musim 2 yang melibatkan lebih ramai viking (tetapi tidak begitu banyak Valhalla)

Wira Viking lagenda bergabung dalam klip pandangan pertama untuk musim kedua Viking: Valhalla.

1899, daripada orang yang membuat Dark, mendapat tarikh keluaran

Pencipta Netflix Gelap mempunyai satu lagi misteri yang mendebarkan dalam perjalanan — cuma kali ini, ia adalah bersejarah dan berlaku semasa pelayaran kapal laut yang ditakdirkan. Pelakon daripada 1899 mendedahkan bahawa siri itu akan tiba pada 17 Nov.

The Witcher musim 3 akan datang pada musim panas akan datang

Barisan pelakon The Witcher hadir di Tudum untuk mendedahkan beberapa paparan ringkas di belakang tabir musim baharu, serta poster pertama, yang menggoda keluaran musim panas 2023.

Oxenfree ialah permainan Netflix besar seterusnya

Hit permainan indie Bebas lembu datang ke Netflix perkhidmatan permainan yang sering dilupakan… semaklah!

Dead to Me musim 3 akhirnya ditayangkan pada November ini

Linda Cardellini dan Alicia Silverstone mengetengahkan komedi hitam aneh ini tentang dua wanita yang bersedih yang bertemu di kumpulan sokongan dan mendapati diri mereka terjerat dalam rahsia gelap, penyamaran pembunuhan dan banyak lagi. Musim terakhir mencecah Netflix pada 17 Nov.

Bawang Kaca: Misteri Pisau Keluar mendapat sedikit adegan

Bermula dengan Enola Holmes dan kini kita berakhir dengan detektif lain. Benoit Blanc kembali lagi, menyelesaikan satu lagi misteri pembunuhan dalam sekuel filem 2019 yang terkenal oleh Rian Johnson Pisau Keluar.

We wish to thank the author of this post for this incredible web content

Semua berita dan treler daripada acara peminat Tudum gergasi Netflix


We have our social media profiles here and other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/