Semua Pemuzik Yang Mengambil Selfie Bersama BTS di Grammy 2022

kumpulan lelaki Korea BTS membawa permainan A mereka ke Grammys dengan mereka Persembahan “Butter” yang diilhamkan oleh James Bond pada malam Ahad. Kumpulan itu memperoleh pencalonan Grammy kedua mereka dengan lagu untuk persembahan duo/kumpulan pop terbaik, selepas yang pertama untuk “Dynamite” dalam kategori yang sama tahun lepas.

Meneroka

Lihat video, carta dan berita terkini

Lihat video, carta dan berita terkini

Tetapi hadiah sebenar malam itu mungkin swafoto bersama septet, berdasarkan bakat A-list yang beratur untuk bergambar bersama kumpulan superstar itu. Di bawah, temui semua foto dan swafoto dengan BTS dari malam Ahad.

Lady Gaga

Lady Gaga membawa pulang Grammy ke-13 malam tadi, untuk album vokal pop tradisional terbaik, berkongsi penghormatan dengan Tony Bennettuntuk mereka Cinta untuk Dijual album. Dia bergambar dengan ahli BTS V.

Lady Gaga dan V BTS semasa Anugerah GRAMMY Tahunan ke-64 di MGM Grand Garden Arena pada 03 April 2022 di Las Vegas, Nevada.
Johnny Nunez/GI

Chrissy Teigen, John Legend & anak perempuan Luna

Diperkenalkan oleh presiden Ukraine Volodymyr Zelenskyy, John Legend mempersembahkan lagunya “Percuma” dengan tiga artis Ukraine: Siuzanna Iglidan, Mika Newton dan penyair Lyuba Yakimchuk. Bersama isterinya Chrissy Teigen dan anak perempuan Luna, Legend mengambil gambar dengan kumpulan lelaki itu.

Jon Batiste

Jon Batiste membawa pulang anugerah terbesar malam itu, album tahun ini, untuk albumnya Kami adalah. The Jiwa komposer dan ketua kumpulan Stephen Colbert turut mempersembahkan lagunya “Freedom,” yang telah dicalonkan untuk rekod tahun ini. Ni gambar dia dan member BTS V.

Jon Batiste dan V BTS

Jon Batiste dan V BTS menghadiri Anugerah GRAMMY Tahunan ke-64 di MGM Grand Garden Arena pada 03 April 2022 di Las Vegas, Nevada.
Emma McIntyre / GI

Michelle Zauner dari sarapan Jepun

Michelle Zauner daripada Sarapan Jepun, yang dilahirkan di Seoul, berkongsi foto dengan BTS di sosialnya, menunjukkan kebanggaannya di Korea. Adakah kerjasama BTS dan Sarapan Jepun teratur?

Olivia Rodrigo

Peminat tercungap-cungap melihat chemistry antara V dan Olivia Rodrigo, yang memenangi tiga anugerah malam tadi termasuk artis baharu terbaik. Apakah yang dibisikkan oleh V di telinga Olivia semasa persembahan “Mentega”?

Olivia Rodrigo

Olivia Rodrigo dan V BTS bergambar semasa Anugerah GRAMMY Tahunan ke-64 di MGM Grand Garden Arena pada 03 April 2022 di Las Vegas.
Kevin Mazur/GI untuk Akademi Rakaman

Megan Thee Stallion

Selepas kolab mengejut pada adunan semula “Butter” tahun lepas, Meg bersatu semula dengan budak lelaki di Grammys.

Megan Thee Stallion dan BTS

Megan Thee Stallion dan BTS di Anugerah GRAMMY Tahunan ke-64 di MGM Grand Garden Arena pada 03 April 2022 di Las Vegas, Nevada.
Francis Specker/CBS

J Balvin & Skuter Braun

“Ini adalah dua daripada bintang muzik terbesar dunia yang memiliki pentas Grammy malam tadi,” tulis pengurus Scooter Braun mengenai BTS dan J Balvin, yang kesemuanya merupakan sebahagian daripada keluarga Hybe. “10 tahun yang lalu adakah kami akan mengatakan itu tentang kumpulan dari Korea dan seorang kanak-kanak bernama Jose dari Colombia?”We would like to give thanks to the author of this post for this awesome content

Semua Pemuzik Yang Mengambil Selfie Bersama BTS di Grammy 2022


Find here our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/