Shakira menyedari bekas didakwa menipu kerana balang jem, dirujuk dalam video muzik dengan kepala di dalam peti sejuk: laporan

Peminat Shakira percaya penyanyi itu menyedari bekasnya Gerard Piqué menipunya apabila dia pulang ke rumah mereka dari lawatan untuk mencari balang kosong jem strawberi. Dia makan jem strawberi, tetapi suami dan anak-anaknya dilaporkan tidak menyukainya.

The Penyanyi Colombia juga seolah-olah merujuk kepada penyebaran yang memberatkan dalam video muzik yang dikeluarkannya sekitar masa perpisahan mereka tahun lalu yang menunjukkan ketua kolaboratornya yang tidak berbadan pada lagu “Te Felicito” di dalam peti sejuk yang dibukanya.

Pendedahan jem itu dilaporkan oleh ShowNews Today, yang menunjukkan kegilaan internet.

“Saat Shakira melihat botol jem itu semasa dia membuka peti sejuk, dia tahu ia sudah berakhir untuknya,” seorang peminat tweet. Seorang lagi berkata, “Saya mendapat tahu bekas saya curang dari resit smoothie di dalam keretanya. Shakira mendapat tahu daripada balang jem. Saya tidak kisah betapa gilanya kita kelihatan atau bunyi, apabila sesuatu tidak sesuai, wanita akan sentiasa ambil tahu.”

SHAKIRA KELUARKAN LAGU BARU YANG NAMPAK MEMPERINCIRKAN HUBUNGANNYA DENGAN BEKAS GERARD PIQUE: ‘SAYA TERLALU BAIK UNTUK KAMU’

Shakira mungkin telah menaungi Gerard Piqué dalam video muziknya “Te Felicito” apabila dia membuka peti sejuk untuk mencari ketua kolaborator lagu Rauw Alejandro di dalam. Bintang pop itu dilaporkan menjumpai balang jem di dalam peti sejuknya yang membuatkan Piquénya mencurigakan telah menipu semasa dia tiada.
(Bruce Glikas/Shakira/YouTube)

Seorang wakil untuk Shakira tidak segera menjawab permintaan Fox News Digital untuk komen.

Dalam video tentang bekas pembohong yang tidak kelihatan seperti dia, Shakira, yang menyanyi tentang bagaimana dia “tidak tahan dengan orang bermuka dua,” menyanyi, “Luka awak tidak membuka kulit saya, tetapi ia terbuka. mata saya.” Dia juga membuka peti sejuk untuk mencari ketua kolaboratornya dalam lagu itu, Rauw Alejandro, yang sesetengah peminat percaya sebagai rujukan kepada jem Piqué.

Dalam temu bual dengan rancangan British “Pagi Ini” Mei lalu, Shakira berkata dia membuka peti sejuk dalam video itu “untuk mengetahui kebenarannya. Jadi saya pergi ke peti sejuk, dan ketika saya menemui ketua Rauw Alejandro, yang agak menakutkan,” dia ketawa.

ShowNews Today melaporkan bahawa, dalam rancangan TV Sepanyol “Socialite,” telah diperhatikan bahawa petunjuk itu adalah balang jem. Itu menyebabkan internet terbakar.

Bintang pop, 45, juga memperbaharui bayangannya terhadap Piqué minggu lalu dalam lagu hit baharu yang merujuk kepada teman wanita baharunya sebagai versi bajet Shakira dan mengatakan dia tidak akan kembali bersamanya walaupun dia merayunya.

Shakira, 45, dan pemain bola sepak Sepanyol, 35, berpisah tahun lepas selepas 11 tahun di tengah-tengah khabar angin dia menipu dia.

Shakira dan Gerard Piqué bertemu pada 2010 dan berpisah pada musim bunga lalu di tengah-tengah khabar angin menipu.

Shakira dan Gerard Piqué bertemu pada 2010 dan berpisah pada musim bunga lalu di tengah-tengah khabar angin menipu.
(Imej David Ramos/Getty)

Dalam “BZRP Music Sessions, Vol. 53,” kerjasama dengan DJ Bizarrap ArgentinaShakira menyanyi dalam bahasa Sepanyol, “Saya keluar dari liga anda” dan “Ini adalah untuk anda merasa malu, mengunyah dan menelan, menelan dan mengunyah. Saya tidak akan kembali dengan anda, tidak jika anda menangis, walaupun jika awak merayu saya.”

KES PENIPUAN CUKAI SHAKIRA: PENDAKWA MENDAPAT PENJARA 8 TAHUN, DENDA $24 JUTA SELEPAS PENYANYI MENOLAK URUSAN RAYU

Dia merujuk kepada dirinya sebagai “She Wolf,” merujuk kepada lagu 2009nya, sambil menambah, “Wanita tidak lagi menangis, wanita dibayar.”

Dia juga meleret ke arah teman wanita Piqué yang sepatutnya, berkata, “Anda menukar Ferrari dengan Twingo, Anda menukar Rolex dengan Casio.”

KLIK DI SINI UNTUK MENDAFTAR SURAT BERITA HIBURAN

Dia menambah bahawa dia menghabiskan “sangat banyak masa di gim, tetapi mungkin juga melatih otak anda.”

Mereka juga berkongsi dua anak lelaki Milan, 9, dan Sasha, 7.

Mereka juga berkongsi dua anak lelaki Milan, 9, dan Sasha, 7.
(Imej Getty)

Pique dilaporkan memayungi isterinya dengan memakai Casio dan dilihat memandu Renault Twingo selepas lagu itu dikeluarkan.

Shakira juga dilaporkan sedang membina tembok di sekeliling rumahnya untuk menghalang ibu Piqué, yang tinggal berdekatan dengannya, menurut Marca. Dia merujuk kepada kedekatannya dalam “BZRP Music Sessions, menyanyi, “Awak tinggalkan saya dengan ibu awak sebagai jiran.”

Lagu itu telah mengungguli senarai main global Spotify dan memecahkan rekod tontonan YouTube bagi lagu bahasa Sepanyol sejak dikeluarkan minggu lalu.

Bekas pasangan itu bertemu pada 2010 ketika dia berada dalam video muziknya untuk “Waka Waka,” lagu rasmi Piala Dunia tahun itu. mereka berpecah musim bunga lepas.

KLIK DI SINI UNTUK MENDAPATKAN APP BERITA FOX

Mereka juga berkongsi dua anak lelaki Milan, 9, dan Sasha, 7.

We wish to say thanks to the author of this write-up for this outstanding material

Shakira menyedari bekas didakwa menipu kerana balang jem, dirujuk dalam video muzik dengan kepala di dalam peti sejuk: laporan


Check out our social media accounts as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/