SHARON OSBOURNE Mengatakan Terdapat ‘Banyak Sebab’ Dia Dan OZZY Meninggalkan Amerika

Sharon Osbourne telah menjelaskan mengapa dia dan suaminya Ozzy Osbourne telah membuat keputusan untuk meninggalkan Amerika Syarikat dan kembali menetap di England.

Bulan lepas, Ozzy memetik keganasan senjata api sebagai salah satu yang utama untuk tindakan itu, mengatakan dia “muak dengan orang yang terbunuh setiap hari.”

Sharonyang juga menguruskan Ozzykerjaya, muncul pada “Musang & Rakan” pada hari Ahad untuk membincangkan barunya Bangsa Fox siri “Sharon Osbourne: Ke Neraka & Kembali”.

mengikut Sharondia dan Ozzy belum secara rasmi berpindah kembali ke UK kerana “rumah kami belum siap lagi. Kami telah memiliki rumah keluarga kami selama lebih 30 tahun tetapi kami tidak pernah tinggal di dalamnya begitu lama,” jelasnya. “Dan anda kembali dan anda pergi, ‘Oh, ia runtuh.’ Jadi kami sedang melakukannya semula. Dan kemudian kami akan bergerak.”

Adapun mengapa dia dan Ozzy telah memutuskan untuk kembali ke England, Sharon berkata: “[There are] banyak sebab. Ya, kami tidak suka keganasan senjata api di Los Angeles. Tetapi ada lebih banyak ruang untuk Ozzy. Dia boleh pergi memancing di tanah kita, dia boleh pergi menembak — dia suka menembak — dan ia hanya gaya hidup yang berbeza. Dia boleh berjalan-jalan, melakukan tugasnya, tiada siapa yang melihatnya. Dan dia boleh mempunyai sedikit privasi.”

Apabila dia didesak untuk menghuraikan sebab politik di sebalik OzzyKomen sebelum ini bahawa dia tidak mahu “mati di Amerika yang gila,” Sharon berkata: “Saya fikir kerana terdapat begitu banyak senjata api, dan saya fikir kerana orang melakukan jenayah dan mereka tidak perlu membayar ikat jamin, dan kemudian tiba-tiba — boom! — mereka kembali ke jalanan semula. Dan nampaknya ada tidak ada kesan untuk kelakuan buruk. Maka, ‘Baiklah, saya mungkin melakukannya sekali lagi. Tidak ada jaminan. Mengapa tidak?’ Semoga mereka mengubah undang-undang dengan itu.”

Bulan lepas, Ozzyyang disahkan menghidap penyakit Parkinson pada 2003 dan menjalani “pembedahan besar” pada bulan Jun, antara ketakutan kesihatan yang lain, memberitahu Pemerhati bahawa dia tidak pergi ke UK selama lapan tahun atau membuat persembahan secara langsung dalam “tiga atau empat tahun” kerana masalah kesihatannya. Dia membuat komen selepas ikonik itu SABAT HITAM penyanyi membuat penampilan mengejut di Sukan Komanwel‘ majlis penutup di Birmingham, England pada 8 Ogos.

Ozzy dan Sharon akan kembali menetap di UK pada Februari 2023 selepas menetap di Los Angeles selama lebih dua dekad.

“Semuanya mengarut di sana. Saya sudah muak dengan orang dibunuh setiap hari,” Ozzy memberitahu Pemerhati. “Tuhan tahu berapa ramai orang yang telah ditembak dalam tembakan di sekolah. Dan ada tembakan besar-besaran di Vegas pada konsert itu… Sungguh gila.”

“Dan saya tidak mahu mati di Amerika. Saya tidak mahu dikebumikan di Forest Lawn,” Ozzy menambah, mencatat tanah perkuburan terkenal di Los Angeles. “Saya orang Inggeris. Saya mahu kembali. Tetapi berkata begitu, jika isteri saya berkata kita perlu pergi dan tinggal di Timbuktu, saya akan pergi.”

“Tetapi, tidak, inilah masanya untuk saya pulang,” Ozzy diperjelaskan.

Sharon memberitahu Pemerhati bahawa perpindahan pulang ke England tiada kaitan dengan kesihatan suaminya.

“Saya tahu orang akan fikir begitu. Tidak. Cuma masanya,” katanya. “Amerika telah berubah dengan begitu drastik. Ia bukan Amerika Syarikat sama sekali. Tiada apa-apa yang bersatu mengenainya. Ia adalah tempat yang sangat pelik untuk hidup sekarang.”

“Sharon Osbourne: Ke Neraka & Kembali”yang dimulakan pada Fox News‘ perkhidmatan penstriman pada 26 September, akan menampilkan “pemerhatian yang jujur ​​dan ikhlas Osbournekehidupan peribadi dan profesional, menonjolkan bagaimana dia mendapati dirinya berada dalam garis silang pergerakan budaya batal selepas keluar CBS‘s ‘Ceramah’,” kenyataan akhbar itu dibacakan pada masa pengumuman program itu. Pemain berusia 69 tahun itu meninggalkan persembahan pada Mac 2021 selepas mempertahankan Piers Morgankritikan pedas terhadap Oprah Winfreytemu bual tentang Putera Harry dan Meghan Markle.

We would like to give thanks to the author of this write-up for this remarkable material

SHARON OSBOURNE Mengatakan Terdapat ‘Banyak Sebab’ Dia Dan OZZY Meninggalkan Amerika


Check out our social media profiles as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/