Sheryl Lee Ralph menerima bunga daripada Beyoncé selepas kemenangan Emmy: ‘Kepada Dreamgirl yang asal’

Abbott Elementary bintang Sheryl Lee Ralph menerima bunga daripada Beyoncé selepas memenangi Emmy. (Foto: Chris Haston/NBC melalui Getty Images)

Sheryl Lee Ralph mempunyai kipas masuk Beyoncé.

The Abbott Elementary bintang, 65, siapa memenangi Emmy minggu lepas untuk peranannya sebagai guru tadika yang tidak masuk akal Barbara Howard dalam komedi ABC yang terkenal, sangat gembira menerima gubahan bunga putih yang menakjubkan daripada Beyoncé. Detik itu dirakam dalam video oleh anak Ralph, Etienne Maurice, dan ditetapkan kepada lagu tema daripada Gadis impianyang mana Ralph memenangi Anugerah Tony pada tahun 1981.

“Kepada Dreamgirl yang asal, menghantar ucapan tahniah kepada anda,” tulis Beyoncé, yang mengambil alih peranan Ralph sebagai Deena Jones dalam versi filem 2006 Gadis impian. “Semua cinta saya, Beyoncé.”

Dalam video itu, Ralph boleh dilihat membuka kad itu di ruang makan sambil keluarganya menonton. Nampak terkejut, dia meletakkan tangannya di atas kepalanya dengan kehairanan.

“Hebat,” dia memberitahu kamera, suaranya menggaru. “Saya tidak mempunyai suara, tetapi ia indah.”

Dalam kapsyen yang menyentuh hati, Ralph berkongsi betapa bermaknanya detik itu kepadanya.

“Setiap orang mempunyai impian istimewa mereka sendiri dan semua impian anda boleh menjadi kenyataan. Lihat sahaja di cermin dan cintai apa yang ada di hadapan anda,” bintang TV itu menulis kapsyen video. “Terima kasih @beyonce jangan lupa mimpikan gadis!”

Dalam komen, Quinta Brunson, yang membintangi dan mencipta siri komedi yang digemari tentang sekumpulan guru sekolah rendah Philadelphia, mengulas dengan emoji berair mata. Beberapa bintang Hollywood lain mengucapkan tahniah atas kemenangan Pelakon Pembantu Wanita Terbaik dalam Siri Komedi, mulai dari Lena Waithe dan Sharon Stone kepada Billy Porter dan Naomi Campbell. Anak lelaki Ralph, Etienne turut mengulas, mengulas lagu hit Beyoncé dengan menulis “Memberi ‘Break My Soul’ makna baharu.”

Pada halamannya sendiri, anak Ralph menyiarkan semula video tersebut, berkongsi pesanan manis menyokong ibunya. Dia juga berkongsi bahawa ibunya menerima bunga daripada penyanyi rap Nak Cudi.

“Tidak pernah dalam mimpi paling liar saya pernah terfikir salah seorang artis kegemaran saya sepanjang zaman akan menghantar bunga kepada ibu saya. Saya tahu ini mengenai Ibu saya, tetapi @kidcudi, ibu saya tidak akan tahu siapa anda jika saya ‘Jangan meledakkan muzik anda dalam perjalanan saya ke sekolah setiap pagi atau dia membeli tiket untuk melihat anda untuk tamat pengajian sekolah menengah saya,” dia menulis kapsyen video. “Saya peminat awak dari HARI 1 bro bro. Terima kasih kerana menunjukkan kasih sayang kepada ibu. Awak disayangi my g.”

Ralph menurunkan rumah itu pada Anugerah Emmy minggu lalu apabila dia naik ke pentas untuk menerima patungnya. Apabila dia mencapai mikrofon, Ralph mula menyanyikan “Spesies Terancam” arahan Dianne Reeves. Sudah 35 tahun sejak seorang wanita kulit hitam menang dalam kategori itu, Yahoo Entertainment sebelum ini melaporkan.

“Kepada sesiapa yang pernah, pernah bermimpi dan menyangka impian anda tidak, tidak, tidak akan menjadi kenyataan. Saya di sini untuk memberitahu anda bahawa inilah yang kelihatan seperti percaya. Inilah yang kelihatan seperti berusaha. Dan jangan sekali-kali anda berputus asa dengan anda,” katanya di atas pentas, sambil menerima tepukan gemuruh daripada orang ramai.

Pada hari Rabu minggu lepas, Ralph berkongsi perkara itu dia tidak berpuas hati dengan Jimmy Kimmel kerana berbaring di atas pentas berhampiran podium manakala rakan dan bintangnya Brunson menyampaikan ucapan penerimaannya untuk Penulisan Cemerlang dalam Siri Komedi. Brunson ialah wanita Hitam kedua untuk menang dalam kategori itu.

“Saya benar-benar keliru,” kata Ralph semasa panel maya lawatan akhbar musim panas Persatuan Pengkritik Televisyen, menurut laporan. “Saya tidak tahu apa yang berlaku. Saya seperti, ‘Saya harap lelaki itu akan bangun dari tanah.’ Dan kemudian saya menyedari bahawa ia adalah Jimmy Kimmel, dan saya seperti, ‘Ooh, rasa tidak hormat, Jimmy!’ Tetapi itu hanya saya.”

Ralph terus berkongsi bahawa dia memberitahu Kimmel bahawa dia tidak suka aksi itu di wajahnya.

“Saya beritahu dia juga! Ke muka dia!” dia berkata. “Dan dia faham.”We would love to say thanks to the author of this article for this remarkable content

Sheryl Lee Ralph menerima bunga daripada Beyoncé selepas kemenangan Emmy: ‘Kepada Dreamgirl yang asal’


Discover our social media profiles and the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/