Sinematografer berkata ‘Don’t Worry Darling’ set ‘paling harmoni’ yang pernah dia lakukan

Sinematografer “Jangan Risau Darling” mendakwa ia adalah “set paling harmoni” yang pernah dia lakukan” di tengah-tengah heboh bahawa ia adalah huru-hara di sebalik tabir.

“Apabila saya mendengar bahawa terdapat khabar angin keganasan di set – saya menolaknya. Ia tidak nyata sama sekali, sejujurnya,” Matthew Libatique menegaskan pada episod terbaru podcast “Behind the Screen” Hollywood Reporter.

“Dari sudut pandangan saya, cerita-cerita itu tidak benar sama sekali apabila ia datang ke set,” katanya mengulangi, sambil menambah: “Saya tidak boleh bercakap dengan pasca produksi sama sekali.”

Veteran industri itu — yang bekerja pada filem termasuk “Requiem for a Dream,” “Black Swan” dan “A Star Is Born” karya Bradley Cooper — mengakui walaupun mungkin ada drama yang sedang dibicarakan selepas dia pergi.

“Apa pun yang berlaku, ia berlaku selepas saya pergi … saya tidak pernah menyaksikan apa-apa. Dan saya tidak rasa apa sahaja. Anda tahu, anda dapat merasakan bahawa mungkin ada sesuatu yang berlaku dan saya tidak merasakan apa-apa,” Libatique, 54, menjelaskan.

Florence Pugh dan Olivia Wilde di set
Libatique berkata pengarah Olivia Wilde “percaya pada setiap badan di set itu.”
Merrick Morton

Dia juga memuji pengarah Olivia Wilde, mengatakan bahawa dia “percaya pada setiap badan di set.”

Hollywood telah menjadi heboh tentang keretakan antara Wilde dan bintang filem Florence Pugh sejak awal musim panas ini, apabila peminat mula menyedari bahawa bintang “Midsommar” berusia 26 tahun itu tidak mempromosikan “Don’t Worry Darling” di media sosial.

Page Six melaporkan pada akhir Julai bahawa Pugh dan Wilde, 38, bertelagah mengenai percintaan pengarah dengan Harry Styles — yang pertama kali kami lakukan disahkan pada Januari 2021hanya beberapa bulan selepas itu dia telah mengumumkan perpisahannya dengan Jason Sudeikis.

“Saya boleh memberitahu anda fakta bahawa Flo melihat Olivia dan Harry saling bertengkar di set tidak begitu baik kerana Olivia masih bersama Jason ketika dia mula-mula berhubung dengan Harry,” kata sumber kepada Page Six mengenai pertelingkahan antara mereka. perempuan.

Wilde dengan tegas menafikan bahawa kedua-dua hubungan itu bertindih, menggambarkan khabar angin kepada Vanity Fair sebagai “idea lengkap bahawa saya meninggalkan Jason untuk Harry.”

Olivia Wilde dan Harry Styles
Halaman Enam mengesahkan pada Januari 2021 bahawa Wilde dan bintang filemnya Harry Styles telah terlibat secara romantik.
Imej GC

Sementara itu, terdapat lebih banyak drama dengan filem itu — thriller psikologi yang berlatarkan tahun 50-an — apabila Wilde mendakwa bahawa dia akan memecat Syiah LaBeoufyang kemudiannya digantikan dengan Styles yang kini teman lelakinya, daripada produksi kerana tingkah lakunya di set.

“Banyak yang terbongkar selepas ini berlaku yang sangat merisaukan saya, dari segi tingkah lakunya,” kata Wilde pada Ogos. “Untuk filem kami, apa yang kami perlukan adalah tenaga yang sangat menyokong. Terutamanya dengan filem seperti ini, saya tahu bahawa saya akan meminta Florence berada dalam situasi yang sangat terdedah, dan keutamaan saya ialah membuat dia berasa selamat dan membuatnya berasa disokong.”

Olivia Wilde
Drama benar-benar mula hangat apabila Wilde mendakwa dia telah memecat pelakon Shia LaBeouf.
Sean Thornton/Imej Muka Depan/INSTA

LaBeouf menafikan dakwaan Wilde bahawa dia telah memecatnya dan menulis kepadanya, “Anda dan saya sama-sama tahu sebab saya keluar. Saya berhenti filem anda kerana pelakon anda dan saya tidak dapat mencari masa untuk berlatih.”

Dia kemudian meminta pengarah “Booksmart” untuk “membetulkan naratif.”

Pada masa yang sama, video bocor menunjukkan Wilde memohon agar LaBeouf kekal dalam filem itumerujuk bahawa terdapat drama antara LaBeouf dan Pugh.

Syiah LaBeouf
LaBeouf telah menafikan bahawa dia telah dipecat dan memberitahu Wilde untuk “membetulkan naratif.”
Earl Gibson III/Shutterstock

“Saya fikir ini mungkin sedikit sebanyak panggilan bangun untuk Cik Flo, dan saya ingin tahu sama ada anda terbuka untuk mencuba ini dengan saya, dengan kami,” katanya.

Menjelang September, semua mata tertumpu kepada pelakon di Festival Filem Venice. Pugh — yang membuat penggambaran “Dune 2” — tiba lewat selepas terlepas sidang media dan melangkau tayangan perdana filem NYC.

“Florence adalah satu kuasa, kami sangat bersyukur kerana dia dapat melakukannya malam ini walaupun dalam produksi,” Wilde katanya semasa festival filem. “Bagi semua gosip dan bunyi tabloid yang tidak berkesudahan di luar sana, internet memberi suapan sendiri. Saya rasa saya tidak perlu menyumbang kepadanya.”

We want to give thanks to the writer of this write-up for this amazing content

Sinematografer berkata ‘Don’t Worry Darling’ set ‘paling harmoni’ yang pernah dia lakukan


Explore our social media profiles and other related pageshttps://paw6.info/related-pages/