Siri Seterusnya Vince Gilligan Dibintangi Rhea Seehorn Mendarat di Apple TV+ Dengan Pesanan Dua Musim

EKSKLUSIF: Projek TV terbesar untuk mencapai pasaran dalam masa yang agak lama telah mendarat dengan komitmen siri yang besar. Apple TV+ telah menangkap rancangan terbaru daripada Breaking Bad pencipta dan Lebih Baik Panggil Saul pencipta bersama Vince Gilliganyang mempunyai Lebih Baik Panggil Saul bintang Rhea Seehorn terikat untuk memainkan peranan utama. Projek tanpa tajuk, yang disifatkan sebagai drama bergenre campuran dan berasaskan, telah menerima pesanan dua musim terus ke siri daripada strim.

Berasal dari rumah studio lama Gilligan, Sony Pictures Television, siri baharu ini menandakan tindakan susulan Gilligan terhadap hit kritikal dan rating berturut-turut. Breaking Bad dan prekuel Lebih Baik Panggil Saul. Ia juga menandakan kerjasama kedua Gilligan dengan Lebih Baik Panggil Saul bintang Seehorn, yang mendapat pencalonan Emmy 2022 untuk persembahannya dalam rancangan itu.

Gilligan akan bertindak sebagai showrunner dan produk eksekutif melalui High Bridge Productionsnya. Bekas presiden TV Sony Pictures, Jeff Frost, yang menyelia projek itu sebelum melepaskan jawatan eksekutifnya baru-baru ini, juga akan menerbitkan eksekutif, bersama-sama dengan Diane Mercer. Jenn Carroll sedang menghasilkan untuk High Bridge.

Sebagai Tarikh Akhir dilaporkan secara eksklusif bulan lepas, terdapat banyak jangkaan untuk padang Gilligan, dengan sekurang-kurangnya 8-9 rangkaian dan platform berbaris untuk mendengarnya dan membaca skripnya. Terdapat beberapa pusingan pembidaan untuk projek itu, yang saya dengar sedang mencari pesanan bersiri dan belanjawan di sekitar $13.5 juta-$15 juta satu episod — pada tahap tinggi untuk drama premium dengan unsur genre yang ketara tetapi tidak di bahagian rahang. -menggugurkan julat $20J tambah satu episod untuk rancangan seperti LOTR: Cincin Kuasa, Rumah Naga atau yang kini disimpan Demimonde.

(LR) Pelakon Bryan Cranston, Zach Van Amburg dari Sony TV, pencipta Vince Gilligan dan Jamie Erlicht dari Sony TV menghadiri tayangan perdana Musim 3 ‘Breaking Bad’
Imej Getty

Apple TV+, yang menunjukkan keghairahan yang tinggi untuk projek itu dan meneruskannya dengan agresif, telah dianggap sebagai pesaing yang kuat dari awal kerana hubungan antara Zack Van Amburg dan Jamie Erlicht yang telah lama terjalin dengan Gilligan. Sebagai presiden Sony Pictures Television, Van Amburg dan Erlicht menerajui dan menjual kedua-duanya Breaking Bad dan Lebih Baik Panggil Saul. Di Apple TV+, Gilligan juga akan bersatu semula dengan bekas presiden bersama SPT Studios Chris Parnell, kini eksekutif pengaturcaraan TV kanan di strim. (Cawangan lain yang saya dengar dalam perbalahan untuk siri ini termasuk Amazon dan Melanggar/Lebih Baik Panggil Saul rangkaian AMC.)

“Selepas 15 tahun, saya fikir sudah tiba masanya untuk berehat daripada menulis antihero… dan siapa yang lebih heroik daripada Rhea Seehorn yang cemerlang? Sudah lama dia mempunyai rancangannya sendiri, dan saya rasa bertuah dapat mengerjakannya bersamanya,” kata Gilligan. “Dan betapa indahnya simetri untuk bersatu semula dengan Zack Van Amburg, Jamie Erlicht dan Chris Parnell! Jamie dan Zack adalah dua orang pertama yang mengiyakan Breaking Bad semua tahun yang lalu. Mereka telah membina pasukan yang hebat di Apple, dan rakan kongsi saya yang hebat dan lama di Sony Pictures Television dan saya teruja untuk terlibat dalam perniagaan dengan mereka.”

Seperti biasa, Gilligan tidak akan mendedahkan butiran tentang premis persembahannya.

Seperti yang dilaporkan Deadline sebelum ini, rancangan itu dipercayai berlepas dari dunia dadah dan jenayah yang diterokainya di Breaking Bad dan Lebih Baik Panggil Saulsiapa siri akhir disiarkan bulan lepas.

Berbanding dengan Zon Senja, siri baharu itu dikatakan berlatarkan dunia kita sambil membuat perubahan padanya, membengkokkan realiti dan memberi tumpuan kepada orang ramai dan meneroka keadaan manusia dengan cara yang tidak dijangka dan mengejutkan. Menggugah pemikiran tetapi bukan kisah moral, siri ini juga dijangka membawa nada khas Gilligan yang menyelitkan drama dengan humor.

Salah seorang pencipta TV paling terkenal pada generasinya, Gilligan mencipta dan eksekutif menghasilkan AMC Breaking Bad, yang memenangi dua Emmy untuk Siri Drama Cemerlang. Beliau ialah pencipta bersama/penerbit eksekutif, bersama Peter Gould, daripada Breaking Bad prekuel Lebih Baik Panggil Saul, yang juga telah menjadi juggernaut anugerah, mengumpul 46 pencalonan Emmy setakat ini, tujuh daripadanya tahun ini, termasuk untuk Siri Drama Cemerlang. Gilligan juga memperoleh beberapa pencalonan Emmy untuk kerjanya Fail Xs. Dia diwakili oleh CAA dan Del Shaw Moonves Tanaka.

Selain daripada Lebih Baik Panggil Saul, Kredit Seehorn termasuk Veep, Perkara yang Didengar dan Dilihat, dan filem-filem yang akan dikeluarkan tidak lama lagi Linoleum dan Wyrm. Seehorn juga Emmy dicalonkan untuk pelakon dalam siri digital bentuk pendek untuk Bar Cooper, di mana dia mengarahkan dan mengeluarkan eksekutif. Dia diwakili oleh Untitled Entertainment dan UTA.

KEMASKINI: Chris Parnell bertindak balas terhadap perjanjian dengan Apple TV+ yang diumumkan dan memperkatakan kualiti siri ini.We wish to say thanks to the author of this article for this awesome material

Siri Seterusnya Vince Gilligan Dibintangi Rhea Seehorn Mendarat di Apple TV+ Dengan Pesanan Dua Musim


Check out our social media profiles and the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/