‘SNL’ mengejek tamparan Oscar yang terkenal dan tidak dapat dielakkan oleh Will Smith

“Saturday Night Live” mula-mula menceburkan diri ke dalam kontroversi selama seminggu di sekitar Will Smith, mengejek bagaimana “Putera Segar” itu seolah-olah berubah menjadi orang yang berbeza malam Ahad apabila dia tiba-tiba naik ke atas pentas dan ditampar pelawak Chris Rock di muka di Oscars atas jenaka tentang isterinya.

Dalam lakaran yang berlangsung di Oscars, hos Jerrod Carmichael memainkan watak pengisi tempat duduk yang mendapat peluang untuk bertemu dengan salah seorang wiranya, Will Smith, lakonan Chris Redd. Kedua-duanya memulakan perbualan mesra dan tidak berbahaya dan pengisi meminta Smith untuk swafoto apabila tiba-tiba audio jenaka “GI Jane 2” Chris Rock tentang isteri botak Smith dimainkan.

“Hei, saya akan kembali segera,” kata Smith, menyorot keluar dari bingkai sebelum bunyi “tamparan” yang kuat kedengaran, mengejutkan Carmichael sebelum dia kembali ke tempat duduknya dan meneruskan perbualan seolah-olah tiada apa-apa yang berlaku.

Smith menghentikan perbualan untuk menjerit yang kini terkenal “Jauhkan nama isteri saya keluar dari mulut anda!” Dia tersenyum dan berkata “Man, saya suka Oscar, kawan,” kepada pengisi, sebelum sekali lagi menjerit frasa itu.

Ahli pelakon “Saturday Night Live” Chris Redd memainkan watak Will Smith dalam lakaran itu.
YouTube/Saturday Night Live

Seorang lagi pengisi tempat duduk, Kyle Mooney, kemudian duduk selepas perjalanan ke bilik air, setelah terlepas tamparan.

“Ya Tuhan, kami berada di sebelah Will Smith. Saya perlu tweet ini. Wah, dan dia sedang trending,” katanya sambil mengeluarkan telefonnya dan nampaknya melihat klip itu. “Oh Tuhanku,” katanya, terkejut.

Smith cuba memperkenalkan dirinya dan meneruskan perbualan santai tetapi kedua-dua pengisi jelas takut dengan pelakon itu.

“Richard Williams adalah pelindung keluarganya yang ganas,” Smith tiba-tiba menjerit, merujuk peranan yang dimainkannya yang memenangi Oscar untuk Pelakon Lelaki Terbaik. “Saya akan katakan itu dalam ucapan saya, kawan,” katanya kepada pengisi tempat duduk.

Oscars 2022 pada "SNL"
Lakaran itu menyindir pelbagai emosi Smith pada malam Oscar.
YouTube/Saturday Night Live

Dalam dia monolog pembukaanCarmichael, seorang pelawak berdiri, bergurau tentang bagaimana kontroversi mengenai tamparan itu berlaku di mana-mana.

“Bukankah ia agak gila — rasanya sudah lama kita bercakap mengenainya,” katanya. “Ini akan mengejutkan anda — bolehkah anda percaya sudah enam hari? Ini berlaku seminggu yang lalu. Tidakkah rasanya ia berlaku bertahun-tahun dahulu? Tidakkah rasanya ia berlaku semasa kita semua di sekolah menengah?

“Ia berlaku pada hari Ahad. Hari sabtu, bro.”

“Menjelang hari Rabu, saya mahu bunuh diri,” dia bergurau.

Jerrod Carmichael menganjurkan SNL
Monolog Jerrod Carmichael dipenuhi dengan jenaka tentang tamparan yang dilihat di seluruh dunia.
YouTube/Saturday Night Live

“Tetapi pada hari Jumaat, saya berjanji kepada diri sendiri bahawa saya tidak akan bercakap mengenainya lagi. Kemudian Lorne masuk ke bilik persalinan saya. Dia seperti ‘Saya rasa anda perlu bercakap mengenainya.’ Dia berkata negara perlu sembuh,” katanya sambil disambut ketawa orang ramai.

Kemas Kini Hujung Minggu duo Michael Che dan Colin Jost juga tidak dapat menahan gurau tentang apa yang dipanggil tamparan yang kedengaran ‘di seluruh dunia, menghabiskan hampir lima minit segmen mereka pada insiden itu.

Jost, yang berkahwin dengan pelakon Scarlett Johansson yang telah dicalonkan untuk dua Anugerah Akademi, bergurau bahawa tamparan itu boleh mempunyai implikasi peribadi.

Oscars 2022 pada "SNL"
Hos “Kemas Kini Hujung Minggu” Colin Jost membandingkan kegilaan Oscars dengan persembahan persembahan separuh masa Super Bowl Justin Timberlake dan Janet Jackson pada 2004.
YouTube/Saturday Night Livr

“Will Smith, bagi anda yang tidak tahu, berjalan di atas pentas semasa anugerah akademi dan menampar Chris Rock selepas dia membuat jenaka tentang Jada Pinkett Smith, yang saya fikir adalah tindakan yang memalukan yang menjadi contoh buruk kerana terpaksa melakukannya. pertahankan isteri di acara anugerah,” katanya.

“Saya fikir kita harus mengakui bahawa itu adalah salah satu perkara paling gila yang pernah kita lihat dalam hidup kita. Ia benar-benar seperti kerosakan almari pakaian Super Bowl, tetapi jika puting Janet menampar Timberlake,” Jost berseloroh.

We would love to say thanks to the writer of this post for this outstanding web content

‘SNL’ mengejek tamparan Oscar yang terkenal dan tidak dapat dielakkan oleh Will Smith


Our social media profiles here , as well as other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/