‘SNL’ menggunakan versi ‘Fox and Friends’ untuk meringkaskan tajuk utama minggu ini, termasuk mesej teks Ginni Thomas dan tamparan Will Smith | Perniagaan CNNCNN

“Saturday Night Live” menangani beberapa tajuk utama minggu ini pada versi “Fox and Friends,” semasa pembukaan sejuk hari Sabtu, termasuk Will Smith tampar di Anugerah Akademi dan Ginni Thomas mesej teks menggesa seorang pegawai tertinggi Rumah Putih untuk meneruskan perjuangan untuk membatalkan pilihan raya presiden 2020.

Pertunjukan itu dibuka dengan Brian Kilmeade dari Fox, dimainkan oleh Mikey Day, memberitahu hos bersamanya bahawa dia memuat turun aplikasi media sosial bekas Presiden Donald Trump Kebenaran Sosial.

“Saya memuat turun aplikasi, membukanya, dan telefon saya serta-merta menjadi sangat, sangat panas. Seperti, lebih 140 darjah,” kata Day’s Kilmeade kepada Ainsley Earhardt, lakonan Heidi Gardner dan Steve Doocy, lakonan Alex Moffat.

Ketiga-tiga mereka kemudian mengalu-alukan Hakim Mahkamah Agung Clarence Thomas dan isterinya, aktivis konservatif Virginia “Ginni” Thomas ke persembahan itu. Pasangan itu, yang dilakonkan oleh ahli pelakon Kenan Thompson dan Kate McKinnon, berpelukan di atas sofa ketika hos bertanya tentang penginapan Clarence Thomas di hospital baru-baru ini.

“Anda baru sahaja di hospital, betulkah,” Thomas Thompson ditanya.

Dia ketawa sebelum samar-samar menjawab, “Itulah yang mereka katakan.”

Apabila ditanya sama ada dia sakit dengan Covid-19, Thompson’s Thomas sekali lagi menawarkan jawapan ringkas dan tidak komited: “Semuanya mungkin.”

Hos kemudian mengalihkan perhatian mereka kepada pendedahan bahawa Ginni Thomas menghantar beberapa mesej teks kepada bekas ketua kakitangan White House Mark Meadows antara November 2020 dan Januari 2021 menggesanya untuk meneruskan usaha untuk membatalkan kemenangan Joe Biden pada 2020, menurut pelbagai sumber.

“Sekarang Ginni, orang kiri kini hilang akal tentang beberapa teks biasa yang anda hantar kepada rakan anda Mark Meadows pada 6 Januari, betul ke?” Day’s Kilmeade bertanya.

Ginni Thomas yang tersengih McKinnon menjawab, “Memang betul.”

“Dan kini mereka mahu hakim yang mulia menarik diri. Maksud saya, anda dibenarkan untuk meluahkan fikiran anda,” kata Moffat’s Doocy.

“Ya, dan saya tidak mahu sebarang masalah. Saya mengambil tugas saya sebagai Yoko Ono Mahkamah Agung dengan sangat serius. Apa yang saya mahukan ialah gelombang dendam alkitabiah untuk menghanyutkan keluarga jenayah Biden sehingga ke Gitmo dan kemudian kami melepaskan kraken,” balas Ginni Thomas dari McKinnon.

Apabila ditanya sama ada isterinya bercakap dengannya tentang pertukaran teksnya dengan Meadows, Clarence Thomas dari Thompson berkata, “Ada yang mengatakan ya, ada yang mengatakan tidak.”

Pengacara “Fox and Friends” kemudiannya mengalu-alukan Trump melalui panggilan Facetime daripada Mar-a-Lago dan meminta pendapatnya tentang Smith menampar pelawak Chris Rock semasa majlis Oscar hujung minggu lalu.

Trump, yang dilakonkan oleh James Austin Johnson, memberitahu hos dia melihat tamparan itu dan merujuk kepada Smith sebagai wataknya dari filem “Hitch.”

“Awak tahu, saya memang nampak tamparan. Saya seronok menampar. Saya sangat kagum dengan Hitch saya, anda tahu. Agak lengan pada Hitch, saya sentiasa tahu Hitch mempunyai lengan, “kata Trump Johnson.

“Tingkah laku seperti itu tidak akan membantu Kevin James mendapatkan tarikh dengan Allegra Cole, saya akan memberitahu anda itu,” kata Trump SNL merujuk kepada plot dari komedi 2005.

Tuan rumah kemudian beralih untuk bertanya kepada bekas Presiden mengenai penyiasatan ke atas pemberontakan 6 Januari, secara langsung bertanya kepadanya, “Adakah anda melakukan rampasan kuasa, tuan?”

“Tidak tidak. Anda tahu, tidak ada rampasan kuasa. Ia adalah satu peristiwa, mungkin peristiwa mengambil balik, rampasan kuasa mungkin, “jawab Trump Johnson.

Dia kemudian ditanya tentang jurang tujuh jam dalam log telefon Rumah Putih dari 6 Januari dan cuaca dia menggunakan telefon pembakar.

Trump Johnson sekali lagi menafikan salah laku sebelum nampaknya mengaku menggunakan telefon pembakar.

“Tidak, tidak benar. Tidak pernah menggunakan telefon pembakar. Kecuali pada 6 Januari dalam tempoh tujuh jam itu,” katanya.

Barisan pelakon kemudiannya berkumpul untuk persembahan tradisional, “Siaran langsung, dari New York, ia adalah Malam Sabtu!”

We wish to say thanks to the writer of this write-up for this incredible material

‘SNL’ menggunakan versi ‘Fox and Friends’ untuk meringkaskan tajuk utama minggu ini, termasuk mesej teks Ginni Thomas dan tamparan Will Smith | Perniagaan CNN


Check out our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/