Sylvester Stallone dan Bekas Jennifer Flavin Tidak Mempunyai Perjanjian Pranikah Sebelum Berpisah (Laporan)

Sylvester Stallone dan Jennifer Flavin tidak mempunyai perjanjian pranikah apabila mereka berkahwin 25 tahun lalu.

Dokumen mahkamah dari Palm Beach County, Florida, diperolehi oleh TMZ pada hari Khamis menunjukkan bahawa perintah pemberhentian daripada bekas pasangan itu telah diberikan, dan bahawa tiada pranikah dilakukan apabila mereka mengikat tali pertunangan pada Mei 1997.

ORANG ramai telah mengetahui bahawa bekas telah menyelesaikan sebarang isu besar, dan yakin mereka boleh mencapai penyelesaian perceraian secara baik dan persendirian di luar mahkamah.

“Pihak-Pihak bersetuju bahawa adalah untuk kepentingan terbaik masing-masing secara individu, dan lebih penting lagi secara kolektif sebagai sebuah keluarga, untuk menyelesaikan semua isu yang berkaitan dengan pembubaran perkahwinan mereka dengan cara yang bermaruah, mesra, dan peribadi di luar mahkamah, ” membaca perintah pengurangan, yang diperolehi oleh ORANG.

Flavin, 54, memfailkan petisyen “untuk pembubaran perkahwinan dan pelepasan lain” daripada Stallone, 76, di mahkamah Palm Beach lebih sebulan yang lalu, pada 19 Ogos.

Jangan sekali-kali terlepas cerita — daftar untuk Surat berita harian percuma PEOPLE untuk sentiasa mendapat maklumat terkini tentang perkara terbaik yang ditawarkan oleh ORANG, daripada berita selebriti yang menarik kepada cerita yang menarik minat manusia.

Sylvester Stallone (L) dan Jennifer Flavin menghadiri Gala Tahunan Pertama A Sense Of Home – The Backyard Bowl di Kediaman Persendirian pada 01 November 2019 di Beverly Hills, California.

Stefanie Keenan/Getty Sylvester Stallone dan Jennifer Flavin

BERKAITAN: Di dalam Isu Sylvester Stallone dan Jennifer Flavin: “Dia Cenderung Melakukan Perkara Sesuka Hati” (Sumber)

Dalam pemfailannya, Flavin mendakwa “pelesapan dengan sengaja” aset perkahwinan, seperti yang dilaporkan oleh PEOPLE sebelum ini. Di bawah undang-undang Florida, ini boleh termasuk perkara seperti perbelanjaan berlebihan, perjudian, pemberian hadiah atau peminjaman yang tidak perlu oleh pasangan sekitar masa perpisahan.

Ahli perniagaan/model itu meminta Stallone dilarang menjual atau membelanjakan aset mereka semasa prosiding perceraian, dan juga meminta penggunaan tunggal rumah Palm Beach mereka yang bernilai $35 juta.

Pelakon Sylvester Stallone dan isteri Jennifer Flavin tiba di Goldie Hawn Dan Kurt Russell menjadi tuan rumah Tahunan Goldie's Love In For Kids di Ron Burkle's Green Acres Estate pada 6 Mei 2016 di Beverly Hills, California

Pelakon Sylvester Stallone dan isteri Jennifer Flavin tiba di Goldie Hawn Dan Kurt Russell menjadi tuan rumah Tahunan Goldie’s Love In For Kids di Ron Burkle’s Green Acres Estate pada 6 Mei 2016 di Beverly Hills, California

Jon Kopaloff/FilmMagic Sylvester Stallone dan Jennifer Flavin

The Berbatu pasukan undang-undang pelakon menjawab pemfailan cerai Flavin pada 29 Ogos, menyatakan dalam dokumen mahkamah bahawa Stallone “tidak terlibat dalam sebarang kelakuan yang menyebabkan pelesapan, penyusutan dan/atau pembaziran aset perkahwinan dengan sengaja.” Dia juga bertanding untuk kegunaan tunggal rumah itu.

Berikutan pemfailan perceraiannya, Flavin memberitahu ORANG secara eksklusif“Saya sedih untuk mengumumkan bahawa selepas 25 tahun perkahwinan saya telah memfailkan perceraian daripada suami saya Sylvester Stallone. Walaupun kami tidak lagi berkahwin, saya akan sentiasa menghargai hubungan lebih 30 tahun yang kami kongsi, dan saya tahu kami berdua komited dengan anak perempuan kami yang cantik.”

VIDEO BERKAITAN: Jennifer Flavin Berkata Dia Akan ‘Sentiasa Menghargai’ Hubungan Sylvester Stallone Selepas Memfailkan Perceraian

“Saya meminta privasi untuk keluarga kami kerana kami bergerak ke hadapan secara baik,” tambah Flavin, yang berkongsi anak perempuan Scarlet20, Sistine24, dan Sophia26, dengan Stallone.

Pada hari Isnin, Stallone berjalan-jalan di lorong ingatan di Instagram, berkongsi foto kebelakangan dirinya berpegangan tangan dengan isterinya yang berjauhan.

Sebagai tambahan kepada gambar pasangan itu, Stallone berkongsi foto keluarga lama dirinya, isterinya dan tiga anak perempuan mereka.

Dia kapsyen siaran itu“Hebat…”We would love to thank the author of this article for this remarkable web content

Sylvester Stallone dan Bekas Jennifer Flavin Tidak Mempunyai Perjanjian Pranikah Sebelum Berpisah (Laporan)


Our social media profiles here and additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/