Tamara Lynn ‘Sunny’ Sytch, ahli gusti Hall of Famer, terlibat dalam kemalangan maut di Florida

Ahli Dewan Kemasyhuran gusti pro Tamara Lynn “Sunny” Sytch terlibat dalam kemalangan maut, tiga kereta di Florida dan polis sedang menyiasatnya untuk kemungkinan “kemerosotan”, kata pihak berkuasa.

Sytch, 49, berada di belakang kereta Mercedes-Benz 2012 apabila dia memundurkan Kia yang dihentikan pada isyarat lalu lintas, kata polis dalam satu kenyataan pada Selasa. Insiden itu berlaku di North Yonge Street di bandar Pantai Ormond, hanya di utara Pantai Daytona, pada 8:28 malam pada 25 Mac.

Pemandu Kia, Julian Lafrancis Lasseter, 75, meninggal dunia akibat kecederaannya, kata pihak berkuasa.

Impak itu menyebabkan kereta Lasseter melanggar kenderaan ketiga, menyebabkan kecederaan pada pemandu GMC Yukon berusia 46 tahun dan seorang penumpang, tetapi mereka tidak perlu dimasukkan ke hospital, kata polis.

Sytch telah dibawa ke Pusat Perubatan Kesihatan Halifax “dan kemudian dibebaskan selepas waran geledah diluluskan dan dilaksanakan untuk mendapatkan sampel darahnya untuk siasatan kecacatan,” menurut kenyataan polis.

Mercedes-Benz itu bergerak kira-kira 45 mph semasa pergi ke selatan di Yonge, hanya di utara Granada Boulevard, di mana had lajunya ialah 45 mph, kata laporan kemalangan lalu lintas.

“Siasatan mungkin membawa kepada tuduhan jenayah, yang menunggu keputusan toksikologi,” kata polis. “OBPD telah meminta tempoh masa yang dipercepatkan untuk pemprosesan sampel ini dan keputusan akan disediakan sebaik sahaja jabatan menerimanya.”

Sytch tidak dapat dihubungi segera untuk mendapatkan komen pada Khamis.

Pada zamannya sejak meninggalkan tumpuan profesional gusti, Sytch telah mengumpulkan rekod penahanan yang panjang untuk pelbagai kesalahan, termasuk memandu semasa di bawah pengaruh dan membuat ancaman ganas.

Waran tangkap telah dikeluarkan untuknya pada 13 Januari berhubung kes keganasan rumah tangga di New Jersey. Dia mengangkat sepasang “gunting di udara ke arah mangsa,” sambil “mengancam untuk membunuhnya,” menurut aduan Keansburg, New Jersey.

Seorang pendakwa dari Mahkamah Perbandaran Keansburg tidak dapat dihubungi untuk mendapatkan komen pada Khamis dan tidak jelas sama ada kes itu masih aktif.

Dia telah ditangkap sekurang-kurangnya enam kali kerana didakwa memandu dalam keadaan mabuk di Pennsylvania dan New Jersey dalam tempoh tujuh tahun yang lalu.

“Hati kami berdukacita kepada keluarga Lasseter yang kehilangan orang tersayang dalam peristiwa tragis itu,” kata Ketua Polis Pantai Ormond Jesse Godfrey dalam satu kenyataan.

“Matlamat kami di Jabatan Polis Pantai Ormond adalah untuk memastikan jalan raya bandar selamat, jadi jika anda melihat kenderaan beroperasi dengan cara yang membawa anda percaya bahawa pemandu mungkin mengalami gangguan, sila jangan teragak-agak untuk menghubungi 911. Anda hanya boleh menyimpan nyawa seseorang.”

Sytch adalah tonggak utama dalam Persekutuan Gusti Dunia ketika itu dan litar lain pada pertengahan 90-an dan ke awal 2000-an. Dia memainkan beberapa peranan “diva” yang termasuk valet tepi gelanggang, pengulas di udara dan ahli gusti sendiri.

“Sytch akan selamanya diingati sebagai orang yang mentakrifkan semula peranan wanita dalam WWE,” menurut profil Hall of Famenya. “Dia seorang pinup, pengurus yang cepat bercakap dan boleh membuang masa apabila dia perlu. Pendek kata, dia seksi, bijak dan berkuasa.”

Associated Press disumbangkan.

We would like to thank the writer of this article for this remarkable content

Tamara Lynn ‘Sunny’ Sytch, ahli gusti Hall of Famer, terlibat dalam kemalangan maut di Florida


You can find our social media accounts as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/