Tamparan Oscar Will Smith Hampir Tidak Disebut Dalam ‘SNL’s Cold Open As NBC Show Triple Down on Fox News, “Disney Vs. Amerika” & Trump

Jika anda mengharapkan untuk mendengar banyak perkara Will Smithtamparan daripada Chris Rock dekat Oscar pada 27 Mac, malam ini Sabtu Malam Live sejuk terbuka tidak mempunyai banyak untuk ditawarkan.

Pasti, Donald Trump dari James Austin Johnson muncul menjelang akhir untuk mengisytiharkan bahawa “Saya melihat tamparan, saya menikmati tamparan, saya sangat kagum dengan saya. Halangan.” Berpusing-pusing di sekitar beberapa rujukan kepada filem lalu oleh Raja Richard bintang, Johnson’s Trump seterusnya berkata “cukup berpegang pada Hitch, saya sentiasa tahu Hitch mempunyai lengan.”

“Masuk balik Mengejar Kebahagiaan, dia menyelongkar mesin di dalam dan di luar kereta api bawah tanah,” kata Trump musim ini. “Saya fikir ia hebat. Anda tahu, mereka tidur di bilik mandi dalam filem itu. Ia sangat sedih. ia adalah malam yang menyedihkan untuk Hitch juga.”

Dan begitulah, sebelum konvo beralih kepada pendedahan 6 Januari yang terbaru.

Sebaliknya, ia adalah “Selamat Pagi Vietnam!” jerit SNLs Alex Moffat sebagai seorang yang malap Fox & Rakan hos bersama Steve Doocy pada permulaan rancangan NBC yang dibuka malam ini.

Bermula dari duduk di sebelah rakan pelakon Heidi Gardner sebagai Ainsley Earhardt dan Mikey Day sebagai Brian Kilmeade, Moffat yang berkaca mata sebagai Doocy membuat gurauan dengan rakan sekerjanya tentang apa yang mereka lakukan, aplikasi Donald Trump Truth dan membenci Sen Ted Cruz dalam perbicaraan pengesahan SCOTUS daripada Hakim Ketanji Brown Jackson. Semuanya boleh melompat ke dalam pelbagai topik dengan perkara biasa Fox News hiperbola.

Pada penghujung minggu apabila seluruh planet seolah-olah bercakap tentang serangan Smith ke atas Rock untuk menggali Jada Pinkett Smith di atas rambutnya, di mana SNL kemudian memutuskan untuk pergi adalah kepada Hakim Clarence Thomas dan pasangannya yang semakin terkenal Ginni Thomas, yang nampaknya telah berada jauh di dalam parit MAGA sepanjang pilihan raya 2020 dan serangan 6 Januari ke atas Capitol.

Jadi, apa yang kami dapat ialah SNLPasangan berwajaran tinggi Kenan Thompson dan Kate McKinnon sebagai pasangan yang jelas berkompromi. “Keadilan Thomas sentiasa bermain dekat dengan jaket, saya menghormatinya,” sindir Day’s Kilmeade ketika Thomas Thompson menepis pertanyaan yang paling tidak berbahaya. “Sekarang Ginni, orang Kiri sedang hilang akal tentang beberapa teks biasa yang anda hantar kepada rakan anda Mark Meadows pada 6 Januari, betul ke?” Kilmeade yang lebih tajam ditambah hari – seperti yang anda boleh lihat di bawah:

“Saya mengambil tanggungjawab saya sebagai Yoko Ono Mahkamah Agung dengan sangat serius,” SNL MVP McKinnon berkata sambil Puan Thomas yang bermata gila berpegang erat pada suaminya. “Apa yang saya mahukan hanyalah gelombang pembalasan Alkitabiah untuk menghanyutkan keluarga jenayah Biden sehingga ke Gitmo dan kemudian kami melepaskan Kraken,” dia terus berkata, mengambil secara meluas daripada teks keluaran sebenar Thomas kepada bekas Perantis Selebriti ketua kakitangan Rumah Putih terakhir tuan rumah.

Walaupun banyak topik yang mudah dipermainkan di luar sana sejak itu SNLPertunjukan baharu terakhir bulan lepas, Lorne Michaels menghasilkan siri yang tersekat dengan Fox News schtick yang telah terbukti dan benar malam ini. Selepas pertemuan yang tidak begitu baik dengan Justice Thomas dan Ginni Thomas, sikap terbuka yang dingin itu beralih kepada FNC. Lima dan Cecily Strong kembali membuat Hakim Jeanine Pirro yang mabuk.

Menyelam sekurang-kurangnya sedikit lebih mendalam ke dalam bahan yang tersedia secara topikal, Strong’s Pirro melompat ke dalam segmen yang dipanggil “Disney vs Amerika.” Tumpu kekacauan di House of Mouse mengenai cara menangani undang-undang “Jangan Katakan Gay” Florida yang secara terang-terangan mendiskriminasi. “Sekarang bangun Disney tidak akan berhenti sehingga semua Disney World dipenuhi dengan Twinkerbells dan Cinderfellas dan Mr. Toad yang gay itu.” Sebelum benar-benar membuka bir, Strong’s Pirro juga memberikan palam untuk buku masakan baharu Kyle Rittenhouse dan beberapa jeritan kepada dakwaan liar Ahli Kongres GOP Madison Cawthorn mengenai jemputan kokain dan pesta seks di DC

Semuanya agak mengecewakan dan cop-out kerana deuces liar sepanjang minggu tentang apa yang Michael dan lelaran terbaru dari Not Ready For Primetime Players akan tampil untuk ditangani. serangan itu pada salah satu tawas mereka.

Ada yang tertanya-tanya dalam bisikan jika ahli pelakon 1990-1993 dan hos tiga kali Rock sendiri mungkin muncul di SNL malam ini. Datang daripada trio malam di Boston membuka Jelajah Dunia Ego Death beliau, the Bandar Jack Baru doktor haiwan hanya lebih 100 batu jauhnya dari Manhattan di Atlantic City hari ini untuk dua pertunjukan malam di Pusat Acara Borgata.

Kembali untuk persembahan baharu pertama sejak 12 Mac, SNL pastinya mempunyai banyak pilihan untuk dibuka yang sejuk.

Pencerobohan Rusia yang berterusan ke atas Ukraine, seruan strategik Joe Biden yang tidak dijangka untuk perubahan rejim di Kremlin, Grammy esok, dan pelancaran CNN+ minggu ini semua harus menjadi calon. Terdapat perbicaraan pengesahan partisan yang gila Hakim Ketanji Brown Jackson untuk SCOTUS, dan oh yeah, tamparan Rock yang dikutuk secara meluas oleh Smith di Anugerah Akademi ke-94 pada 27 Mac.

Walaupun sebagai Sabtu Malam Live memutuskan untuk melangkaui tamparan itu sendiri, masih terdapat kejatuhan dan permainan menyalahkan Smith dibenarkan kekal di Oscars untuk mengumpul anugerah Pelakon Lelaki Terbaiknya selepas menyerang Rock. Selain itu, terdapat juga dalam 30 jam terakhir, yang pertama Putera Baru‘s perletakan jawatan daripada Akademi Seni dan Sains Gambar Bergerak sebelum Lembaga Pengelola kumpulan itu membuat langkah berpotensi untuk membuang ahli 20 tahun itu atau menggantungnya.

Lombong emas komedi dalam apa jua ukuran, walaupun insiden di tengah-tengahnya adalah paling suram.

Pertunjukan ke-16 malam ini SNL’s ciri musim ke-47 Jerrod Carmichael dalam penampilan sulungnya sebagai pengacara dan penyanyi rap Gunna sebagai tetamu muzik. Minggu depan akan menyaksikan Jake Gyllenhaal kembali untuk menjadi hos kedua (kali terakhir pada tahun 2007), dan Lizzo akan menjadi hos (kali pertamanya) dan tetamu muzikal (kali kedua) pada 16 April. Perlu diingat bahawa 16 April hanyalah dua hari sebelum Lembaga Gabenor AMPAS ditetapkan untuk bermesyuarat untuk membuat keputusan muktamad mereka tentang hukuman yang harus dihadapi Will Smith atas tingkah lakunya yang “mengejutkan, menyakitkan dan tidak boleh dimaafkan” di Anugerah Akademi ke-94.

Semak malam ini sejuk terbuka di atas.We want to thank the author of this article for this awesome web content

Tamparan Oscar Will Smith Hampir Tidak Disebut Dalam ‘SNL’s Cold Open As NBC Show Triple Down on Fox News, “Disney Vs. Amerika” & Trump


Take a look at our social media profiles and other related pageshttps://paw6.info/related-pages/