Tanggapan pertama Andor: Star Wars inci ke arah TV dewasa moden yang terbaik

Star Wars terbaharu di Disney+.”/>
Besarkan / Diego Luna kembali kepada watak Cassian Andor dalam filem terbaru Perang Bintang siri di Disney+.

Lucasfilm

Pada yang paling teruk, Star Wars: Andor ialah versi PG-13 yang diampelas bagi beberapa drama TV terbaik sedekad yang lalu. Ia mudah untuk melihat jejak Wayar, Hilangdan Breaking Bad dalam kisah ini Perang Bintang-busuk bersebelahan dan penjahat. Walau bagaimanapun, seperti yang anda mungkin syak, inspirasi TV bernuansa sedemikian hanya boleh pergi sejauh ini dalam francais yang kerap menampilkan kicauan droid dan ikatan tokoh aksi.

Pada yang terbaik, walaupun, Andor bermain tidak seperti yang lain Perang Bintang kemasukan filem atau TV setakat ini, dan ia menjadi petanda baik untuk masa depan pasca-Skywalker siri ini. Andor melenturkan aspirasi dewasanya untuk lebih menyerupai kandungan kasar yang telah menjadikan bar sisi bersiri seperti komik, novel dan permainan video digemari. Walaupun momentumnya mengambil masa terlalu lama untuk dimulakan, kualiti yang cukup bersatu menjelang penghujung 100 minit pertama siri ini untuk menjadikannya sebagai cadangan yang sesuai untuk peminat televisyen sci-fi yang menarik, apatah lagi Perang Bintang penganut setia.

Di Disney+, keluaran awal tiga episod mengatakan banyak perkara

Masalah nampaknya banyak menemui Cassian Andor dalam sirinya.
Besarkan / Masalah nampaknya banyak menemui Cassian Andor dalam sirinya.

Lucasfilm

Siri ini “mengikuti” peristiwa Rogue One: Kisah Star Wars satu-satunya cara Lucasfilm benar-benar boleh: dengan membina prekuel daripada anti-wira yang disukai Cassian Andor. (Amaran spoiler: Jika siri ini telah menjadi sekuel garis masa langsung kepada filem itu, ia akan, eh, termasuk watak yang jauh lebih sedikit.) Memandangkan namanya ada dalam tajuk, Andor tampil sebagai bintang, dan peristiwa itu diputar semula kepada kedua-dua orang dewasa terbesarnya. dan pengembaraan zaman kanak-kanak.

Disney+ biasanya membuat debut episod TV baharu sekali seminggu, dan sementara beberapa pengecualian siri telah dilancarkan dengan episod bonus (terutamanya WandaVision Marvel), Andor adalah orang pertama yang mendekati “pesta” pada minggu pelancaran. Debut tiga episod hari Rabu terasa seperti pengakuan utama dari Lucasfilm: ‘Hei peminat, cantik sila tonton ketiga-tiga episod sebelum tergesa-gesa menghakimi.’

Anda tidak akan melihat banyak telatah droid di <em>Andor</em>, tetapi droid B2EMO baharu mempunyai beberapa detik penting.” src=”https://cdn.arstechnica.net/wp-content/uploads/2022/09/Screenshot-1983-980×440.png” width=”980″ height=”440″/></a><figcaption class=
Besarkan / Anda tidak akan melihat banyak telatah droid Andortetapi droid baharu B2EMO mempunyai beberapa detik penting.

Lucasilm

Saya bersyukur kerana saya melakukannya. Andor memerlukan masa sebanyak ini untuk memahaminya, kebanyakannya kerana episod pembukaannya di hadapan dengan pelakon watak baharu yang mengelilingi wajah akrab pelakon utama Diego Luna. Treler telah mencadangkan bahawa kita akhirnya akan melihat watak daripada Yang agak kasar, Star Wars: Pemberontakdan entri lain, tetapi pertama, kita perlu menonton Andor menerima takdirnya.

Sekurang-kurangnya satu bahagian siri setakat ini mempunyai Hilang caranya

Bix (Adria Arjona) mempunyai hubungan yang panjang dan penuh dengan Andor untuk bersaing dalam siri baharu ini.
Besarkan / Bix (Adria Arjona) mempunyai hubungan yang panjang dan penuh dengan Andor untuk bersaing dalam siri baharu ini.

Lucasfilm

Jika pilihan anda Perang Bintang pengembaraan menampilkan tawaran teduh di lorong-lorong, bantuan yang meragukan tanpa ditanya, dan pembunuhan berdarah dingin, Andor tidak membuang masa menanggung hati yang gelap. Andor memulakan episod pertama dalam misi mencari fakta, dan sementara dia jelas dalam pencariannya untuk beberapa ketika, siri TV ini dibuka dengan usahanya menjadi serba salah. Dalam beberapa minit, Andor kembali ke Ferrix, pangkalannya yang sebenar di mana dia biasanya mengambil dan menjual sekerap untuk dibelanjakan. Sudah tiba masanya untuk menjalankan satu perjanjian terakhir, dia memberitahu beberapa rakan sejenayahnya, dan mereka perlu mengetatkan alibi mereka mengenainya, untuk berjaga-jaga.

Dan dia juga akan terlepas dari rancangannya, jika bukan kerana pengurus pertengahan yang campur tangan di dalam pos operasi Imperial. Timbalan Inspektor Karn (Kyle Soller) ialah watak baharu pertama yang menonjol dalam siri ini, ketika dia berbulu dengan kemarahan mati pucuk semasa cuba mencipta nama di dalam Empayar yang dihalang oleh birokrasi. Karn bergilir-gilir antara kesombongan yang menjijikkan dan BS yang membosankan dada mengikut kesesuaian, dan ketidaksukaannya yang terhasil adalah magnet untuk ditonton ketika dia mengeluh tentang rancangan melarikan diri Andor. Tempatnya dalam cerita itu mungkin hampir sama seperti alam semesta Star Wars yang akan menyerupai ekosistem penguatkuasaan undang-undang yang rosak dari beberapa hit terbesar TV moden.

We would love to say thanks to the author of this post for this outstanding web content

Tanggapan pertama Andor: Star Wars inci ke arah TV dewasa moden yang terbaik


Visit our social media profiles along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/