Taylor Swift Dinobatkan Penulis Lagu-Artis Dekad ini oleh NSAI: Read Her Speech

Kategori ketiga dipanggil Glitter Gel Pen dan ia sesuai dengan namanya dalam setiap cara. Sembrono, riang, melenting, diselaraskan dengan sempurna mengikut rentak. Lirik Glitter Gel Pen tidak kisah jika anda tidak mengambil serius kerana mereka tidak mengambil serius. Lirik Glitter Gel Pen ialah gadis mabuk di parti yang memberitahu anda bahawa anda kelihatan seperti Malaikat di bilik mandi. Itulah yang kita perlukan sekali-sekala dalam masa yang sukar di mana kita hidup ini.

Contoh: “bekas lelaki saya membawa teman wanita baharunya; Dia seperti ‘oh tuhanku’ tetapi saya hanya akan goncang dan kepada lelaki di sana dengan rambut yang bagus, tidakkah awak datang ke sini sayang kita boleh goncang, goncang, goncang.”

Mengapa saya membuat kategori ini, anda bertanya? Kerana saya suka melakukan perkara ini, kami cukup bernasib baik untuk memanggil pekerjaan. Menulis lagu adalah kerja hidup saya dan hobi saya dan keseronokan saya yang tidak berkesudahan. Saya terharu melampaui kata-kata bahawa anda, rakan-rakan saya, memutuskan untuk menghormati saya dengan cara ini untuk kerja yang masih saya lakukan jika saya tidak pernah diiktiraf untuknya.

Sejak kebelakangan ini saya berada di lorong ingatan menaiki riang gembira. Saya telah merakam semula enam album pertama saya. Apabila saya melalui proses mencipta semula setiap elemen masa lalu saya dengan teliti dan meninjau semula lagu yang saya tulis semasa saya berumur 13, 14 dan 15, laluan itu membawa saya ke barisan muzik. Bagaimana ibu saya akan menjemput saya dari sekolah dan membawa saya ke sesi penulisan bersama saya dengan berpuluh-puluh penulis (dan sebahagian daripada anda berada di dalam bilik ini malam ini) yang 15 tahun lalu memutuskan untuk memberi saya masa, kebijaksanaan mereka, kepercayaan mereka sebelum ada yang menyangka menulis dengan saya adalah penggunaan petang yang produktif. Saya tidak akan melupakan anda, setiap yang terakhir daripada anda.

Sebahagian daripada proses rakaman semula saya termasuk menambah lagu yang tidak pernah membuat album asal, tetapi lagu yang saya tidak suka tinggalkan. Saya telah kembali dan merakam sekumpulan mereka untuk versi album saya. Tak kenal takut, versi saya, keluar tahun lepas dan ketika saya memilih lagu untuknya, saya terjumpa lagu yang saya tulis bersama Warren brothers ketika saya berumur 14 tahun. Saya memutuskan untuk merakamkannya sebagai duet dengan Keith Urban yang cemerlang. Apabila saya menghubungi keluarga Warren untuk memberitahu mereka bahawa saya sedang memotong lagu kami 17 tahun selepas kami menulisnya, saya tidak akan melupakan perkara pertama yang mereka katakan. “Baiklah, saya rasa itu pegangan paling lama yang pernah kami miliki.”

Pada tahun 2011, lebih sepuluh tahun yang lalu, rakan kongsi saya yang dipercayai dan orang kepercayaan saya Liz Rose datang ke apartmen saya dan saya menunjukkan kepadanya lagu yang saya telah kerjakan. Saya melalui masa yang sukar (seperti keadaan semula jadi 21) dan telah mencoretkan ayat demi ayat demi ayat, lagu yang terlalu panjang untuk dimuatkan dalam album. Ia mencatat masa kira-kira 10 minit. Kami menetapkan penyuntingan, pemangkasan, pemotongan bahagian besar sehingga 5 minit dan 30 saat yang munasabah. Ia dipanggil “Semua Terlalu Baik.” Tahun lepas apabila saya merakam semula album 2012 saya merah, saya sertakan versi 10 minit ini dengan ayat asal dan jambatan tambahan. Saya tidak pernah terfikir apabila kami menulisnya bahawa lagu itu akan muncul semula sepuluh tahun kemudian atau saya akan memainkannya untuk anda malam ini.

Tetapi lagu boleh menentang logik atau masa. Lagu yang bagus membawa anda kepada perasaan sebenar anda dan menterjemahkan perasaan itu untuk anda. Lagu yang bagus kekal dengan anda walaupun orang atau perasaan tidak. Menulis lagu adalah panggilan dan memanggilnya sebagai kerjaya anda menjadikan anda sangat bertuah. Anda perlu bersyukur setiap hari untuknya, dan semua orang yang menganggap kata-kata anda mungkin patut didengari. Pekan ini adalah sekolah yang mengajar saya perkara itu.

Dihormati oleh anda bermakna lebih daripada apa-apa genre lirik saya boleh katakan.
Terima kasih.

We want to thank the writer of this write-up for this amazing content

Taylor Swift Dinobatkan Penulis Lagu-Artis Dekad ini oleh NSAI: Read Her Speech


You can find our social media profiles here as well as other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/