Taylor Swift Mengejutkan Peminat Dengan ‘Midnights 3 AM Edition’ Menampilkan 7 Lagu Tambahan

Tiga jam selepas itu mengeluarkan albumnya tengah malam, Taylor Swift menyimpan kejutan yang datang dengan menjatuhkan Tengah malam (Edisi 3 pagi), versi lanjutan LP yang menampilkan tujuh lagu tambahan. Swift telah berjanji bahawa sesuatu yang “istimewa” dan “sangat huru-hara” akan datang dan dia menyampaikan, memanggil “lagu 3 pagi” ini, beberapa daripadanya ditulis bersama dan dihasilkan oleh kolaboratornya sebelum ini, Aaron Dessner.

“Kejutan! saya fikirkan tengah malam sebagai album konsep lengkap, dengan 13 lagu itu membentuk gambaran penuh tentang keamatan masa gila yang membingungkan itu,” Swift mengumumkan di Instagram. “Namun! Terdapat lagu lain yang kami tulis dalam perjalanan kami untuk mencari keajaiban 13 itu.”

Dia menambah, “Saya memanggil mereka ‘3 pagi trek.’ Sejak kebelakangan ini saya sangat menyukai perasaan berkongsi lebih banyak proses kreatif kami dengan anda, seperti yang kami lakukan dengan lagu From The Vault. Jadi sekarang pukul 3 pagi dan saya memberikannya kepada anda sekarang. 🌌”

Mengikuti album asal yang lebih dekat “Mastermind,” Swift menambah tujuh lagu baharu, termasuk “The Great War,” “High Infidelity,” dan “Would’ve, Could’ve, Should’ve,” yang ditulis bersama dan diterbitkan oleh Dessner , yang bekerja pada cerita rakyat. Lagu lain — diterbitkan bersama oleh Jack Antonoff — termasuk “Bigger Than the Whole Sky,” Paris,” “Glitch,” dan “Dear Reader.” Mark Spears dan Sam Dew dikreditkan pada “Glitch” sebagai penulis bersama, manakala Spears, yang menggunakan Sounwave, dikreditkan sebagai penerbit bersama juga.

Peminat telah membuat spekulasi selama berjam-jam tentang kejutan itu, berkongsi TikToks tentang teori peminat mereka dan menunjukkan petunjuk dan kemungkinan telur paskah. Beberapa Swifties menyokong idea bahawa mungkin pengumuman pelancongan akan datang, terutamanya selepas peminat di UK yang menempah album itu diberitahu bahawa mereka akan menerima kod prajualan untuk lawatan “belum diumumkan” dalam perjalanan.

Orang lain percaya bahawa mungkin tengah malam akan datang dengan album atau projek saudara — sama seperti cerita rakyat dan Evermore – dan ia akan dipanggil Nyata sejak dia menyiarkan Penggoda Instagram yang menunjukkan kalendar dengan perkataan “Manifest” tertulis di atasnya. (Peminat ini adalah yang paling rapat!)

Tekaan ketiga ialah dia menjatuhkan dokumentari (berpotensi bertajuk Nyata) sejak kebanyakan perkhidmatan penstriman — termasuk Disney+ tempat dia melepaskannya Cerita Rakyat: Sesi Kolam Panjang filem pada 2020 — keluarkan kandungan baharu pada jam 3 pagi

Sepanjang minggu, Swift telah mendedahkan lirik daripada album baharunya pada papan iklan dengan Spotify seluruh dunia.

Pelancaran albumnya termasuk video untuk lagunya “Anti-Hero” pagi Jumaat, penampilan rancangan lewat malam dan video lirik. Dia juga mengusik a treler penggoda khas daripada video album semasa Permainan Saints-Cardinals malam Khamis.We want to give thanks to the writer of this short article for this awesome web content

Taylor Swift Mengejutkan Peminat Dengan ‘Midnights 3 AM Edition’ Menampilkan 7 Lagu Tambahan


Find here our social media profiles , as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/