Taylor Swift Mengumumkan ‘Eras ​​Tour’ 2023 di Stadium AS

Taylor Swift mengumumkan pagi Selasa dia kembali ke jalan raya yang telah lama dikhabarkan, dengan sebuah persiaran yang digelar sebagai “Jelajah Eras” yang dijadualkan melanda stadium AS bermula pada Mac 2023 dan berlangsung hingga Ogos, dengan tarikh antarabangsa ditetapkan untuk didedahkan kemudian.

Aksi sokongan adalah mengenai persaudaraan, dengan pelbagai aksi yang pernah diperjuangkan oleh Swift pada masa lalu. Aksi pembuka untuk jelajah AS ialah Paramore, Haim, Phoebe BridgersBeabadoobee, Girl in Red, Muna, Gayle, Gracie Abrams dan Owenn.

Lawatan itu bermula 18 Mac 2023 di tempat yang nampaknya menarik untuk Swift, Glendale, AZ, tempat yang sama lawatan terakhirnya, lawatan “Reputasi” pra-pandemi, bermula pada 2018.

Perlawanan AS berakhir empat setengah bulan kemudian dengan dua malam di Stadium SoFi LA pada 4-5 Ogos — tempat dia akan dibuka sebagai tempat konsert pada 2020 dengan lawatan mini “Lover Fest” yang dibatalkan. Tatal ke seluruh untuk melihat semua 20 bandar Swift akan mencecah sepanjang 27 tarikh.

Untuk album manakah yang boleh kami anggap sebagai sokongan kerana dia telah mengeluarkan empat album studio asal sejak lawatan terakhirnya? Kesemuanya. Swift menyifatkan lawatan itu sebagai “perjalanan melalui era muzik dalam kerjaya saya (dahulu dan sekarang!),” dengan grafik yang menunjukkan penampilannya dari fasa berbeza dalam kerjayanya.

Lihat jadual perjalanan penuh, dengan grafik berkod warna yang menunjukkan antara sembilan aksi pembukaan yang mendapat gig di bandar mana:

Jualan awam berlaku pada 10 pagi waktu tempatan pada 18 Nov. Seperti semua lawatan utama pada masa kini, akan ada pelancaran tiket lebih awal untuk ahli kad kredit, dalam kes ini pemegang kad Capital One, mulai 15 Nov. 10 pagi waktu tempatan.

Seperti lawatannya sebelum ini, akan ada program Peminat Disahkan Ticketmaster “untuk memastikan tiket sampai ke tangan peminat.” Calon pembeli tiket boleh mendaftar untuk persediaan sekarang hingga 9 Nov di sini.

Luar biasa dalam era moden “tiket platinum” harga yang berbeza-beza di mana peminat mendapat sedikit maklumat tentang harga tiket yang ditetapkan, Swift telah mengumumkan kos tiketnya terlebih dahulu. Mereka berjalan dari $49 hingga $449, dengan pakej VIP yang bermula pada $199 dan meningkat kepada $899.

lazyload fallback

Pengumuman Swift menjanjikan tarikh antarabangsa akan menyusul.

Daripada semua “Era”nya, Swift benar-benar akan mewakili yang moden dalam jelajah, sebagaimana peminat mungkin menyukai idea tamasya yang bertemakan nostalgia yang merangkumi spektrum penuh kerjayanya. Dia telah mengeluarkan “Lover,” “Folklore,” “Evermore” dan kini “Midnights” sejak kali terakhir dia berada di jalan raya, bersama-sama dengan rakaman semula album “Red” dan “Fearless” berbantukan bonus, mana-mana sahaja yang pastinya sudah cukup untuk menggesa jelajahnya sendiri dalam era sebelum seluruh adegan konsert semestinya berhenti seketika.

Terdapat perhatian terhadap perincian dalam pengumuman lawatan walaupun dalam grafik yang menandakan aksi pembukaan di tempat yang berbeza dalam penghalaan lawatan, dengan Bridgers, contohnya, diwakili oleh hantu kecil, sebagai penghormatan kepada kostum rangka yang dia gunakan sendiri. lawatan tajuk utama.

Tidak disengajakan, mungkin, adalah bagaimana grafik yang sama memecahkan jadual lawatan ke dalam dua lajur dengan 13 tarikh setiap satu. Akan ada 27 pertunjukan di 20 bandar. Tempat yang mendapat stand dua malam adalah di Los Angeles, Atlanta, Philadelphia, Chicago, Arlington, TX, Foxborough, MA dan East Rutherford, NJ.

Penerimaan untuk “Midnights” selepas keluaran Oktober tidak syak lagi betapa kuatnya selera untuk tiket Swift. Ia mempunyai minggu terbesar sejak album “25” Adele, setiap Luminate minggu ini, dengan 1,578,000 unit bersamaan album. Selain itu, diumumkan pada hari Isnin bahawa buat pertama kali dalam sejarah, kesemua 10 slot teratas Billboard Hot 100 telah diisi oleh lagu seorang artis, dengan “Anti-Hero” mendahului di No. 1. Peminat sangat menginginkan album penuh, bagaimanapun – daripada hampir 1.6 juta unit album yang didaftarkan untuk “Midnights,” 1,140,000 adalah salinan yang dibeli dalam bentuk album penuh. Ia menjadi album kelima Swift, daripada 10 keluaran studio asalnya secara keseluruhan, untuk menjual lebih satu juta salinan pada minggu pertama keluar. Angka itu juga mewakili jualan minggu pertama terbaik untuk album oleh mana-mana penghibur sejak “Reputasi” keluar dari pintu gerbang dengan 1,216,000.

“Eras Tour” sedang dihasilkan sendiri oleh Taylor Swift Touring dan dipromosikan oleh Messina Touring Group.

Aksi pembukaan jelajah itu menyatakan keghairahan mereka dengan cara mereka sendiri, seperti tweet dari Muna yang mengisytiharkan kumpulan itu “gay untuk Tay” dan menggambarkan trio dalam miniatur, berehat di atas pemetik api Swift pada kulit album “Midnights”.

Laluan penuh lawatan AS:

TARIKH BANDARAYA TEMPAT
18 Mac Glendale, AZ Stadium Ladang Negeri
25 Mac Las Vegas, NV Stadium Allegiant
1 April Arlington, TX Stadium AT&T
2 April Arlington, TX Stadium AT&T
15 April Tampa, FL Stadium Raymond James
22 April Houston, TX Stadium NRG
28 April Atlanta, GA Stadium Mercedes-Benz
29 April Atlanta, GA Stadium Mercedes-Benz
6 Mei Nashville, TN Stadium Nissan
12 Mei Philadelphia, PA Bidang Kewangan Lincoln
13 Mei Philadelphia, PA Bidang Kewangan Lincoln
19 Mei Foxborough, MA Stadium Gillette
20 Mei Foxborough, MA Stadium Gillette
26 Mei East Rutherford, NJ Stadium MetLife
27 Mei East Rutherford, NJ Stadium MetLife
2 Jun Chicago, IL Medan Askar
3 Jun Chicago, IL Medan Askar
10 Jun Detroit, MI Padang Ford
17 Jun Pittsburgh, PA Stadium Acrisure
24 Jun Minneapolis, MN Stadium Bank AS
1 Julai Cincinnati, OH Stadium Paycor
8 Julai Kansas City, MO Padang GEHA di Stadium Arrowhead
15 Julai Denver, CO Empower Field di Mile High
22 Julai Seattle, WA Padang Lumen
29 Julai Santa Clara, CA Stadium Levi’s®
4 Ogos Los Angeles, CA Stadium SoFi
5 Ogos Los Angeles, CA Stadium SoFi

We want to give thanks to the writer of this write-up for this incredible material

Taylor Swift Mengumumkan ‘Eras ​​Tour’ 2023 di Stadium AS


Visit our social media profiles as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/