Taylor Swift yang marah bersuara selepas bencana tiket ‘Eras ​​Tour’ Ticketmaster

Taylor Swift telah bersuara selepas Ticketmaster membatalkan penjualan tiket awam untuk “Eras Tour”nya yang akan datang.

“Nah. Sudah tentu saya sangat melindungi peminat saya. Kami telah melakukan ini selama beberapa dekad bersama dan selama ini, saya telah membawa begitu banyak elemen kerjaya saya di rumah,” dia memulakan kenyataannya yang disiarkan di media sosial.

“Saya telah melakukan ini KHUSUS untuk meningkatkan kualiti pengalaman peminat saya dengan melakukannya sendiri bersama pasukan saya yang begitu mengambil berat tentang peminat saya seperti saya. Sungguh sukar bagi saya untuk mempercayai entiti luar dengan perhubungan dan kesetiaan ini, dan pedih bagi saya untuk hanya melihat kesilapan berlaku tanpa jalan lain.”

Swift berkata terdapat “banyak sebab” mengapa orang ramai mengalami “masa yang sukar untuk mendapatkan tiket” dan cuba memikirkan cara untuk “memperbaiki” pelancaran bencana itu ke hadapan.

“Saya tidak akan memberi alasan kepada sesiapa kerana kami bertanya kepada mereka, berkali-kali, jika mereka boleh menangani masa permintaan ini dan kami yakin mereka boleh,” sambungnya.

“Sungguh mengagumkan bahawa 2.4 juta orang mendapat tiket, tetapi ia benar-benar menjengkelkan saya kerana ramai daripada mereka merasakan mereka telah melalui beberapa serangan beruang untuk mendapatkannya.”

Swift, 32, berkata dia berharap dapat memberikan “lebih banyak peluang” untuk berkumpul dengan peminatnya yang tidak mendapat tiket.

“Terima kasih kerana mahu berada di sana,” dia membuat kesimpulan. “Anda tidak tahu berapa banyak maknanya.”

Ticketmaster membuat pengumuman pada hari Khamis, kumpulan Swifties yang menghancurkan yang tidak dapat mendapatkan tiket konsert.

“Disebabkan permintaan yang sangat tinggi terhadap sistem tiket dan baki inventori tiket yang tidak mencukupi untuk memenuhi permintaan itu, jualan awam esok untuk Taylor Swift | Jelajah Eras telah dibatalkan,” kata syarikat itu dalam tweet.

Pengguna Twitter adalah cepat menuntut perkataan mengenai perkara itu daripada Swiftyang kini mereka terima.

“JELAJAH INI DIPANGGIL JELAJAH TAYLOR SWIFT ERAS. DIBAWAH NAMA DIA. DIA PERLU BERKATA SESUATU TENTANG INI,” salah seorang daripada ramai yang kecewa peminat menyiarkan.

Swift mengumumkan jelajah itu awal bulan ini.

FilemMagic

MTV EMAs 2022 - Rancangan

Swift mengumumkan jelajah itu awal bulan ini.

FilemMagic

Seterusnya

Penyanyi “Cool for the Summer” itu mempamerkan susuk tubuhnya…

“Sila nyatakan sesuatu yang memusnahkan orang yang telah menyayangi dan menyokong anda selama lebih sedekad dan keluar dari ini tanpa apa-apa @taylorswift13 sila katakan apa-apa,” seorang lagi merayu.

Pembatalan jualan awam itu berlaku selepas Ketua Pegawai Eksekutif pemegang saham terbesar Live Nation menyalahkan lonjakan permintaan daripada 14 juta pengguna — termasuk bot — atas gangguan pada tapak, termasuk barisan beratur perlahan untuk prajualan awal minggu ini.

Taylor Swift duduk di hadapan piano
The Eras Tour akan menyokong albumnya yang memecahkan rekod “Midnights,” yang dikeluarkan pada bulan Oktober.
taylorswift/Instagram

Tiket ke rancangan Swift — yang dijadualkan bermula 17 Mac di Glendale, Ariz — berharga antara $49 dan $449 setiap satu.

Peminat dilaporkan melihat tiket yang berharga sehingga $22,000 di tapak penjual semula tiket StubHub.

Sebahagian daripada peminat berkata mereka menghabiskan lapan jam dalam barisan maya di Ticketmaster selepas tiket mula dijual sebelum mereka secara tidak dijangka ditendang keluar dari barisan.

Poster Jelajah Eras
Lawatan itu dijadualkan bermula 17 Mac di Glendale, Ariz.

Swift mengumumkan lawatannya yang dinanti-nantikan awal bulan ini. “Eras Tour” akan menyokong albumnya yang memecahkan rekod “Midnights,” yang dikeluarkan pada bulan Oktober.

Ticketmaster telah menerima kritikan yang meluas berikutan bencana “Eras Tour”.

Ramai — termasuk Rep. Alexandria Ocasio-Cortez (D-NY) dan lebih ramai ahli Kongres — telah menyuarakan sokongan untuk meminta Ticketmaster menyingkir daripada Live Nation, secara meluas dianggap sebagai monopoli yang mungkin melanggar undang-undang antitrust.We wish to give thanks to the writer of this write-up for this remarkable material

Taylor Swift yang marah bersuara selepas bencana tiket ‘Eras ​​Tour’ Ticketmaster


We have our social media pages here and other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/