Teaser Peacock ‘They/Them’ Membayangkan Ruang Tidak Begitu Selamat di Summer Camp Slasher Dibintangi Kevin Bacon

Kevin BaconOwen Whistler ‘s memberitahu perkhemahan bahawa perkhemahan musim panasnya ialah ruang yang selamat untuk semua dalam teaser baharu untuk Filem Asal Peacock Mereka/Mereka. Tetapi keretakan itu sudah kelihatan, dan imejan ngeri boneka ventriloquist dan pembunuh bertopeng menunjukkan perkhemahan ini tidak akan berada dalam masa yang baik.

Mereka/Merekadisebut “They-slash-Them,” ialah filem seram slasher yang ditetapkan di eksekutif kem penukaran LGBTQIA+ yang diterbitkan, ditulis dan diarahkan oleh John Logan (“Penny Dreadful”).

Dalam filem itu, “Beberapa pekhemah aneh dan trans menyertai Whistler selama seminggu pengaturcaraan bertujuan untuk ‘membantu mereka mencari rasa kebebasan baharu.’ Memandangkan kaedah perkhemahan menjadi semakin mengganggu dari segi psikologi, para perkhemahan mesti bekerjasama untuk melindungi diri mereka. Apabila pembunuh misteri mula menuntut mangsa, keadaan menjadi lebih berbahaya.”

Pemotong akan debut pada Peacock pada Jumaat, 5 Ogos.

Tonton yang pertama Mereka/Mereka treler penggoda di bawah.

Mereka/Mereka telah bercambah dalam diri saya sepanjang hidup saya. Saya suka filem seram selagi saya ingat, saya fikir kerana raksasa mewakili ‘yang lain’ dan sebagai kanak-kanak gay saya merasakan rasa persaudaraan yang kuat dengan watak-watak yang berbeza, diharamkan, atau dilarang,” kata penulis dan pengarah. , John Logan. “Saya mahu membuat filem yang meraikan keanehan, dengan watak-watak yang tidak pernah saya lihat semasa saya membesar. Apabila orang ramai meninggalkan filem itu, saya harap mereka akan mengingati kasih sayang luar biasa yang dimiliki oleh anak-anak ini antara satu sama lain dan bagaimana cinta itu perlu dilindungi dan diraikan.”

Pelakon termasuk:

  • Kevin Bacon (dia) bermain Owen Whistler, pengarah kem penukaran yang mengendalikan Kem Whistler bersama beberapa kaunselor termasuk isterinya, Cora.
  • Anna Chlumsky (dia) bermain Mollypegawai perubatan dan terbaharu kem tersebut.
  • Carrie Preston (dia) bermain Cora Whistlerahli terapi berlesen yang bertanggungjawab ke atas sesi terapi perkhemahan, dan isteri pengarah kem Owen Whistler.
  • Theo Germaine (mereka/mereka) bermain Jordanseorang transgender dan bukan binari berkhemah daripada latar belakang agama yang telah membuat perjanjian dengan ibu bapa mereka untuk membebaskan diri secara sah jika menghadiri Whistler tidak “berfungsi”.
  • Quei Tann (dia) bermain Alexandraseorang wanita transgender yang ibu bapanya telah mengugut untuk menghalaunya dari rumah jika dia tidak menghadiri kem tersebut.
  • Austin Crute (dia) bermain Tobyseorang pekhemah gay yang berunding dengan ibu bapanya untuk perjalanan ke New York sebagai pertukaran selama seminggu di Kem Whistler.
  • Monique Kim (dia) bermain Veronicaseorang pekhemah biseksual yang ingin berhenti bergaduh siapa dirinya sebenarnya.
  • Anna Lore (dia) bermain Kimseorang lesbian berkhemah tertutup yang menampilkan penampilan yang sempurna untuk keluarga dan rakannya, dengan mengandaikan bahawa apabila dia sesuai, dia akhirnya akan disayangi.
  • Cooper Koch (dia) bermain Stuseorang atlet dengan aspirasi biasiswa renang dan menyertai persaudaraan bapanya – perkara yang dia rasa tidak boleh dicapai jika dia terbuka untuk menjadi gay.
  • Darwin del Fabro (dia) bermain Jibrilseorang pengekhemah gay yang sensitif bosan dengan panggilan nama dan buli yang berterusan yang dia alami sepanjang hidupnya.

Scott Turner Schofield (Euforia; The Craft: Legacy), Howie Young (Misi: Impossible III, Pukul dan Lari), dan Jon Romano (Firestarter (2022), Dendam) juga berfungsi sebagai pengeluar eksekutif. Jason Blum (Keluar, Lelaki Halimunan) dan Michael Aguilar (Penny Dreadful, bergurau) ialah pengeluar.

MEREKA/MEREKA — Gambar: — (Foto oleh: Josh Stringer/Blumhouse)

Teaser Peacock TheyThem Membayangkan Ruang Tidak Begitu Selamat di Summer

We wish to say thanks to the writer of this short article for this amazing content

Teaser Peacock ‘They/Them’ Membayangkan Ruang Tidak Begitu Selamat di Summer Camp Slasher Dibintangi Kevin Bacon


Take a look at our social media profiles along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/