Temu Bual Amber Heard yang Mengerikan Savannah Guthrie

Pada hari Rabu, Hari ini disiarkan bahagian dua yang eksklusif temu bual dengan pelakon Amber Heard—duduk pertamanya di televisyen selepas kalah perbicaraan fitnah yang meletup terhadap bekas suaminya, pelakon Johnny Depp. Antara pendedahan lain, lelaki berusia 36 tahun itu mendakwa bahawa dia masih “mencintai” Depp dan menafikan mahu “membatalkan” dia dalam op-ednya di tengah-tengah kes itu.

Semasa perbicaraan Virginia, yang berakhir pada 1 Jun, juri memutuskan yang Heard memfitnah Depp apabila The Washington Post diterbitkan op-ed 2018 di bawah garis kecilnya menggambarkan dirinya sebagai mangsa penderaan rumah tangga. Depp telah diberikan ganti rugi $15 juta tetapi hanya akan menerima $10.35 juta kerana had negeri bagi ganti rugi punitif. Juri juga menganugerahkan Heard $2 juta sebagai ganti rugi pampasan selepas mendapati dia telah difitnah oleh peguam Depp, Adam Waldman, selepas dia menuduh Heard membingkai Depp dalam “tipuan”.

Walaupun memenangi tuntutan balas tersebut, serta perbicaraan UK 2020 yang menentukan Depp telah menyalahgunakan Heard pada 12 daripada 14 kali, Heard sebahagian besarnya telah dilukis sebagai pembohong di mata umum oleh sekumpulan peminat setia Depp di media sosial dan rakan sebaya Hollywoodnya sejak dia pertama kali mendakwa penderaan pada 2016. Begitu juga, Guthrie kelihatan ragu-ragu terhadap Aquaman bintang sepanjang satu lawan satu mereka, menekannya pada rakaman dan bukti lain yang dikemukakan oleh Pasukan Depp sambil mengabaikan banyak rakaman dan bukti lain yang ditawarkan oleh Heard. (Perbicaraan UK mengakui lebih banyak bukti daripada Virginia, yang mungkin membantu menjelaskan hasil yang berbeza.)

Di dalam separuh pertama temuduga yang disiarkan pada hari Isnin, penyiar berita itu menanyakan kepada aktres itu sama ada dia mencetuskan keganasan fizikal terhadap Depp, menyoalnya tentang rakaman yang dakwaan Heard telah diambil di luar konteks, dan memaklumkan kepadanya bahawa Pindaan Pertama tidak melindungi “pembohongan.” Dalam kesimpulan temu bual itu, Guthrie kelihatan sama sinis dan tidak berpuas hati dengan jawapan Heard, memberitahu pelakon itu bahawa dia “menyinggung” Depp dalam op-ednya adalah “tidak dapat disangkal.” Dia juga bertanya kepada Heard sama ada dia memberitahu TMZ untuk mengambil gambarnya dengan lebam apabila dia memfailkan perintah sekatan terhadap Depp pada 2016. Untuk sebahagian besar, soal siasatnya tidak melangkaui maklumat yang belum dibangkitkan semasa perbicaraan. dan dipertikaikan oleh Heard, dan sama sekali tidak mempunyai sebarang pemahaman tentang penyalahgunaan.

Ini bukan kali pertama hos televisyen tidak sensitif mengenai topik penderaan rumah tangga atau tidak mengetahui cara pemandiri menyesuaikan diri dengan situasi ganas dengan pasangan mereka. (Tonton wawancara Barbara Walters Rihanna berikutan insidennya dengan Chris Brown atau Gayle King wawancara FKA Twigs tentang dakwaannya terhadap Shia LaBeouf). Walau bagaimanapun, penonton dan wartawan tetap terpegun dengan fakta bahawa Guthrie dibenarkan untuk menemu bual Heard di tempat pertama.

Minggu sebelumnya, Guthrie mendedahkan bahawa suaminya, Michael Feldman, bekerja sebagai penasihat untuk pasukan undang-undang Depp semasa perbicaraan fitnah sebelum melancarkan temu bual dengan peguam Depp, Camille Vasquez dan Benjamin Chew. Temu bual itu menjadi tular di Twitter dan mendapat tindak balas segera daripada pengguna yang mendakwa konflik kepentingan.

“Seminggu sebelum itu, Guthrie mendedahkan bahawa suaminya, Michael Feldman, bekerja sebagai penasihat untuk pasukan undang-undang Depp semasa perbicaraan fitnah sebelum melancarkan temu bual dengan peguam Depp, Camille Vasquez dan Benjamin Chew.”

“Jika saya adalah publisiti atau pr orang Amber Heard, saya mungkin tidak akan membenarkan temu bual utama pertama pelanggan saya dengan seseorang yang mendedahkan konflik kepentingan,” menulis seorang pengguna Twitter.

“Jika Guthrie mahu terus melakukan temu bual ini, HARI INI perlu membuat penafian yang lebih besar bahawa Guthrie, melalui gig perundingan suaminya, secara peribadi diperkaya oleh pasukan PR Depp,” disiarkan yang lain. “Konflik kepentingan yang mencolok sangat tidak menghormati Cik Heard.”

Pakar kewartawanan sejak itu ditimbang mengenai kontroversi dalam a Perniagaan Dalamr laporanmenggelar keputusan untuk Guthrie untuk menemu bual peguam Depp “sedikit gila” dan menonjolkan “kepentingan kewangan,” memandangkan bagaimana Feldman boleh digunakan semula apabila Heard berusaha untuk merayu keputusan juri.

Walaupun Heard mahupun wakilnya masih belum bercakap mengenai kontroversi itu, sumber dalam artikel yang sama mengatakan bahawa Heard dan pasukannya sama-sama mengetahui kaitan Guthrie dengan kes itu dan bersedia untuk meneruskan temu bual, yang akan berakhir dengan satu jam. Garis tarikh siaran khas pada hari Jumaat.

Walaupun sukar untuk membayangkan proses pemikiran di sebalik penyusunan temu bual ini dan penggunaannya dalam editorial berikutnya, ada kemungkinan Heard, yang telah menunjukkan belas kasihan secara terbuka terhadap juri dan penyokong Depp, ingin menunjukkan kepada orang ramai bahawa dia boleh terlibat dalam perbualan sopan dengan seseorang yang berkait rapat dengan pengkritiknya. Namun, nampaknya pelik dan sangat tidak dimaklumkan bahawa pasukan Heard akan membenarkan anak guam mereka menjalani soal siasat Guthrie yang lemah dan tidak berat sebelah untuk penampilan pertamanya di televisyen selepas percubaan, memandangkan jumlah wartawan yang mungkin tercekik untuk mendapatkan eksklusif dengan pelakon.

Tanpa mengira niat atau apa sahaja pengetahuan yang diterima oleh Heard dan pasukannya sebelum temu duga, hakikat bahawa Heard menghabiskan sebahagian besar masa duduk mempertahankan dirinya terhadap dakwaan yang dihebahkan secara meluas sekali lagi adalah satu lagi tragedi bagi aktres itu, yang statusnya dalam soal yang akan datang Aquaman sekuel kekal di udara. Pada akhirnya, bahagian yang paling menyedihkan daripada kegagalan itu ialah bagaimana ia boleh dielakkan sepenuhnya.We wish to thank the author of this write-up for this outstanding web content

Temu Bual Amber Heard yang Mengerikan Savannah Guthrie


You can view our social media profiles here and additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/