The Boys Boss pada Adegan ‘Herogasm’ yang Mencetuskan Loceng Penggera: Amazon ‘Ada Polisi Menentang [Spoiler]’

Amaran: Berikut mengandungi spoiler untuk Kanak-kanak lelaki Musim 3, Episod 6. Teruskan dengan risiko anda sendiri!

Selain menjadi “salah satu jam televisyen arus perdana yang lebih grafik,” sebagai Kanak-kanak lelaki showrunner Eric Kripke memanggilnya, episod “Herogasm” drama Prime Video juga mendapat satu lagi penghormatan yang berbeza: Ia memberi para eksekutif Amazon berhenti seketika untuk kali pertama kerana momen tertentu yang melibatkan dua orang yang tidak berkemungkinan melakukan zina pada pesta besar-besaran. (Tidak berkaitan, tetapi: Adakah anda juga menangkap episod itu cameo senyap?)

“Kami mempunyai banyak perbincangan musim ini tentang adegan dengan Deep dan sotong,” yang ditangkap mendapatkannya oleh Annie, Kripke memberitahu TVLine.

“Atas sebab tertentu, Standards mempunyai dasar menentang kebinatangan. Mereka sangat tegang, sungguh,” kata Kripke sambil ketawa. “Perbincangan tentang adegan itu dan bagaimana kami melakukan adegan itu sebenarnya mencetuskan banyak loceng penggera pada banyak tahap yang berbeza di Amazon kerana anda tidak sepatutnya menunjukkan kepada orang ramai haiwan raja, dan saya faham. Tetapi ucapan saya kepada mereka selalu seperti tidak masuk akal [that] ia tidak akan keluar dari tempat dalam filem Farrelly brothers. Jadi sukar untuk memanggilnya kebinatangan prurient. Ia mengarut. Untuk pengetahuan saya, saya tidak fikir octopi mempunyai lubang di bawah sana. Jadi terdapat banyak perbincangan seperti apakah pukulan itu, dan apa yang boleh kita lakukan dan apa yang boleh kita lepaskan?” (Menurut ciri trivia X-Ray Prime Video, adegan itu sebenarnya dirakam dengan boneka, kemudian digantikan dengan CGI oleh pasukan VFX.)

“Tetapi itu adalah kali pertama ia menjadi perbualan di mana mereka terpaksa menaiki tangga,” Kripke meneruskan. Malah, menurut showrunner, Kanak-kanak lelaki bertanggungjawab sebahagiannya untuk gergasi penstriman walaupun mempunyai jabatan Standard & Amalan, yang lebih tipikal bagi rangkaian penyiaran.

“Saya masih ingat panggilan itu, yang [was] seperti, ‘Bolehkah kamu masuk? Kerana kami perlu memulakan jabatan Standard & Amalan,’ sebahagiannya kerana kami,” kongsi Kripke. “Ia adalah [our] Musim 1 dan kemudian saya rasa ada seperti satu rancangan lain yang menyebabkan masalah kepada mereka. Saya akan memakainya sebagai lencana penghormatan bahawa saya telah membantu memulakan jabatan Standard mereka.”

Semasa The Deep seksi dengannya moluska kawan mengangkat kening, tiada apa yang dikecualikan daripada episod itu kerana ia dianggap terlalu cabul, Kripke menegaskan. Sebaliknya, idea-idea tertentu terpaksa dipotong semata-mata kerana masa dan wang.

“Kami tidak dapat melakukan semua lelucon yang kami mahu lakukan,” keluh Kripke. “Saya masih ingat pada satu ketika ada perbincangan tentang sejenis akuatik, Makhluk dari Black Lagoon-taip supe dalam kolam, bersetubuh di dalam air. Itu telah dibincangkan pada satu ketika, dan saya tidak fikir kita boleh melakukannya. Kami akan membuat jenaka daripada paip api besar cecair yang disembur. Akan ada seorang wanita yang akan disembur ke seluruh Hughie dan itu akan menjadi jenaka yang sedang berlari. Kemudian kami kehabisan masa, jadi semuanya digabungkan dengan yang ada pada Susu Ibu.”

Memandangkan sifat grafik seksual episod itu, Kripke juga menyatakan bahawa “beberapa” penyelaras keintiman berada di set semasa penggambaran dan setiap langkah berjaga-jaga telah diambil untuk memastikan semua orang berasa dilindungi.

“Sejujurnya, saya sangat takut sepanjang penggambaran itu kerana anda mempunyai ramai pelakon yang bogel dan meniru seks,” aku Kripke. “Kemungkinan berlaku sesuatu yang tidak kena sangat menakutkan saya sehingga semua orang dari atas ke bawah dalam produksi berkata, ‘Kami harus betul-betul tentang perkara ini dan begitu profesional serta menjadi seperti polis dalam setiap aspek untuk memastikan ia adalah ruang selamat untuk semua orang.’ Jadi kami melakukannya.”

Kripke memuji penyelaras keintiman dan “penolong pengarah yang cemerlang [who was] sangat di atasnya” dengan “benar-benar memastikan bahawa semua orang selesa dan kami melakukannya dengan betul.”

Kanak-kanak lelaki peminat, apakah pendapat anda tentang eksploitasi seksual The Deep? Nilaikan episod di bawah, kemudian tekan komen dengan fikiran anda!

We would love to say thanks to the writer of this short article for this incredible content

The Boys Boss pada Adegan ‘Herogasm’ yang Mencetuskan Loceng Penggera: Amazon ‘Ada Polisi Menentang [Spoiler]’


We have our social media pages here and additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/