The Flash Boss Bicarakan ‘Pertempuran Akhir’ Musim 8, Nasib ‘WestAllen’, Sama ada Musim 9 Akan Menjadi Penamat

Berikut mengandungi spoiler daripada The FlashAkhir Musim 8.

The Flash dengan penamat Musim 8 menyaksikan Eobard Thawne menjadi lebih berkuasa berbanding sebelum ini, sebagai Denyar Balik Negatif. Sebaliknya, Forces positif muncul semula untuk mengecas Barry, sebagai avatar pilihan mereka sendiri. Sementara itu, Iris didedahkan telah menipu kematian, kesedarannya mencari perlindungan dalam batu masa yang dihadiahkan Damien Darhk kepada Joe semasa “Armageddon.”

Damien melatih Iris untuk memudahkannya melarikan diri dengan menemui semula hubungannya yang terputus dengan Barry, selepas itu dia menghilangkan bahan di rumah Joe. Iris kemudian menemui Barry di tengah-tengah pertempuran dengan Thawne dan menggesanya untuk mendail segala-galanya, memandangkan pergaduhan mereka semakin meningkat, anda tahu, Armageddon. Jadi, walaupun berderak dengan kuasa gabungan Angkatan yang lain, Barry benar-benar memilih untuk duduk di luar seluruh gemuruh, meletakkan dirinya sos epal silang silang di atas trotoar dan bermeditasi, yang menyebabkan Thawne kecewa. Thawne kemudian memanggil “lebih kuasa” untuk menyembelih musuhnya di tempat dia duduk, hanya untuk berakhir dilenyapkan oleh kelebihannya sendiri.

Dalam koda yang diikuti, Iris menyatukan semula Tinya dengan ibunya yang diselamatkan… Cecile mendapati bahawa satu bentuk telekinesis telah ditambahkan pada set kuasanya… Ruang “Frost” Caitlin tidak berfungsi, membawa Mark kepada penemuan yang tidak dijangka… dan Barry dan Iris menikmati suasana tenang. , saat romantis di rumah, di mana dia menerangkan cara dia menemui semula percikan api mereka, dan dia berterima kasih kepadanya kerana mengurangkan pergaduhannya dengan Thawne. Kemudian, dalam penyengat terakhir, kerana Barry dan Iris mengakui bahawa Pasukan Negatif suatu hari nanti akan mencari avatar baharu, kamera menyorot makmal pada tahun 2049, di mana kristal biru (kobalt?) dipamerkan….

TVLine bercakap dengan pelakon pertunjukan Flash Eric Wallace tentang menanam benih untuk arka sakit masa, sama ada kita telah sungguh melihat yang terakhir Tom Cavanagh, mengapa “WestAllen” telah dimasukkan ke dalam pemerasan, dan maksud imej terakhir itu.

TVLINE | Saya memberi anda tepukan golf perlahan apabila Joe mendedahkan bahawa batu masa berada dalam kabinetnya, dan kami mendapat imbasan kembali kepada Damien yang menyerahkannya kepadanya. Anda benar-benar bermain permainan yang panjang. Apa yang anda akan katakan adalah sangat pertama benih untuk jalan cerita penyakit kali ini?
Ia benar-benar bermula pada Musim 7 — dalam Episod 715, saya percaya? — di mana Iris nampaknya mengalami selesema di luar kamera. Candice [Patton] tidak tersedia untuk Episod 715, jadi kami seperti, “Saya tertanya-tanya mengapa Iris tidak boleh didapati? Hey! Bagaimana jika ini adalah sejenis pelan induk jahat? Dan bagaimana jika ia benar-benar orang jahat, dan bukan selesema? Bagaimana jika mereka telah memberi dia sakit masa dan dia tidak akan memikirkannya selama enam bulan lagi? Ya ampun, kami akan mempunyai jalan cerita yang paling epik dan terlibat, dan kami akan membayarnya!” Di situlah ia bermula. Dan kemudian terdapat adegan yang dipadamkan yang malangnya tidak dipotong pada penghujung Musim 7 — sejurus sebelum pembaharuan ikrar, ia adalah adegan dengan Iris dan Nora—

TVLINE | TVLine sebenarnya menyiarkan adegan yang dipadam itudengan rantai.
Ya, adegan rantai! Saya tidak ingat jika kami mempunyai kesan siap di sana, tetapi di bahagian atas adegan anda melihat mata Iris bersinar hijau buat kali pertama. Walaupun dia mendapatnya di luar kamera dalam Episod 715, di situlah [the time sickness] akan disahkan kepada penonton. Tetapi sebaliknya, kami bercakap mengenainya [Episodes] 801, 802,803….

TVLINE | Adakah anda secara kebetulan merakam adegan baharu ini dengan Neal McDonough pada masa yang sama dengan “Armageddon”, mengetahui panggilan balik ini akan datang?
Tidak, tetapi kami tahu kami mahu membawanya kembali. Melangkah ke “Armageddon,” kami tahu, “Oh, ini adalah bagaimana kita akan mengubati sakit masa Iris. Ia akan menggunakan batu masa dalam beberapa kapasiti, jadi saya harap Neal bersedia untuk kembali!” Pada ketika itu saya telah melihat akhbar hariannya bekerja dengan seluruh Pasukan Flash dan ia adalah adil sihir. Saya fikir ia akan membuat penamat buku yang sempurna, bukan sahaja pada penghujung musim, setakat menggulung jalan cerita sakit masa, tetapi menggulung jalan cerita “Armageddon”.

Apa yang diharapkan oleh semua orang ialah ini semua tentang “Armageddon” — permulaan musim dan penghujung musim. Dalam lima episod pertama, kami tidak dapat menunjukkan Armageddon kerana wira menghalangnya. Kemudian sebaik sahaja kami sampai ke [Episodes] 804, 805, kami menyedari bahawa jika Flash menyelesaikan misteri dan mengalahkan orang jahat, kami tidak akan dapat melihat perkara yang paling hebat pernah. “Nah, saya rasa kita tahu apakah perlawanan akhir musim kita sekarang!” Ia adalah simetri yang indah.

Denyar 8x20TVLINE | Itu adalah agak hore terakhir untuk Reverse-Flash di final, tetapi Tom [Cavanagh] telah membuat spekulasi selama ini bahawa apabila The Flash sungguh akan berakhir, perlu ada perlawanan terakhir. Adakah anda mempunyai idea bagaimana rupanya?
Tidak, belum lagi — kerana semasa kami menulis akhir untuk Musim 8, kami fikir itu adalah siri akhir. Jadi kami seperti, “Kami mesti mengalami pertempuran paling hebat dan paling epik yang pernah ada antara Grant [Gustin] dan Tom! Begitulah ia harus berakhir.” Dan selepas skrip selesai dan kami bersiap sedia untuk memulakan persediaan, itu apabila kami mendapat berita bahawa kami akan mendapat musim kesembilan. Jadi kami seperti, “Oh omong kosong, kami baru sahaja melakukan pertempuran muktamad. Bagaimana kita sepatutnya berada di atas itu? Kemudian ia seperti, “Mari kita bunuh dia buat masa ini dan bimbang tentang perkara itu kemudian.” [Laughs] Kerana Denyar Balik dan Denyar Balik Negatif, sama seperti Frost, adalah mati. Maksud saya, mereka mati. Sekarang… setelah mengatakan itu… ia adalah rancangan buku komik, dan saya agak pasti bahawa dalam Musim 9, terdapat beberapa sebab yang anda mungkin melihat Tom Cavanagh lagi. Saya tidak akan melakukannya, tetapi itu adalah pertaruhan yang cukup selamat.

TVLINE | Bercakap tentang penyelarasan dengan Lagenda Esok pada perkongsian Matt Letscher’s Thawne.
The Lagenda orang telah menghubungi saya dan berkata, “Kami mempunyai idea ini untuk menggunakan Reverse-Flash, tetapi kami tidak mahu mengacaukan apa yang anda telah rancangkan, kerana ia agak radikal.” [Legends‘ Jan. 22 episode established that the time wraiths had assigned Letcher’s Thawne to safeguard a fixed point in the year 1914.] Dan kemudian saya mendengar nada mereka dan berkata, “Itu sesuai dengan sempurna dengan berakhirnya jalan cerita Armageddon.”

Kilat WestAllen 8x20TVLINE | Wanita terkemuka anda, Candice Patton, telah diketepikan sedikit daripada pelakon dan kanvas yang lain dalam beberapa tahun kebelakangan ini, bermula dengan arka Mirrorverse Musim 6 dan diikuti dengan jalan ceritanya di Coast City musim ini dan kemudian menjadi MIA untuk empat tahun lalu. minggu. Adakah terdapat a kenapa di sebalik itu? Dan keluar dari final ini, bolehkah anda berjanji bahawa Musim 9 akan berbeza di hadapan itu?
OK, OK, saya mendengar nota di bawah nota. ya, Saya boleh katakan dengan jelas bahawa dalam Musim 9 anda akan melihat banyak perkara, banyak lebih banyak tentang Barry dan Iris bersama. Bukan hanya bersama dalam bilik yang sama, tetapi bersama-sama dalam semua cara. Ia sesuatu yang merupakan sebahagian daripada pendekatan baharu untuk musim baharu. Setiap musim adalah berbeza, dan Musim 9 akan menjadi sangat, sangat menyeronokkan dan sangat mengujakan.

The sebab kita boleh buat itu kerana apa [WestAllen] telah melalui selama setengah musim lalu secara khusus, berpisah dan berkembang secara individu. Seperti yang kita lihat dalam perlawanan akhir ini, Iris adalah orang terakhir yang belum “naik tahap” lagi, dan kita dapat melihat ia sebenarnya berlaku dalam episod itu. Sekarang dia telah selesai dia perjalanan naik level, dia dan Barry boleh menghadapi apa yang akan datang dalam Musim 9 bersama-sama, sebagai pasangan. Jadi anda akan melihat lebih banyak lagi daripada mereka bersama-sama, tidak seperti apa yang anda lihat dalam Musim 8 pada masa-masa tertentu.

TVLINE | Jadi, pengasingan yang dirasakan Iris adalah gabungan keperluan bercerita dengan mungkin sedikit protokol COVID yang dilemparkan…?
Oh, tanpa soal. COVID telah berleluasa di dunia seperti yang kita ketahui dan mencetuskan malapetaka dengan cara semua orang membuat rancangan TV mereka, bukan hanya rancangan kita. Dan jika anda melemparkannya hanya dengan cerita itu sendiri, ia mencipta gaya penceritaan tertentu. Dan sekarang setelah kami menyelesaikan perjalanan itu, kami boleh beralih kepada sesuatu yang baharu.

KILAT

TVLINE | Bagaimanakah hasil percubaan Caitlin akan berdamai dengan janji dibuat kepada Danielle Panabaker bahawa Frost benar-benar mati?
Danielle memberitahu kebenaran, dan saya menepati janji saya kepadanya. Frost adalah mati. Tetapi Danielle Panabaker masih menjadi pemain tetap The Flash, dan kami mendengar suaranya bercakap dengan Mark…. Itu menimbulkan persoalan, siapa di dalam sana? Adakah ia Caitlin, atau adakah ia sesuatu yang lain? Itu adalah sesuatu yang akan kita lihat serta-merta di bahagian atas Musim 9 — dan saya rasa semua orang akan terkejut seperti Mark.

Denyar 8x20TVLINE | Beralih kepada imej akhir akhir, kristal biru bercahaya di dalam makmal pada tahun 2049. Sekiranya peminat buku komik tahu apa itu?
Peminat buku komik tegar tahu apa yang akan datang; mereka yang tidak, saya tidak merosakkannya di sini, jadi ia akan menjadi satu kejutan besar untuk mereka. Tetapi ya, kami menarik terus dari buku komik di sini, dan budak lelaki adakah ia akan menjadi menyeronokkan.

TVLINE | Apabila kami bercakap bulan lepas, anda masih belum tahu jawapan untuk ini: Adakah Musim 9 akan menjadi musim terakhir?
Saya masih tidak tahu. Saya tidak tahu. saya harapan Ianya bukan. Saya mempunyai banyak rancangan. Tiga musim pertama [I was showrunner], 6, 7 dan 8, benar-benar satu omnibus besar. Dan keseluruhan cerita itu kini selesai. Saya kini sedang merumuskan rancangan dua musim baharu yang lebih pendek, untuk Musim 9 dan 10, jadi saya pasti berharap saya dapat menceritakan kisah itu, kerana saya tahu ke mana saya memandu.

Apa yang anda fikirkan The Flashhampir siri akhir, dan janji lebih banyak masa bersama untuk WestAllen? Timbang di bawah!


We would like to thank the author of this write-up for this awesome material

The Flash Boss Bicarakan ‘Pertempuran Akhir’ Musim 8, Nasib ‘WestAllen’, Sama ada Musim 9 Akan Menjadi Penamat


Our social media profiles here and other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/