‘Thor: Love and Thunder’: Reaksi Pertama daripada Tayangan Perdana

Thor: Cinta dan Guruh melanda Hollywood Khamis untuk tayangan perdana dunia yang terbaru Studio Marvel filem, dan reaksi pertama masuk.

Ulasan rasmi tidak sampai 5 Julai, jadi ini adalah pandangan pertama tentang apa yang diperkatakan oleh khalayak. Perlu diingat bahawa reaksi daripada tayangan perdana biasanya lebih bersemangat daripada tayangan pengkritik.

Projek itu bersatu semula Thor: Ragnarok pembuat filem Taika Waititi dengan bintang Chris Hemsworth untuk kisah yang mengadu Thor dengan Gorr the God Butcher, seorang penjahat yang dilakonkan oleh Christian Bale yang bertekad untuk menghapuskan tuhan daripada galaksi. Jane Foster dari Natalie Portman kembali ke francais buat kali pertama sejak itu Thor: Dunia Gelap (2013) dan kali ini akan menggunakan kuasa Thor. Filem ini juga dibintangi oleh Tessa Thompson sebagai Valkyrie dan pelakon dari Penjaga Galaxy francais, termasuk Chris Pratt dan Dave Bautista.

Cinta dan Guruh datang apabila jenama Marvel telah berkembang menjadi penstriman dengan Disney+, dengan beberapa siri pendaratan tahun ini, termasuk penstriman pada masa ini Cikgu Marvel. Pada skrin besar, studio itu dikeluarkan Doktor Pelik dalam Multiverse of Madness kurang daripada dua bulan lalu, dengan projek itu berdiri di belakang Senapang Teratas: Maverick sebagai filem kedua dengan kutipan tertinggi tahun ini setakat ini. Studio juga mempunyai Black Panther: Wakanda Selamanya akan ditayangkan di skrin besar akhir tahun ini.

Cinta dan Guruh tiba di pawagam 7 Julai.

Teruskan membaca untuk reaksi daripada tayangan perdana.We would like to thank the author of this short article for this outstanding material

‘Thor: Love and Thunder’: Reaksi Pertama daripada Tayangan Perdana


Visit our social media profiles along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/