Tiada penyelesaian kerana Amber Heard membayangkan cabaran memerintah Johnny Depp – secara langsung

Savannah Guthrie memanggang Amber Heard kerana ‘mengejek’ audio Johnny Depp

Hakim Penney Azcarate pada hari Jumaat (24 Jun) memfailkan perintah penghakiman yang mencerminkan keputusan yang dicapai sebelum ini dalam perbicaraan Johnny Depp lwn Amber Heard.

Pada 1 Jun, juri Virginia memutuskan Cik Heard memfitnah bekas suami Encik Depp, menamatkan perbicaraan selama enam minggu yang ditonton secara meluas.

Ia juga memutuskan memihak kepada Cik Heard dalam beberapa aspek tuntutan balasnya terhadap Encik Depp. Juri menganugerahkan Encik Depp $15 juta sebagai ganti rugi selepas mendapati dia membuktikan ketiga-tiga tuntutan terhadap Cik Heard. Jumlah itu dikurangkan kepada $10.35 juta kerana had yang ditetapkan oleh undang-undang negeri.

Para pelakon tidak perlu hadir di bilik mahkamah untuk perbicaraan, yang bermula pada pukul 11 ​​pagi ET pada hari Jumaat dan berakhir dalam kira-kira sejam.

1656106202

Amber Heard berasa ‘kurang daripada manusia’ semasa percubaan

Amber Heard memberitahu Savannah Guthrie dari NBC News semasa wawancara bahawa dia berasa “kurang daripada manusia” semasa perbicaraan fitnah.

“Setiap hari saya lalu, untuk tiga, empat, kadang-kadang enam blok, blok bandar dengan orang memegang papan tanda bertulis ‘bakar ahli sihir’, ‘mati kepada Amber’. Selepas tiga setengah minggu, saya mengambil pendirian dan melihat hanya bilik mahkamah yang penuh dengan peminat Kapten Jack Sparrow, yang lantang, bertenaga,” kata Cik Heard.

“Bolehkah anda menyatakan dengan kata-kata bagaimana perasaan itu?” Tanya Cikgu Guthrie.

“Ini adalah perkara yang paling memalukan dan mengerikan yang pernah saya lalui. Saya tidak pernah merasa lebih jauh daripada kemanusiaan saya sendiri,” kata Cik Heard. “Saya berasa kurang daripada manusia.”

Clemence Michallon24 Jun 2022 22:30

1656104102

Camille Vasquez untuk mewakili Johnny Depp sekali lagi

Camille Vasquez, bintang kejutan pasukan undang-undang yang berjaya menghujahkan kes fitnah terhadap Amber Heard untuk Johnny Depp, sekali lagi akan mewakili pelakon itu di mahkamah.

Bersama rakan kongsi Brown Rudnick Randall Smith, Cik Vasquez akan mempertahankan Encik Depp dalam tuntutan mahkamah kecederaan peribadi yang difailkan terhadapnya oleh Gregg “Rocky” Brooks, pengurus lokasi di filem itu Kota Pembohongan.

Perbicaraan ditetapkan untuk bermula pada 25 Julai di Mahkamah Tinggi Los Angeles County, dengan Hakim Holly Fujie mengetuai.

Oliver O’Connell melaporkan:

Clemence Michallon24 Jun 2022 21:55

1656101402

Influencer mendakwa Johnny Depp memberitahunya semasa perbicaraan

Johnny Depp dilaporkan memberitahu seorang influencer yang membuat liputan perbicaraan terhadap bekas isterinya Amber Heard.

Jessica Reed Kraus, yang menggunakan nama pengguna @houseinhabit di Instagram dan mempunyai lebih 900,000 pengikut, menyiarkan kemas kini setiap hari tentang perbicaraan fitnah selama enam minggu ke akaunnya.

Pada hari Selasa, Kraus mendakwa dalam siaran yang dikongsi kepada Substack bahawa dia bercakap dengan Depp pada hari yang sama perbicaraan bermula, pada 11 April.

Chelsea Ritschel melaporkan:

Clemence Michallon24 Jun 2022 21:10

1656099002

Peguam Lisa Bloom percaya kita belum melihat berakhirnya perbicaraan Johnny Depp lwn Amber Heard, dan kes itu akan diputuskan melalui rayuan.

Cik Bloom, yang pelanggannya termasuk Janice Dickinson (dalam dakwaannya terhadap Bill Cosby), pelakon Mischa Barton (dalam tuntutan undang-undang lucah balas dendam), dan Harvey Weinstein (yang mana Cik Bloom menjadi penasihat awal sebelum meletak jawatan) bercakap kepada BBC Newsnight berikutan keputusan dalam kes fitnah.

Juri mengumumkan pada hari Rabu (1 Jun) mereka telah mencapai keputusan dalam kes yang menentang Encik Depp dan Cik Heard di Fairfax, Virginia. Mereka mendapati bahawa Cik Heard memfitnah Encik Depp pada tiga kenyataan dan bahawa Cik Heard telah difitnah dalam satu daripada tiga kenyataan di tengah-tengah saman balasnya. Encik Depp telah diberikan ganti rugi $10.35 juta dan Cik Heard telah diberikan $2 juta.

“Saya ingin menekankan bahawa ini bukan penamat, kerana kebanyakan kes fitnah benar-benar diputuskan dalam rayuan,” kata Cik Bloom kepada Newsnight, sambil menambah bahawa dia melihat “banyak isu mengenai rayuan” dalam kes Depp v Heard.

Clemence Michallon24 Jun 2022 20:30

1656096302

Garis masa hubungan Depp dan Heard serta pergaduhan undang-undang

Perbicaraan dalam tuntutan undang-undang fitnah Depp terhadap Heard telah berakhir dengan juri sivil menyerahkan kemenangan besar kepada Depp.

Depp menyaman Heard pada Mac 2019, mendakwa ruangan yang ditulis oleh Heard The Washington Post memfitnah dan meminta ganti rugi $50m. Heard memfailkan saman balas $100m.

Selepas percubaan selama enam minggu di Fairfax, Virginia, juri mengembalikan keputusan pada 1 Jun selepas berbincang selama kira-kira dua setengah hari.

Berikut ialah garis masa hubungan Johnny Depp dan Amber Heard, perpisahan dan pergaduhan mahkamah, dari semasa mereka dikatakan mula berkencan dengan perbicaraan terkini:

Clemence Michallon24 Jun 2022 19:45

1656093560

Penghakiman Hakim Azcarate yang mencerminkan keputusan yang diberikan pada 1 Jun telah diterbitkan oleh Mahkamah Daerah Fairfax.

Ia juga termasuk helaian keputusan yang diisi yang melaluinya juri membuat keputusannya diketahui pada 1 Jun.

Anda boleh melihat dokumen dalam talian di sini.

Clemence Michallon24 Jun 2022 18:59

1656089164

Amber Heard mencadangkan dia akan merayu keputusan Johnny Depp, tiada penyelesaian di mahkamah

Heard telah mencadangkan dia akan merayu keputusan itu berikutan kemenangan Depp dalam perbicaraan fitnah.

Hakim Penney Azcarate memasukkan penghakiman yang mengulangi keputusan yang telah dijatuhkan pada 1 Jun, lapor Undang-undang & Jenayah.

Pasukan undang-undang pelakon itu bertemu di mahkamah pada hari Jumaat tetapi masih tidak jelas sama ada mereka telah membincangkan kemungkinan penyelesaian. Hakim Azcarate memberi tempoh sehingga Jumaat kepada kedua-dua pihak untuk mencapai penyelesaian jika mereka mahu berbuat demikian.

Clemence Michallon24 Jun 2022 17:46

1656086317

Wakil Heard berkongsi kenyataan

Jurucakap Amber Heard memberitahu Yang Merdeka: “Seperti yang dinyatakan dalam perbicaraan kongres semalam, anda tidak meminta pengampunan jika anda tidak bersalah. Dan, anda tidak menolak untuk merayu jika anda tahu anda betul.”

Clemence Michallon24 Jun 2022 16:58

1656086178

Penghakiman dimasukkan mencerminkan keputusan

Hakim Penney Azcarate telah memasukkan penghakiman yang mencerminkan keputusan yang diberikan pada 1 Jun, Angenette Levy Law & Crime melaporkan:

Clemence Michallon24 Jun 2022 16:56

1656086114

Dalam beberapa minggu selepas perbicaraan bermula, Vasquez menjadi salah seorang tokoh yang paling terkenal di kalangan pengikut kes itu. Peminat Depp beralih kepadanya perhatian dalam talian yang biasanya dikhaskan kepada pelakon dan penyanyi. Terdapat tweet perayaan dan akaun peminat Instagram. Semasa perbicaraan sedang berjalan, penyokong Depp diketahui menunggu di luar mahkamah, berharap dapat melihat sekilas Vasquez dan mungkin mendapat pelukan mereka sendiri. Selepas pemeriksaan balas Vasquez terhadap Heard, sebuah meme membayangkan semula peguam itu sebagai Thor, dewa guruh yang digambarkan oleh Chris Hemsworth dalam filem Marvel. Bintang Vasquez hanya meningkat lebih jauh selepas keputusan diumumkan pada 1 Jun yang sebahagian besarnya memihak kepada Depp.

Clemence Michallon24 Jun 2022 16:55

We would like to thank the author of this write-up for this incredible web content

Tiada penyelesaian kerana Amber Heard membayangkan cabaran memerintah Johnny Depp – secara langsung


You can find our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/