Tiffany Haddish dan Aries Spears dituduh melakukan penderaan kanak-kanak dalam tuntutan mahkamah

Pelawak Tiffany Haddish dan Aries Spears dituduh melakukan penderaan seksual kanak-kanak dalam tuntutan mahkamah.

Imej JC Olivera/Getty; Imej John Lamparski/Getty


sembunyikan kapsyen

togol kapsyen

Imej JC Olivera/Getty; Imej John Lamparski/Getty


Pelawak Tiffany Haddish dan Aries Spears dituduh melakukan penderaan seksual kanak-kanak dalam tuntutan mahkamah.

Imej JC Olivera/Getty; Imej John Lamparski/Getty

Tuntutan sivil yang difailkan Selasa di Mahkamah Tinggi Los Angeles oleh seorang wanita berusia 22 tahun bagi pihak dirinya dan adik lelakinya menuduh pelakon, pelawak dan pengarang terkenal Tiffany Haddish dan rakan pelawak Aries Spears mendera plaintif secara seksual ketika kedua-duanya di bawah umur .

Difailkan menggunakan nama samaran “Jane Doe” dan “John Doe” (saudara lelaki, yang dilahirkan pada 2007, masih di bawah umur) tuntutan mahkamah itu mendakwa Haddish dan Spears merapikan plaintif muda dan memaksa mereka untuk “menggambar sketsa pornografi kanak-kanak yang eksplisit secara seksual.”

Plaintif mendakwa mereka diperkenalkan kepada Haddish dan Spears melalui ibu mereka. Tuntutan itu menggambarkan Haddish sebagai “rakan keluarga lama.”

Tuntutan itu menegaskan, “Haddish dan Spears mengambil kesempatan dan mencuri remaja seorang kanak-kanak berusia 7 tahun dan seorang kanak-kanak berusia 14 tahun.”

Tuntutan itu menyerlahkan dua insiden berasingan dakwaan penderaan seksual kanak-kanak bawah umur, mendakwa bahawa kedua-duanya berlaku di Los Angeles. Jane Doe menuduh penghibur menekannya untuk meniru fellatio untuk video pada 2013. Tuntutan itu juga mendakwa John Doe telah dipaksa untuk muncul dalam video berunsur seksual dalam seluar dalamnya dan bahawa filem 2014 menampilkan Haddish dan Spears.

Video itu, “Through a Pedophile’s Eyes,” ditemui di laman web video komedi Funny Or Die dan di tempat lain di web.

“Funny Or Die mendapati video ini benar-benar menjijikkan dan tidak akan menghasilkan kandungan sedemikian,” kata jurucakap syarikat itu dalam satu kenyataan yang dikongsi dengan NPR. “Kami tidak terlibat dengan konseptualisasi, pembangunan, pembiayaan atau pengeluaran video ini. Ia telah dimuat naik ke tapak sebagai kandungan yang dijana pengguna dan telah dialih keluar pada 2018 serta-merta selepas menyedari kewujudannya.”

Dalam satu kenyataan yang dikongsi dengan NPR melalui e-mel, Andrew Brettler, peguam Haddish, menolak tuntutan plaintif terhadap anak guamnya sebagai “palsu.” Brettler berkata ibu plaintif telah cuba memburukkan Haddish dengan tuduhan ini selama beberapa tahun.

“Setiap peguam yang pada mulanya telah mengambil alih kesnya – dan terdapat beberapa – akhirnya menggugurkan perkara itu sebaik sahaja ia menjadi jelas bahawa tuntutan itu tidak berbaloi dan Cik Haddish tidak akan goyah. Sekarang, [she] mempunyai anak perempuan dewasanya mewakili dirinya dalam tuntutan mahkamah ini. Mereka berdua akan bersama-sama menghadapi akibat daripada meneruskan tindakan remeh ini.”

Peguam Spears, Debra Opri, menjawab permintaan NPR untuk komen dengan satu baris mengenai respons anak guamnya terhadap dakwaan itu: “Dia tidak akan jatuh untuk sebarang goncangan.”

Dalam e-mel yang dihantar kepada NPR daripada “Jane Doe,” plaintif menyatakan bahawa peguam Haddish, Brettler telah “membina kerjayanya” untuk mewakili selebriti terlibat dalam kes penderaan seksual. “Kami tidak terkejut bahawa Encik Brettler akan cuba mengalihkan perhatian daripada tuntutan sah yang difailkan oleh abang saya dan saya, untuk mengalihkan kesalahan dan perhatian kepada ibu kami yang bukan pihak dalam tuntutan mahkamah ini.”

Jane Doe berkata sebagai tambahan kepada tuntutan sivil yang difailkan minggu ini, dia dan abangnya menyeru Jabatan Polis Los Angeles untuk mendakwa penghibur secara jenayah. “Adalah menjadi harapan kami bahawa LAPD akhirnya akan bertindak dan segera menangkap kedua-dua Tiffany Haddish dan Aries Spears.”

We wish to thank the author of this short article for this remarkable content

Tiffany Haddish dan Aries Spears dituduh melakukan penderaan kanak-kanak dalam tuntutan mahkamah


We have our social media profiles here and other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/