Tiffany Haddish dan Aries Spears dituduh melakukan penderaan seksual kanak-kanak dalam tuntutan mahkamah; wakil mereka memanggilnya ‘shakedown’ | CNNCNN

Pelawak Tiffany Haddish dan Aries Spears telah dituduh telah “mengurus dan mencabul” dua adik-beradik yang ketika itu masih kecil tahun lalu, menurut tuntutan mahkamah yang difailkan di Mahkamah Tinggi Los Angeles.

Pengadu dirujuk sebagai “Jane Doe” dan “John Doe” dalam saman itu, yang menyatakan nama mereka dirahsiakan untuk melindungi privasi mereka.

Menurut aduan itu, salinan yang diperoleh CNN, “Jane Doe” dan “John Doe” masing-masing berumur 14 dan 7, apabila mereka mendakwa Haddish dan Spears telah meminta mereka mengambil bahagian dalam video berunsur seksual dalam kejadian berasingan pada 2013 dan 2014.

Apabila dihubungi untuk mendapatkan komen oleh CNN, peguam Haddish dan Spears memanggil dakwaan itu sebagai “palsu” dan “shakedown,” masing-masing.

Menurut aduan itu, Haddish adalah “rakan keluarga lama” ibu kepada adik-beradik yang memfailkan tuntutan mahkamah.

“Jane Doe” telah didaftarkan dalam kem komedi pada 2013, di mana Haddish adalah penceramah jemputan dan memberitahu gadis remaja itu “dia mempunyai peranan yang sempurna untuknya,” kata aduan itu.

Bintang itu didakwa membawa gadis itu ke studio di mana dia dan Spears menunjukkan kepadanya video “seorang lelaki yang lebih tua dan seorang wanita umur kolej” makan sandwic secara serentak dari kedua-dua hujung, sambil “mengerang dan membuat bunyi seksual ketika mereka berdua makan sandwic itu. dengan cara yang mensimulasikan perbuatan fellatio.”

“Spears kemudian memberitahu Plaintif Jane Doe bahawa dia mahu dia meniru apa yang dia lihat pada skrin, termasuk bunyi dengan tepat seperti apa yang dia dengar sepanjang video,” kata saman itu. “Plaintif Jane Doe, gugup dan meluat, tidak berkata apa-apa sehingga Haddish masuk ke bilik di sebelahnya dan duduk. Haddish secara lisan menjelaskan apa yang diharapkan daripada Plaintif Jane Doe dan kemudian menunjukkan kepada Plaintif Jane Doe cara memberi fellatio, termasuk pergerakan, bunyi bising, mengerang, dan mengerang.

“Secara fizikal, emosi dan mental tidak selesa, Plaintif Jane Doe meniru perbuatan yang Haddish dan Spears mahu dia lakukan supaya dia boleh pulang ke rumah,” aduan itu berterusan.

Haddish didakwa kemudian membayarnya $100 dan menghantarnya pulang, menurut aduan itu.

“John Doe” mendakwa bahawa pada musim panas 2014, Haddish “menawarkan untuk menempah, mengatur dan merakam kandungan En. Doe untuk kekili sizzle Nickelodeon di rumah Spears. Haddish mendakwa kekili itu akan digunakan untuk menempah En. Doe di Nickelodeon.”

“Atas maklumat dan kepercayaan, Haddish dan Spears mengeluarkan mangsa berusia 7 tahun daripada kakaknya, meletakkannya di tingkat atas di dalam bilik tidur, dan menanggalkan kanak-kanak itu ke seluar dalam,” menurut saman itu. “Video itu bertajuk ‘Through A Pedophiles Eyes’ dan menunjukkan Spears berahi terhadap kanak-kanak berusia 7 tahun itu” dan mengusap belakangnya.

Haddish hadir semasa penggambaran keseluruhan video, aduan menyatakan.

Foto yang didakwa daripada rakaman video disertakan dalam aduan.

Seorang peguam untuk Haddish berkata dalam satu kenyataan kepada CNN bahawa ibu plaintif “telah cuba untuk menegaskan tuntutan palsu ini terhadap Cik Haddish selama beberapa tahun.”

“Setiap peguam yang pada mulanya telah mengambil alih kesnya – dan terdapat beberapa – akhirnya menggugurkan perkara itu apabila menjadi jelas bahawa tuntutan itu tidak berbaloi dan Cik Haddish tidak akan goyah,” kata kenyataan itu, sambil menambah bahawa ibu itu “telah anak perempuannya yang dewasa mewakili dirinya dalam tuntutan mahkamah ini. Mereka berdua akan bersama-sama menghadapi akibat daripada meneruskan tindakan remeh ini.”

Ibu kepada plaintif dinamakan dalam kenyataan itu. CNN tidak memasukkan namanya dalam laporan kami untuk melindungi privasi anak-anaknya yang masih kecil. Jane Doe kini berusia 22 tahun dan penjaga sah John Doe, kini 15, menurut aduan itu.

“Dia tidak akan jatuh untuk sebarang goncangan,” kata Debra Opri, seorang peguam untuk Spears, dalam satu kenyataan kepada CNN.

We wish to say thanks to the writer of this write-up for this outstanding web content

Tiffany Haddish dan Aries Spears dituduh melakukan penderaan seksual kanak-kanak dalam tuntutan mahkamah; wakil mereka memanggilnya ‘shakedown’ | CNN


Visit our social media accounts and other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/