Tiffany Haddish Membayar Rumahnya dengan $80K ‘Girls Trip’ Gaji: ‘Saya Takut Menjadi Gelandangan Lagi’

“Saya menggunakannya untuk membayar rumah kerana saya selalu takut kehilangan tempat tinggal lagi.”

Tiffany Haddish tahu cara menyimpan “Like a Boss.”

Pelakon bekas gelandangan itu mendedahkan tabiat perbelanjaannya, termasuk menyara hidup sebanyak $500 sebulan pada awal kariernya, apabila dia mula menempah peranan dalam “If Loving You Is Wrong” dan “The Carmichael Show” Tyler Perry, di mana dia “mula membuat sedikit sedikit wang” daripada lakonan.

“Saya mula cuba memikirkan cara mencipta kekayaan generasi. Cara terpantas untuk melakukannya dan cara pertama yang perlu anda lakukan ialah membeli tanah,” kata Haddish dalam Kosmopolitan cerita penutup. “Jadi sebelum kami memasuki Musim 2 ‘The Carmichael Show,’ saya telah membeli sebuah rumah. Semua orang memberitahu saya saya perlu menunggu, tetapi saya tidak peduli. Saya hanya tahu saya perlu sentiasa menjana wang yang cukup untuk menjaga saya dan rumah, dan itulah yang saya lakukan.”

Bintang “Kad Kaunter” itu menambah, “Antara rancangan itu musim depan, filem ‘Keanu’, dan memastikan saya boleh hidup dengan selesa daripada $500 sebulan, saya mampu membayar separuh daripada rumah itu. ‘Lawatan Perempuan‘ cek adalah cek terakhir. Orang memberitahu saya untuk membelanjakannya dengan cara lain, tetapi saya menggunakannya untuk membayar rumah kerana saya selalu takut kehilangan tempat tinggal lagi.”

Dedikasi aktres “Haunted Mansion” terhadap rumahnya membuahkan hasil: “Sekarang saya mempunyai lebihan wang,” kata Haddish, “tetapi saya masih takut menjadi miskin lagi. Setiap filem yang saya buat, saya hanya akan membeli sebidang tanah atau rumah.”

Pukulan hebat 2017 “Girls Trip” mengukuhkan Haddish sebagai bintang pelarian, bersinar bertentangan dengan Ratu Latifah, Jada Pinkett Smith dan Regina Hall dalam komedi rakan. Haddish berkongsi pada 2020 bahawa dia hanya dibayar $80,000 untuk filem itu, yang mencatatkan kutipan lebih daripada $140 juta pada bajet $20 juta yang dilaporkan.

Dengan bercakap tentang sekuel “Girls Trip”. pada tahun 2020, Haddish memberitahu The Huffington Post pengeluaran itu terhenti kerana seorang eksekutif berkata, “‘Oh, kamu mahu terlalu banyak wang'” untuk kembali.

Haddish sebelum ini memberitahu IndieWire pada tahun 2021 bahawa dia bercakap dengan rakan lakon “Girls Trip” tentang membuat filem mereka sendiri mengikut syarat mereka.

“Saya telah membaca buku tentang ekonomi dan semua perkara ini, dan saya rasa, kita harus membina buku kita sendiri,” kata Haddish. “Jadi kami menulis perkara ini, menghasilkan semua idea ini, dan kemudian semua orang sibuk semula! Tetapi saya mempunyai garis besar yang sangat hebat, tetapi saya tidak tahu ia mungkin berlaku. Saya dengar dari [producer] Akan Packer tidak lama dahulu, jadi kita akan lihat. saya tak tahu. Saya harap. Dan jika ia bukan ‘Girls Trip,’ kami akan buat sendiri.”

Mengenai kewangan, Haddish mendedahkan, “Saya mendapat mentaliti gadis yang rosak ini, mentaliti ‘Saya tidak mahu menjadi gelandangan’. Saya mula berfikir seperti, ‘Baiklah, okey, saya ada matlamat yang ingin saya capai, dan matlamat itu tidak semestinya tentang wang, kecuali, salah satunya. Saya mahu berada di Majalah Forbes untuk senarai pelakon bergaji tertinggi itu. Saya mahu berada di itu senaraikan.”

Setahun kemudian, Haddish kini telah menjelaskan pandangan kerjayanya.

“Ia bukan soal wang. Ia mengenai kuasa dan kemudian dapat mencipta peluang,” jelas Haddish kepada Cosmo. “Seperti, dalam rancangan saya yang saya hadiri sekarang, ‘The Afterparty’, saya mengajukan permintaan untuk melihat lebih ramai orang seperti saya di set itu.”

Dan matlamatnya juga melibatkan kesaksamaan jantina, termasuk untuk faedah yang ditetapkan.

“Saya bertemu Robert De Niro di Kilang Laugh di lobi dan dia bercakap tentang bagaimana dalam kontraknya, ia mengatakan bahawa semua yang dia pakai, dia mempunyai pilihan untuk mengekalkannya,” kata Haddish. “Pada mulanya, tiada siapa yang mahu memakaikan saya atau meminjamkan apa-apa untuk dipakai. Jadi saya terpaksa membeli barang. Kemudian ia sampai ke tahap di mana orang meminjamkan saya barangan, tetapi kemudian saya mahu menyimpannya kerana saya suka dan saya mahu memakainya semula!”

Daftar: Ikuti perkembangan terkini filem dan berita TV terkini! Daftar untuk Surat Berita E-mel kami di sini.

We would love to give thanks to the author of this write-up for this awesome content

Tiffany Haddish Membayar Rumahnya dengan $80K ‘Girls Trip’ Gaji: ‘Saya Takut Menjadi Gelandangan Lagi’


You can find our social media profiles and other related pageshttps://paw6.info/related-pages/