Tindakan Johnny Depp seterusnya selepas pertarungan bilik mahkamah Amber Heard terbongkar

Johnny Depp merancang kepulangan showbiz rasmi selepas dia pertarungan bilik mahkamah yang menang dengan bekas isteri Amber Heard — album baharu bersama tuhan gitar Jeff Beck.

Bintang “Pirates of the Caribbean” itu telah pun menyertai rocker “Hi Ho Silver Lining” dalam satu siri gig berprofil tinggi di UK — malah terlepas keputusan mahkamah bahawa dia telah difitnah oleh bekasnya.

Depp yang keras kepala, 58, tidak menyebut kemenangannya sebanyak $10 juta semasa penampilan terbarunya, di Gateshead — tetapi kawan Beck merujuknya, menurut BBC, yang memetiknya sebagai berkata, “Apa hasilnya.”

Maestro gitar itu kemudian mendedahkan apa yang akan dilakukan oleh rakan bintang Hollywoodnya seterusnya – mengusik orang ramai tentang album yang akan datang sambil bercakap tentang persahabatan mereka.

“Saya bertemu lelaki ini lima tahun lalu dan kami tidak pernah berhenti ketawa sejak itu,” kata Beck kepada orang ramai, menurut BBC.

“Kami sebenarnya buat album. Saya tidak tahu bagaimana ia berlaku. Ia akan dikeluarkan pada Julai,” katanya.

Johnny Depp menyertai Jeff Beck untuk membuat persembahan di Royal Albert Hall pada malam Khamis.
UnBoxPHD / SplashNews.com
Pelakon Johnny Depp
Album baharu akan dikeluarkan pada bulan Julai.
P. Donovan melalui REUTERS

Pasangan itu telah mengeluarkan single pertama mereka sebagai duo, muka depan “Isolation” John Lennon, pada bulan April, menggelarkan diri mereka sebagai “jiwa muzik”.

Pada masa itu, Beck menjelaskan bahawa mereka telah “mengusahakan muzik bersama untuk seketika sekarang.”

“Anda akan mendengar lebih banyak daripada Johnny dan saya sebentar lagi,” Yardbird pernah mengusik peminat pada masa itu.

Depp semakin membelakangkan Hollywood untuk memberi tumpuan kepada muzik — memanggilnya cinta pertamanya — paling terkenal dalam Hollywood Vampires bersama Alice Cooper dan Joe Perry dari Aerosmith.

Pemain gitar dan pemuzik British Jeff Beck
Beck (kanan) telah menggelar dirinya dan Depp sebagai “teman jiwa muzik.”
STR/AFP melalui Getty Images

Dia jelas “berseronok” pada pertunjukan Khamis, peminat Beck James Pallister, 32, memberitahu BBC.

“Dia kelihatan sangat gembira. Dia nampaknya berada di tempat yang hebat,” katanya. “Orang ramai berada di belakangnya dan saya rasa dia memberi orang apa yang mereka mahu lihat.”

Miya Wright, 28, memberitahu penyiar bahawa dia mendapat tiket ke gig itu hanya selepas melihat pelakon itu berada di bandar dan berkemungkinan muncul.

Johnny Depp meninggalkan tempat konsert Sage selepas membuat persembahan bersama Jeff Beck di Gateshead, England,
Depp tidak menyebut kemenangan $10 juta semasa penampilan terbarunya, di Gateshead.
Foto AP/Scott Heppell

“Saya telah menjadi peminat setianya sejak saya berumur kira-kira 10 tahun,” katanya. “Dan ini hanya membingungkan bahawa dia ada di sini.”

Walau bagaimanapun, tidak semua peminat di pameran itu begitu kagum.

Johnny Depp, Jeff Beck
Beck (belakang, tengah) berkata pasangan itu merancang untuk mengeluarkan album pada bulan Julai.
Angie Jenkinson

“Jeff Beck sangat baik,” kata Nick Rowe, 64, kepada BBC.

“Perkara yang merosakkan sepanjang malam ialah Encik Depp yang tidak berbakat. Dia seperti penyanyi pub yang mabuk pada satu ketika. Saya tidak tahu apa yang Jeff Beck fikirkan,” katanya mengenai rocker legenda itu, yang dianggap oleh kebanyakan pemain gitar terhebat sepanjang zaman.

Tujuh juri Virginia memutuskan memihak kepada Depp pada hari Rabu atas ketiga-tiga dakwaannya berkaitan dengan Washington Post op-ed Heard menulis tentang menjadi “tokoh awam yang mewakili penderaan domestik” berikutan perpisahan pasangan itu.

Keputusan itu menghadkan perbicaraan selama enam minggu yang dipenuhi dengan dakwaan penderaan di kedua-dua belah pihak.

We want to give thanks to the writer of this post for this awesome material

Tindakan Johnny Depp seterusnya selepas pertarungan bilik mahkamah Amber Heard terbongkar


Explore our social media accounts and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/