TJ Maxx tempat Amber Heard dikesan membeli-belah sebenarnya adalah tempat popular selebriti — dan permata rahsia Hamptons

  • TJ Maxx tempat Amber Heard dikesan adalah permata rahsia di Hamptons yang mewah.
  • Bintang realiti dan Hamptonite Jill Zarin berkata “ia betul-betul seperti Saks Fifth Avenue di Hamptons.”
  • Seorang penduduk East Hampton berkata mengenai lokasi TJ Maxx: “Semua orang pergi ke sana.”

Rahsia terbuka terbesar di Hamptons bukanlah pembukaan restoran baharu yang hebat atau penampakan selebriti. Ia adalah kedai rangkaian diskaun TJ Maxx yang terletak di pusat beli-belah yang tidak jelas di luar Lebuhraya Montauk.

Sementara seluruh dunia ternganga melihat Amber Heard membeli-belah di kedai TJ Maxx minggu lalu, pelakon itu – yang kes fitnah berprofil tinggi dengan bekas suami Johnny Depp telah selesai selepas juri mendapati kedua-dua pihak bertanggungjawab atas fitnah — mengetahui sesuatu yang mereka tidak tahu: Ia adalah lokasi rahsia East End yang terkenal.

Di bawah radar, Pos luar TJ Maxx seluas 33,000 kaki persegi di dusun ultra-eksklusif Bridgehampton — di mana purata jualan rumah ialah $3.62 juta — hampir menjadi gaya pakaian untuk golongan elit yang mementingkan bajet dan kelas musim panas.

Perunding imej Mona Sharaf, ditunjukkan di sini di NYC, bersumpah dengan Hamptons TJ Maxx.

Perunding imej Mona Sharaf bersumpah dengan Hamptons TJ Maxx.

Ihsan Mona Sharaf.


Mona Sharafseorang pembeli peribadi di New York, mempunyai jumlah masa yang terhad apabila dia pergi ke Hamptons dari Manhattan pada musim panas, tetapi dia meluangkan masa untuk TJ Maxx.

“Saya membuat satu titik untuk membeli-belah di sana – ia adalah satu rahsia yang hebat,” kata Sharaf. “Mereka menyediakan pakaian berjenama ini ke kawasan kejiranan. Mereka meniaga berdasarkan siapa pelanggannya. Itulah sebabnya anda akan menemui barangan yang lebih bagus di Bridgehampton berbanding Brooklyn.”

Sharaf, yang mengatakan dia telah membawa pelanggannya ke rantaian diskaun, berkata bajet $1,000 akan lebih jauh di TJ Maxx daripada mana-mana butik runcit. “Daripada dua keping, anda boleh mendapat enam,” katanya.

Dan jangan sampai ada yang menangkapnya di bawah lampu pendarfluor yang keras di kedai, Sharaf berkata tidak ada rasa malu di pihaknya. “Saya terserempak dengan rakan-rakan di sana – tidak malu untuk mendapatkan tawaran yang bagus,” katanya.

The "eksklusif" Bahagian pereka landasan TJ Maxx.

Bahagian pereka Landasan “eksklusif” TJ Maxx.

Nancy Lane/Kumpulan MediaNews/Boston Herald melalui Getty Images


Apabila dihubungi melalui telefon, rakan sekutu TJ Maxx di lokasi Bridgehampton menolak apabila saya bertanya tentang pembeli selebriti di kedai. “Saya rasa begitu, terutamanya pada musim panas, tetapi saya tidak tahu begitu sahaja. Saya tidak dapat memberitahu anda,” kata seorang kerani yang tidak dikenali.

Tetapi pakar Hamptons bersumpah dengan itu Bahagian “Landasan”. kedai, yang termasuk pereka peringkat tinggi seperti Dolce & Gabbana, Badgley Mishka, Balmain dan ramai lagi. Ia juga merupakan bahagian di mana Heard dan kakaknya, Whitney Henriquez, dirakam membeli-belah.

Rahsia terbuka terbaik di Hamptons juga menjadi kegemaran selebriti tempatan

Jill Zarin, di sini dengan lilin dari barisan Jill & Allynya, bersumpah dengan Hamptons TJ Maxx, yang membawa barisannya.

“Suri Rumah Sejati” Jill Zarin, dilihat di sini dengan lilin daripada barisan Jill & Ally, adalah pelanggan tetap di Hamptons TJ Maxx, yang membawa produknya.

Foto Madison Lane.


“Ia betul-betul seperti Saks Fifth Avenue di Hamptons,” perlawanan Hamptons dan alum “Real Housewives of New York”, Jill Zarin. Bintang realiti itu, bersama anak perempuannya, juga pernah barisan lilin di bawah jenama Jill & Ally mereka, dibawa di kedai. “Kawan-kawan saya pergi ke sana sepanjang masa,” kata Zarin, yang akan bertemu mereka untuk membeli-belah di sana atau meminta teman lelakinya menunggu di dalam kereta.

Zarin menjelaskan mistik itu. “Mereka hanya membeli beberapa keping sesuatu setiap kedai — mereka mahu ia menjadi pemburuan pemulung,” katanya mengenai lokasi TJ Maxx. “Anda boleh menemui kasut Tory Burch yang mungkin masih ada di kedai di bandar.”

Orang dalam dan broker hartanah Hamptons, Bianca D’Alessio, bintang rancangan realiti Discovery+ “Menjual Hamptons,” menggelar kedai itu sebagai “permata rahsia” di kalangan semua butik di seluruh East End. “Saya sentiasa dalam misi ke sana. Anda akan masuk dengan misi,” katanya.

Stacy Geisinger

Stacy Geisinger, kedua dari kiri, mempamerkan pakaian Pucci berwarna-warni yang dijaringkannya di TJ Maxx di Hamptons.

Dengan hormat dari Stacy Geisinger.


“Semua orang pergi ke sana – terutamanya yang itu,” sosialit dan blogger Stacy Geisinger, yang mempunyai tempat musim panas di East Hampton berdekatan, memberitahu Insider kedai itu. “Ia adalah tempat rahsia yang tidak dibincangkan oleh sesiapa pun,” tambahnya, sambil menyatakan bahawa “orang mewah” memakan pelbagai jenis Pucci, Vince, dan Valentino yang ditawarkan. “Mereka tidak mahu berkongsi, jadi ada lagi untuk mereka,” Geisinger, penulis blog di belakang Stacy Tahuberkata, sambil menyatakan persaingan untuk potongan terhad: “Nah, mereka mungkin bercakap mengenainya kepada saya, saiz 14, jika mereka saiz 2.”

Geisinger mengimbas kembali seorang wanita di litar gala yang memberi petunjuk kepadanya di kedai beberapa tahun lalu. “Dia datang kepada saya dan berkata, ‘TJ Maxx terbaik di seluruh negara ada di sini di Hamptons,'” kata Geisinger.

Masih ada satu kesilapan yang Geisinger amaran tentang: membiarkan tanda tanda dihidupkan, yang Geisinger katakan dia pernah melihat seseorang di Hamptons. “Jika anda boleh menjumpai sesuatu dan ia sesuai, dan ia adalah pereka, siapa yang peduli jika ia daripada TJ Maxx? Tiada siapa yang perlu tahu – selagi anda menanggalkan tag besar itu,” katanya. “Semua orang tahu rupa tag mereka.”

Dermawan dan fesyen Jean Shafiroff di Hamptons pada Jun 2022.

Dermawan dan fesyen Jean Shafiroff di Hamptons pada Jun 2022.

Patrick McMullan/PMC melalui Getty Images


Geisinger menyukai pakaian Pucci bercetaknya yang dibelinya dengan harga kurang daripada $300. Dia menyarungkan gaun berpalet cerah yang licin itu Beli-belah Makan Tengahari Hari Away di hotel Breakers yang legenda di Palm Beach di Florida pada musim sejuk yang lalu dengan penuh keyakinan. “Saya rasa seperti satu juta dolar,” katanya kepada Insider, “tetapi saya hanya membelanjakan beberapa ratus.”

Bagi dermawan dan pengaruh Jean Shafiroff, dia sentiasa boleh mencari sesuatu di lokasi Hamptons.

“Mereka mempunyai hampir semua yang anda mahukan dan banyak lagi,” kata Shafiroff, sambil menambah bahawa dia telah membawa rakan komposernya, Lucia Hwong Gordon, untuk membeli-belah di kedai itu. Shafiroff teringat menyarung gaun Runway untuk anak perempuannya. “Ia adalah pereka dan sebahagian kecil daripada harga, yang hebat,” katanya. “Mari kita hadapi: semua orang suka tawar-menawar.”

We wish to give thanks to the author of this short article for this amazing content

TJ Maxx tempat Amber Heard dikesan membeli-belah sebenarnya adalah tempat popular selebriti — dan permata rahsia Hamptons


You can find our social media profiles here , as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/