Tom Hanks Menyumpah Peminat Selepas Mereka Tersandung Isterinya Dan Ia Menimbulkan Perbualan Penting

“Mengetuk isteri saya?!”

Sepanjang kerjayanya yang gemilang, Tom Hanks telah memperoleh reputasi sebagai salah seorang lelaki paling baik di Hollywooddengan tiada siapa yang benar-benar kelihatan mempunyai kata-kata buruk terhadapnya.

Samir Hussein / WireImage

Dia terkenal dengan keperibadiannya yang tenang dan peramah, dan biasanya dapat mengekalkan ketenangannya walaupun dalam situasi yang tertekan.

Gambar Jason Merritt / Getty

Walau bagaimanapun, setiap orang mempunyai had mereka dan Tom adalah isterinya, Rita Wilsonyang telah berkahwin dengannya selama 34 tahun dan berkongsi tiga anak lelaki dengan.

David Livingston / Getty Images untuk Media Fesyen

Pasangan itu pertama kali bertemu di set sitkom Rakan Bosom pada tahun 1981 dan telah disayangi dengan serius sejak itu.

Aaron Rapoport / Corbis melalui Getty Images

Sebaliknya, pelakon dan penyanyi Rita sudah pasti sudah terbiasa dengan kemeriahan yang datang dengan keluar di khalayak ramai bersama suaminya.

Tetapi keadaan menjadi lebih gaduh daripada biasa apabila dia dan Tom melangkah keluar di New York City pada hari Rabu.

Pasangan itu telah menikmati makan malam di kedai makan berhampiran selepas menghadiri tayangan filem baharunya, Elvisawal petang.

Dominique Charriau / WireImage

Bagaimanapun, sekumpulan peminat dan paparazi telah berkerumun di luar restoran, dan segera mengepung mereka ketika mereka keluar.

Dalam video yang telah diedarkan dalam talian, Tom dan Rita pada mulanya bercirikan tenang ketika mereka berjalan di tengah-tengah orang ramai yang bermati-matian cuba mendapatkan swafoto dan video bersama Tom.

Rakaman Tom Hanks malam tadi, berhadapan dengan beberapa peminat yang sombong👇 Bayangkan memarahi Tom Hanks! Saya tidak akan memaafkan diri saya sendiri 😂


Twitter: @weeklycut

Semasa Tom berjalan beberapa langkah di belakang isterinya, malam itu bertukar giliran apabila beberapa peminat nampaknya terlalu asyik dengan pelakon itu untuk melihat ke mana mereka pergi dan terserempak antara satu sama lain — akibatnya membuatkan Rita tersandung.

Rita boleh didengari menjerit ketika dia kehilangan langkah dan berpaling menghadap orang ramai sambil memberitahu mereka: “Berhenti!”

Bahagian pelindung Tom juga muncul, dengan bintang itu bergegas untuk memeriksa sama ada Rita OK sebelum memarahi peminat kerana tingkah laku mereka.

Menghadapi seluruh kumpulan itu, Tom menjerit: “Isteri saya?! sandarkan diri! Mengetuk isteri saya?!”

Dia dan Rita kemudian masuk ke dalam kereta yang menunggu, dengan kumpulan itu menggumamkan permohonan maaf mereka sambil memproses apa yang baru berlaku.

Tidak perlu dikatakan, klip itu telah menjadi tular dalam talian, dan ia telah mencetuskan perbualan penting tentang cara selebriti dilayan apabila mereka keluar di khalayak ramai.

Majoriti besar telah menyokong respons Tom kerana mereka mengecam kumpulan itu kerana tidak melayan pasangan itu seperti manusia.

Daniele Venturelli / WireImage

“Melihat orang-orang itu memburukkan @tomhanks dan isterinya dalam video itu benar-benar menyakitkan saya. Ingat mereka bukan selebriti tetapi mereka adalah manusia… Hormati mereka. Jadilah baik,” tweet seorang.

Menonton orang itu memburukkan @tomhanks dan isterinya dalam video itu benar-benar menyakitkan saya. Ingat mereka bukan selebriti mereka manusia ….hormati mereka . Berbuat baik.


Twitter: @peet_oliver

“Saya mungkin akan menangis jika saya dimarahi oleh Tom Hanks. Saya mengulangi klip ini untuk melihat siapa yang bersalah. Anda tidak sepatutnya mengganggu selebriti atau berada begitu dekat dengan mereka untuk swafoto tanpa persetujuan,” tulis seorang lagi. Orang lain bersetuju: “Jika anda membuat Tom Hanks Marah pada anda. Nah, anda mesti menjadi orang bodoh. Teruja untuk melihat selebriti adalah satu perkara, tetapi menceroboh ruang mereka dan hampir tersandung orang tersayang adalah satu lagi tahap kegilaan!”

Saya mungkin akan menangis jika saya dimarahi oleh Tom Hanks. Saya mengulangi klip ini untuk melihat siapa yang bersalah. Anda tidak sepatutnya mengganggu selebriti atau berada begitu dekat dengan mereka untuk swafoto tanpa persetujuan. Saya berada betul-betul di belakang Josh Gad di Disneyland, tetapi dia bersama keluarganya jadi saya biarkan dia.


Twitter: @JazzyTyfighter

Jika anda membuat Tom Hanks Marah pada anda. Nah, anda mesti menjadi orang bodoh. Teruja untuk melihat selebriti adalah satu perkara, tetapi menceroboh ruang mereka dan hampir tersandung orang tersayang adalah satu lagi tahap kegilaan! 🥴


Twitter: @oryzasass

“Tom Hanks berada di sebelah kanan. Selebriti atau tidak, semua orang berhak mendapat ruang peribadi dan apabila anda melampaui ruang itu dan menyebabkan isteri Tom Hanks tersandung, anda layak diletakkan di tempat anda dan berasa malu,” tambah keempat.

Tom Hanks berada di sebelah kanan sepenuhnya. Selebriti atau tidak, semua orang berhak mendapat ruang peribadi dan apabila anda melampaui ruang itu dan menyebabkan isteri Tom Hanks tersandung, anda layak diletakkan di tempat anda dan berasa malu.


Twitter: @JordanLWylde

Yang lain baru sahaja digegarkan oleh perubahan dalam personaliti Tom, dengan ramai yang mengakui bahawa mereka akan penuh dengan “malu” jika mereka yang menimbulkan kemarahan bintang yang terkenal mesra itu.

Steve Granitz / WireImage

“Jika Tom Hanks menjerit dan memandang saya seperti itu, saya rasa saya akan berasa malu selama-lamanya,” tulis seorang. Seorang lagi bergema: “Bayangkan menjadi orang yang membuat Tom Hanks naik ke tahap kemarahan ini. Saya tidak akan keluar di khalayak ramai lagi.”

jika Tom Hanks menjerit dan memandang saya seperti itu, saya rasa saya akan berasa malu selama-lamanya


Twitter: @Chinchillazllla

“Bayangkan dijerit oleh Tom Hanks. Dia lelaki yang paling baik. Saya mungkin akan menangis,” tweet seseorang lagi. Dan seorang lagi berkata: “Tom Hanks, menurut akaun seluruh dunia, salah seorang yang paling baik di seluruh planet ini. Beraninya sesiapa membuat isteri tersayangnya berasa tidak selamat dan kemudian cuba memalukan dia kerana melindunginya. Stan manusia yang menakjubkan ini SELALU.”

Bayangkan dijerit oleh Tom Hanks. Dia lelaki yang paling baik. Saya mungkin akan menangis 😂


Twitter: @Ant_Alexander

Tom Hanks adalah, mengikut akaun seluruh dunia, salah seorang yang paling baik di seluruh planet ini. Beraninya sesiapa membuat isteri tersayangnya berasa tidak selamat dan kemudian cuba memalukan dia kerana melindunginya. Stan manusia yang menakjubkan ini SELALU.


Twitter: @sonyairyna

Dan pengguna media sosial ini merumuskannya dengan terbaik apabila mereka tweet: “Hanya pengumuman perkhidmatan awam bagi pihak sesiapa sahaja yang pernah bertemu dengan selebriti secara peribadi. Jangan jadi orang yang bodoh atau terlalu agresif. Hormat dan layan mereka dengan cara yang sama seperti anda mahu dilayan. Bercakap dengan mereka seperti anda bercakap dengan ibu bapa anda. @tomhanks berhak mendapat ucapan yang sama.”

Sekadar pengumuman perkhidmatan awam bagi pihak sesiapa sahaja yang pernah bertemu dengan selebriti secara peribadi. Jangan jadi orang yang bodoh atau terlalu agresif. Hormat dan layan mereka dengan cara yang sama seperti anda mahu dilayan. Bercakap dengan mereka seperti anda bercakap dengan ibu bapa anda. @tomhanks berhak mendapat ucapan yang sama


Twitter: @BowserSlayer87

Nasihat yang mungkin perlu diambil oleh semua orang.We wish to give thanks to the author of this article for this amazing content

Tom Hanks Menyumpah Peminat Selepas Mereka Tersandung Isterinya Dan Ia Menimbulkan Perbualan Penting


Visit our social media profiles along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/