Tonton MÖTLEY CRÜE Persembahan Di Philadelphia Semasa ‘The Stadium Tour’

Video yang difilemkan oleh peminat MÖTLEY CRÜEKonsert 25 Jun di Citizens Bank Park di Philadelphia, Pennsylvania boleh dilihat di bawah.

Seperti yang berlaku pada kebanyakan rancangan sebelumnya “Lawatan Stadium”, MÖTLEY CRÜE‘s Tommy Lee duduk di belakang gendang untuk tiga lagu pertama konsert kumpulan itu walaupun mengalami empat patah tulang rusuk sebulan lalu.

Lee dimainkan “Sisi liar”, “Berteriak Pada Iblis” dan “Terlalu Cepat Untuk Cinta” dengan rakan kumpulannya sebelum digantikan untuk baki set oleh Tommy Clufetosyang bermain dram Ozzy Osbournepancaragam langsung dan siapa yang duduk di belakang kit untuk SABAT HITAM dalam jelajah terakhir akta heavy metal legenda. Lee kembali sebentar pada waktu malam untuk bermain piano “Rumahku syurgaku”.

Senarai set untuk konsert Philadelphia adalah seperti berikut:

01. Sisi liar
02. Jerit Pada Iblis
03. Terlalu Cepat Untuk Cinta
04. Jangan Pergi Mad (Just Go away) (Tommy Lee digantikan pada dram oleh Tommy Clufetos)
05. Saints Of Los Angeles
06. Wayar hidup
07. Nampak Membunuh Itu
08. The Dirt (Anggaran 1981) (Machine Gun Kelly pada pita)
09. Medley: Rock And Roll, Bahagian 2 / Smokin’ In The Boys Room / White Punks On Dope / Helter Skelter / Anarki Di UK
10. Rumahku syurgaku (Tommy Lee kembali bermain piano buat sementara waktu)
11. Dr. Feelgood
12. Situasi Ol’ Sama (SOS)
13. Perempuan, Perempuan, Perempuan
14. Jerit Primal
15. Mulakan Hatiku

Pada 17 Jun, MÖTLEY CRÜE pemain bass Nikki Sixx dipuji Tommy untuk “beasting” melalui lima lagu pertama kumpulan kumpulan itu di Atlanta sehari sebelumnya, menulis Twitter: “Hakikat bahawa Tommy telah diberitahu oleh doktor untuk tidak bermain dengan 4 tulang rusuk yang patah & dia memusnahkan separuh persembahan kami adalah satu keajaiban. Kami adalah sebuah band dan berbangga dengan kekuatannya. Dia melakukan keseluruhan lawatan dan hari demi hari menambah lebih banyak lagu. Haiwan keparat. Ada sesiapa di luar sana yang pernah patahkan tulang rusuk kamu?”

CRÜEPerjalanan Amerika Utara yang telah lama tertangguh dengan DEF LEPPARD, RACUN dan JOAN JETT & THE BLACKHEARTS pada asalnya dirancang untuk 2020 dan kemudiannya dipindahkan ke 2021 dan kemudian ke 2022. “Lawatan Stadium” akan berakhir pada 9 September di Las Vegas, Nevada.

Pertunjukan seterusnya dalam perjalanan itu dijadualkan berlangsung malam Selasa (28 Jun) di Stadium Bank Of America di Charlotte, Carolina Utara.

Clufetos ialah Enamrakan sekumpulan dalam projek yang dipanggil LA TIKUS. Kuartet, yang juga menampilkan Rob Zombie dan Yohanes 5 (ROB ZOMBIE, MARILYN MANSON),berkumpul pada tahun lepas secara nyata untuk merakam muka depan “Saya Pernah Ke Mana-mana” untuk runut bunyi untuk filem itu “Jalan Ais”.

“Lawatan Stadium” menandakan CRÜETarikh langsung pertama sejak menamatkan lawatan perpisahannya 2014/2015. CRÜE melawat dengan RACUN kembali pada tahun 2011 dan DEF LEPPARD bekerjasama dengan RACUN untuk rentetan tarikh jalan raya pada tahun 2017, tetapi pesiar ini menandakan kali pertama keempat-empat aksi itu telah berjalan bersama-sama untuk lawatan lanjutan.

CRÜE peminat-peminat yang bersedia untuk jelajah “perpisahan” 2014/2015 kumpulan itu diyakini bahawa kumpulan itu tidak akan kembali selepas memainkan pertunjukan terakhirnya pada Disember 2015 di Staples Center di Los Angeles. Kumpulan itu menggembar-gemburkan menandatangani perjanjian pra-pelancongan “pemberhentian jelajah” sebagai mengukuhkan fakta bahawa ia adalah penamat CRÜEkehidupan di jalan raya.

motleycruephillyposter2022

We would love to say thanks to the author of this post for this remarkable web content

Tonton MÖTLEY CRÜE Persembahan Di Philadelphia Semasa ‘The Stadium Tour’


Discover our social media accounts as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/