‘Top Gun: Maverick’ Boleh Kecewakan ‘Elvis’ Di Box Office Hujung Minggu Ketika Gambar Tom Cruise Terbang Ke $500J Stateside

Sumber pengedaran mengatakan ada kemungkinan yang dimiliki oleh Paramount/Skydance Senapang Teratas: Maverick boleh mengungguli box office hujung minggu ini dalam sesi kelimanya dengan $32 juta, penurunan 28% minggu demi minggu.

Ini dengan mudah akan menghantar filem Tom Cruise melepasi setengah bilion mata di box office domestik; gambar itu sudah menjadi kutipan tertinggi pelakon sepanjang zaman dengan $900 juta-tambah di seluruh dunia. Senapang Teratas 2 terus menerajui jualan tiket awal hari ini di AS, saya dengar.

sepatutnya Senapang Teratas 2 terbang masuk dengan $30J+, ia akan melonjak melebihi $85M arahan Baz Luhrmann arahan Warner Bros Elvisyang sedang mengintai $20J-tambahdan filem seram $16 juta arahan Universal/Blumhouse arahan Scott Derrickson Telefon Hitam, iaitu tompok $15J$20J.

Bercampur-campur kami mempunyai hujung minggu ketiga Penguasaan Dunia Jurassicyang melihat sekeliling $29Jpotongan 51% dan hujung minggu kedua Disney/Pixar Tahun cahaya, yang juga dijangka turun 51% pada $25J.

Berita baik dalam semua ini ialah kedalaman dan kepelbagaian perniagaan dan produk di box office; terdapat kemungkinan bahawa lima filem boleh menghasilkan lebih daripada $20 juta setiap satu. Satu lagi petanda hebat untuk pameran bahawa menonton wayang masih merupakan bentuk hiburan yang paling berpatutan, walaupun dalam ekonomi yang didorong oleh inflasi. NRG juga melaporkan minggu ini bahawa 88% daripada semua penonton wayang sangat atau agak selesa untuk menghadiri pawagam, markah tertinggi dalam era Covid. Comscore memanggil hujung minggu lalu pada harga $165J untuk semua jualan tiket di AS dan Kanada, 21% lebih awal daripada tempoh yang sama pada 2019. Itu kekal sebagai tahun barometer yang terus menentukan apabila kami telah pulih sepenuhnya daripada wabak box office blues.

“Elvis”
Warner Bros.

Elvis, walaupun mempunyai sambutan perdana dunia yang hebat dari Cannes dengan tepukan gemuruh paling lama festival filem itu, menghadapi perjuangan yang sukar. Terdapat percanggahan antara minat pasti dan kesedaran menyeluruh dan kesedaran tanpa bantuan untuk filem itu, saya faham. Filem ini lebih lama dan panjang iaitu 2 jam 39 minit. Pertimbangkan fakta bahawa seseorang yang berumur 50 tahun berumur 5 tahun apabila Elvis Presley meninggal dunia.

sepatutnya Elvis dibuka ke utara $20J di 3,900 pawagam, ia boleh dikatakan sebagai pembukaan terbesar untuk tayangan demo dewasa secara meluas dengan masa tayangan semasa wabak (Rumah Gucci adalah 2 jam dan 38 minit dan memulakan kerjayanya dengan jumlah tiga hari sebanyak $14.4J). Antara penyertaan luas bukan francais yang ditujukan kepada orang dewasa, Kota yang Hilang, dengan pembukaan $30.4M, adalah yang terbaik yang pernah kami lihat semasa wabak. Adakah peminat tegar Elvis keluar? 60+ orang ramai sukar didapati semasa wabak. Anda boleh mengatakan mereka telah keluar, dan mereka telah pergi Top Gun 2. Elvis adalah pada 83% disahkan segar, lebih tinggi daripada ciri 2013 Lurhmann sebelum ini The Great Gatsby (48% Rotten) yang memulakan kerjayanya kepada $50J.

Ada yang melihat pembukaan $30J untuk Elvis. Walaupun mengikut piawaian pembukaan Tom Hanks untuk filem dewasa bukan francaisnya, itu sangat besar, dan akan mendapat kedudukan di sana dengan permulaan seperti Sully ($35J), Menyelamatkan Private Ryan ($31J) dan Tangkap saya jika awak boleh ($30J), dan mendahului filem terbaru pelakon itu Hari Yang Indah di Kejiranan ($13.2J) dan Kapten Phillips ($25.7J).

Demam dan AMC menawarkan promosi istimewa untuk tiket $10.99 untuk Elvis. Warner Bros telah mempromosikan filem ini tanpa henti sejak Cannes termasuk tayangan perdana Graceland, mendapat sokongan penuh daripada keluarga Presley, dan telah menawarkan penampilan larut malam yang hebat oleh Austin Butler, yang melakonkan watak Elvis di skrin…dan luar.

Lihat Butler mengajar Fallon cara menari seperti Raja Rock n’ Roll:

Terdapat acara peminat akses awal untuk Elvis malam semalam di bandar-bandar terpilih. Pratonton Khamis bermula jam 5 petang di 3,200 lokasi. Gambar akan dimainkan dalam PLF, Dolby, Skrin X, tempat duduk bergerak dan pandu masuk, manakala Tahun cahaya sops up semua auditorium Imax.

Telefon Hitam

“Telefon Hitam”
Sejagat

Telefon Hitam berharap dapat menarik penonton 17-34. Gambar itu 85% segar pada Rotten Tomatoes yang sihat untuk filem seram Blumhouse di tapak agregator pengkritik. Ethan Hawke membintangi sebagai seorang lelaki bertopeng yang menculik kanak-kanak kecil di ruang bawah tanah rumahnya. Iaitu, sehingga dia menculik kanak-kanak yang salah yang menerima petunjuk daripada mangsa sebelumnya pembunuh pada telefon yang terputus. Pembukaan Blumhouse hebat terakhir dalam ingatan baru-baru ini dengan penarafan R dan bertujuan untuk demo remaja ini ialah pra-pandemik mak, yang memulakan kerjaya kepada $18J pada Mei 2019. Itu hanya 56% Busuk. Telefon HitamLakon layar adalah oleh Derrickson dan C. Robert Cargill (Doktor Pelik,Jahat francais), berdasarkan yang cerpen yang memenangi anugerah oleh Joe Hill daripada beliauNew York Timesterlaris Hantu Abad ke-20.

Juneteenth Isnin menyaksikan 10 filem teratas setiap Box Office Mojo mengutip $24.8J, menjadikannya Isnin kedua terbesar pada musim panas setakat ini (sejak awal Mei) selepas Memorial Day, yang menyaksikan 10 filem teratas mencatatkan kutipan $45.5J.

Penguasaan Dunia Jurassic

(LR) Zia Rodriguez (Daniella Pineda) dan Franklin Webb (Justice Smith) dalam “Jurassic World Dominion”
Sejagat

Melalui hujung minggu cuti empat hari, Penguasaan Dunia Jurassic mendahului dengan $67.7M. Filem Universal/Amblin mengungguli semua tajuk pada hari Selasa dengan $7.1 juta, menjadikan jumlah tayangannya kepada $266 juta.

Senapang Teratas 2 adalah hari Selasa kedua dengan $5.99J, dan jumlah berjalan sebanyak $480.7J. Gambar itu memaparkan catatan percutian empat hari sebanyak $52.55 juta.

Tahun cahaya mencatatkan jumlah empat hari sebanyak $57.1 juta. Ia mencatatkan $5.86 juta pada hari Selasa, menduduki tempat ketiga, dengan jumlah keseluruhan sebanyak $63 juta.

We would like to say thanks to the author of this article for this amazing material

‘Top Gun: Maverick’ Boleh Kecewakan ‘Elvis’ Di Box Office Hujung Minggu Ketika Gambar Tom Cruise Terbang Ke $500J Stateside


Our social media pages here and additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/