Treler ‘Blonde’ Menggoda Pandangan Pertama Ana de Armas sebagai Marilyn Monroe dalam Filem NC-17

Netflix telah mengeluarkan pandangan pertama pada berambut perangpenulis dan pengarah Pengambilan NC-17 Andrew Dominik mengenai kisah Marilyn Monroe.

Dibintangi Ana de Armas sebagai Monroe dan berdasarkan novel fiksyen dengan nama yang sama oleh Joyce Carol Oates, filem ini adalah membayangkan semula kehidupan profesional dan peribadi ikon Hollywood yang kekal itu.

Bermula dengan zaman kanak-kanak yang tidak menentu sebagai Norma Jeane, putaran fiksyen mengikuti Monroe melalui kebangkitannya menjadi terkenal dan keluar-masuk daripada kekusutan romantisnya. Filem ini adalah pengaburan aktif antara fakta dan fiksyen yang meneroka perpecahan yang semakin meningkat antara diri awam dan peribadi Monroe.

Teaser selama satu minit memainkan lagu menghantui hit Monroe Berlian Adalah Kawan Baik Gadis atas tangkapan kerlipan beberapa detik ikonik Monroe dalam perhatian, serta perhatian media yang luar biasa dan kesepian menjadi bintang.

Dalam sebuah temu bual untuk Netflix Beraturde Armas menggelar cita-cita Dominik untuk filem itu “sangat jelas dari awal — untuk mempersembahkan versi kehidupan Marilyn Monroe melalui lensanya.”

“Dia mahu dunia mengalami apa yang sebenarnya dirasakan bukan sahaja Marilyn, tetapi juga Norma Jeane,” sambungnya. “Saya dapati itu adalah yang paling berani, tidak menyesal dan feminis mengambil kisahnya yang pernah saya lihat.”

Bagi penulis-pengarah, ini adalah pemeriksaan terhadap seseorang yang “sangat trauma”, mengakibatkan perpecahan antara diri awam dan peribadinya, yang bagi “orang terkenal, yang sering bermain secara terbuka, dengan cara yang boleh menyebabkan trauma tambahan .” Akibatnya, “filem itu sangat mengambil berat tentang hubungan dengan dirinya dan dengan persona lain ini, Marilyn, yang merupakan perisainya dan perkara yang mengancam untuk memakannya.”

De Armas berkata untuk penggambaran selama 47 hari yang memerlukan beberapa jam di rambut dan kerusi solekan, dia bukan sahaja membaca novel Joyce tetapi mengkaji ratusan gambar, video, rakaman audio dan filem. Hasilnya ialah filem yang “tidak linear atau konvensional; ia bertujuan untuk menjadi pengalaman deria dan emosi.”

Dia menambah, “Ada saat-saat apabila kita berada di dalam badan dan mindanya, dan ini akan memberi penonton peluang untuk merasai pengalaman menjadi Norma dan Marilyn pada masa yang sama.”

Pengarah juga mengatakan filem itu lebih daripada rating NC-17nya. “Saya seolah-olah mendapat diri saya dalam situasi ini di mana orang menganggap saya sebagai provokatif, tetapi ia tidak pernah saya cuba lakukan,” jelasnya. “Saya hanya cuba menyatakannya sejelas yang saya boleh. Cita-cita saya adalah untuk membuatkan awak jatuh cinta dengan Marilyn.”

Filem ini bukanlah tajuk NC-17 pertama yang distrim di Netflix tetapi merupakan antara tajuk pertama yang dihasilkan oleh penstrim itu untuk memperoleh penarafan yang jarang berlaku daripada Motion Picture Association.

Pelakon itu turut dibintangi oleh Adrien Brody, Bobby Cannavale, Evan Williams, Julianne Nicholson, Xavier Samuel, Scoot McNairy, Garret Dillahunt dan Lucy Devito. berambut perang diterbitkan oleh Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Tracey Landon dan Scott Robertson, dengan Christina Oh berkhidmat sebagai penerbit eksekutif. Filem ini ditayangkan di Netflix pada 23 September.

We would like to thank the writer of this write-up for this amazing web content

Treler ‘Blonde’ Menggoda Pandangan Pertama Ana de Armas sebagai Marilyn Monroe dalam Filem NC-17


You can find our social media profiles , as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/