Treler ‘House of the Dragon’ Prekuel ‘Game of Thrones’ Didedahkan

Naga telah kembali ke HBO.

Treler baharu untuk yang ditunggu-tunggu Game of Thrones siri prekuel Rumah Naga telah dikeluarkan.

Siri ini ditetapkan 200 tahun sebelum acara dalam siri asal, yang menjadi hit terbesar HBO dan drama paling banyak memenangi Emmy sepanjang masa.

Siri baharu ini adalah daripada pengarang George RR Martin (berdasarkan bukunya Api & Darah) dan pencipta bersama dan penyampai persembahan Ryan Condal (Tanah jajahan) dan Miguel Sapochnik (Finch).

Naga bintang Paddy Considine (Peaky Blinders) sebagai Raja Viserys Targaryen, Olivia Cooke (Sedia Pemain Satu) sebagai Alicent Hightower, Emma D’Arcy (Nafsu merayau) sebagai Puteri Rhaenyra Targaryen dan Matt Smith (Doktor Siapa) sebagai Putera Daemon Targaryen.

HBO secara teknikalnya memanggil rakaman baharu itu sebagai treler penggoda walaupun rangkaian itu sebelum ini mengeluarkan satu penggoda rasmi treler pada bulan Oktober dan klip ini lebih meluas.

Siri ini, yang ditayangkan pada 21 Ogos, merupakan inisiatif utama untuk HBO, yang berharap dapat menangkap semula beberapa keajaiban Game of Thronesyang mewakili lebih daripada $1 bilion hasil sepanjang tempohnya dari 2011 hingga 2019. Syarikat itu juga mempunyai beberapa projek prekuel lain yang ditetapkan dalam dunia Westeros dalam pelbagai peringkat pembangunan, dan Rumah Naga menunjukkan prestasi yang baik akan menjadi petanda yang baik GoT boleh ditukar daripada siri hit tunggal kepada francais.

Terdapat beberapa halangan, bagaimanapun, memandangkan pasaran kandungan telah berkembang dengan lebih sesak sejak beberapa tahun kebelakangan ini, rancangan fantasi jauh lebih banyak (Netflix’s The WitcherAmazon Roda Masa) dan siri ini akan berdepan dengan satu lagi pelancaran fantasi utama: belanjawan besar Amazon The Lord of the Rings: The Rings of Poweryang ditayangkan hanya 12 hari selepas itu Naga. Namun, yang GoT jenama adalah menggerunkan, dan memandangkan HBO telah membatalkan satu permulaan palsu yang mahal (permulaan yang berbeza takhta projek prekuel yang dibintangi oleh Naomi Watts, yang merakam juruterbang pada 2019), rangkaian itu telah menunjukkan keazaman untuk membuat tindakan susulan yang betul.

Wartawan Hollywood tanya Sapochnik sebelum ini tentang bagaimana rupa, rasa dan nada drama akan datang akan berbeza daripada siri asal.

“Saya fikir kami sangat menghormati persembahan asal,” kata Sapochnik. “Ia tidak rosak, jadi kami tidak cuba mencipta semula roda. Rumah Naga mempunyai nada tersendiri yang akan berkembang dan muncul sepanjang persembahan. Tetapi pertama sekali, adalah sangat penting untuk memberi penghormatan dan penghormatan kepada siri asal, yang cukup hebat. Kami berdiri di atas bahu persembahan itu dan kami hanya di sini kerana persembahan itu. Jadi perkara yang paling penting untuk kita lakukan ialah menghormati persembahan itu sebanyak mungkin dan cuba melengkapkannya daripada menciptanya semula. Dan saya terlibat dalam membuat persembahan asal, jadi saya rasa itu berguna. Seperti, saya tidak akan tiba dengan mengatakan, ‘Mari kita ubah segala-galanya! Jom buat palet warna yang berbeza!’ Tidak, saya sangat suka palet warna.

“Itu berkata, kita tidak boleh berkata, ‘Nah, apabila kita melakukannya takhtakita telah berjaya melakukannya ini cara…’” tambahnya. “Jika anda memulakan setiap ayat dengan itu, anda telah kalah. Ini adalah sesuatu yang lain, dan sepatutnya sesuatu yang lain. Ia adalah krew yang berbeza, orang yang berbeza, nada yang berbeza. Mudah-mudahan, ia akan dilihat sebagai sesuatu yang lain. Tetapi ia perlu memperolehnya — ia tidak akan berlaku dalam sekelip mata. Mudah-mudahan, peminat akan menikmatinya untuk perkara itu. Kami akan bernasib baik jika kami mendekati persembahan asal, jadi kami hanya menundukkan kepala dan meneruskannya dan berharap apa yang kami hasilkan layak untuk Game of Thrones tajuk.”

We wish to thank the writer of this write-up for this outstanding material

Treler ‘House of the Dragon’ Prekuel ‘Game of Thrones’ Didedahkan


Take a look at our social media accounts along with other related pageshttps://paw6.info/related-pages/