Treler ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ Mengubah Pooh dan Piglet menjadi Maniak Filem Slasher!

Jika senarai keluaran baharu adalah sebarang petunjuk, musim Halloween ini akan menjadi seram besar-besaran. Itu bahkan tidak mula meliputi penambahan tajuk perpustakaan kepada kebanyakan perkhidmatan penstriman yang tersedia.

September membawa pulang keluaran baharu, klasik yang kurang dilihat, permata pemujaan aneh dan banyak lagi untuk ditambahkan pada senarai pantau tontonan Halloween anda.

Berikut adalah sepuluh tajuk seram yang patut diberi perhatian yang tersedia untuk penstriman masuk September 2022 pada beberapa perkhidmatan penstriman yang paling popular, bersama-sama dengan bila/tempat anda boleh menontonnya.


Cincin Dua (Versi Lanjutan) – 1 September (HBO Max)

Pembuatan semula lakonan Naomi Watts daripada Goodnight Mommy menuju ke Video Perdana pada 16 September. Menjelang debutnya, kejar Watts dalam sekuel pembuatan semula 2002, Cincin itu. Cincin Dua mengambil beberapa bulan selepas peristiwa filem pertama, dengan Samara sekali lagi menyasarkan anak Rachel. HBO Max menawarkan potongan lanjutan sekuel ini.


Kita Semua Pergi ke Pameran Dunia – 1 September (HBO Max)

Treler Winnie the Pooh Blood and Honey Mengubah Pooh dan

Debut ciri naratif pengarang-pengarah Jane Schoenbrun ialah kisah kedewasaan yang menyeramkan. Remaja muda yang mudah dipengaruhi Casey (Anna Cobb) memutuskan untuk mendokumentasikan penyertaannya dalam Cabaran Pameran Dunia, permainan seram dalam talian misteri yang meminta peserta mengulangi “Saya mahu pergi ke Pameran Dunia” tiga kali sebelum mengeluarkan darah dari jari mereka. Semasa dia menangkap apa yang berlaku seterusnya melalui video yang disiarkan dalam talian, realiti dan fiksyen mula kabur, dan dia berhubung dengan seorang tokoh misteri di internet. Pembakaran perlahan ini memihak kepada kekaburan dan suasana dalam gambaran melankolik remaja dalam era digital yang sunyi.


Penguasaan Dunia Jurassic (Edisi Teater dan Lanjutan) – 2 September (Merak)

Kajian Jurassic World Dominion

(dari kiri) Kayla Watts (DeWanda Wise), Dr. Ellie Sattler (Laura Dern) dan Giganotosaurus dalam Jurassic World Dominion, ditulis bersama dan diarahkan oleh Colin Trevorrow.

Sama ada anda terlepas entri ketiga dalam Dunia Jurassic trilogi di pawagam atau ingin tahu tentang Potongan Lanjutan, Merak telah melindungi anda. Perkhidmatan penstriman akan menawarkan kedua-duanya. penguasaan berlaku empat tahun selepas Isla Nublar telah musnah, dengan dinosaur kini bebas berkeliaran di kalangan manusia. Taman Jurassic‘s pelakon legasi membantu dalam pertempuran untuk terus hidup. Bersedia untuk banyak belalang.


Kebangkitan Synths – 9 September (Screambox)

'The Rise of the Synths', Dikisahkan oleh John Carpenter, Diperolehi oleh Cinedigm dan SCREAMBOX! [Trailer]

Master seram John Carpenter mengisahkan dokumentari ini yang mengisahkan dunia Synthwave, genre yang diilhamkan tahun 80-an yang menjadi latar belakang rancangan dan filem yang luar biasa seperti “Stranger Things,” Beyond the Gates, Anak Turbo, Tetamu, dan banyak lagi. Ditampilkan dalam dokumentari itu ialah Carpenter Brut, Dance with the Dead, Power Glove, Gunship, Celldweller, dan GosT.


Gourmet Fluks – 15 September (Menggigil)

1661973072 377 Treler Winnie the Pooh Blood and Honey Mengubah Pooh dan

Dengan hormat IFC Midnight. Keluaran IFC Midnight.

Penulis/Pengarah Peter Strickland Studio Bunyi Berberian dan Dalam Fabrik mempamerkan keupayaan unik pembikin filem untuk menangkap deria, selalunya secara sensual, sambil meneroka ulasan sosial yang nyata. terbaru beliau, Fluks Gourmet, sekali lagi memberikan pengalaman deria yang mengasyikkan, mendorong lebih jauh ke dalam jenaka yang tidak masuk akal dengan sekali-sekala meresap ke dalam kengerian yang teruk. Kolektif artis persembahan sonik dapatkan residensi di Institut Katering Sonic, yang dikhaskan untuk persembahan masakan dan makanan. Di sebalik tabir, ketiga-tiga mereka terperangkap dalam perebutan kuasa yang seterusnya dilemparkan ke wilayah huru-hara apabila pengawas institut, Jan Stevens (Gwendoline Christie), cuba mengasah kemahiran mereka. Terperangkap di tengah-tengah ialah Stones (Makis Papadimitriou), seorang lelaki yang diupah untuk mendokumentasikan artis semasa cuba menyembunyikan gangguan gastroususnya yang melampau.


Werewolf dari London – 15 September (Merak)

1661973072 291 Treler Winnie the Pooh Blood and Honey Mengubah Pooh dan

Jika anda berada dalam mood seram klasik, tandai 15 September pada kalendar anda; Peacock membawakan pelbagai tajuk seram Universal yang hebat. Antaranya ialah Werewolf dari London, filem Hollywood pertama yang menampilkan serigala jadian. Ahli botani Wilfred Glendon diserang oleh makhluk semasa mencari bunga yang jarang ditemui di Tibet. Dia tidak lama kemudian mendapati dirinya didorong oleh desakan untuk memburu dan membunuh.


Keldai Zombie: Tandas Orang Mati – 16 September (Screambox)

1661973072 807 Treler Winnie the Pooh Blood and Honey Mengubah Pooh dan

Tajuk mengatakan semuanya. Nantikan lebih banyak keganasan percikan dari Noboru Iguchi (Gadis Mesin, RoboGeisha) di sini. Perjalanan berkumpulan menjadi serba salah apabila remaja Maki memakan seekor ikan dengan cacing parasit; ia mencetuskan pencerobohan mayat hidup tidak seperti yang lain. Undead yang dilitupi tahi, kentut kuat dan banyak lagi dijanjikan dalam komedi seram kasar yang berlebihan ini.


Perkuburan Keganasan – 19 September (Menggigil)

Perkuburan Keganasan

Ciri seram Rubén Galindo Jr. yang paling menonjol ialah yang dipengaruhi oleh Amerika Jangan panik (tersedia di Shudder), tetapi Halloween-centric Tanah perkuburan Keganasan menawarkan yang paling menyeronokkan. Trio kanak-kanak kolej memutuskan untuk menarik perhatian wanita mereka dengan mencuri mayat dari bilik mayat untuk gurauan Halloween dan berpesta di rumah terbiar. Ia kebetulan adalah mayat pembunuh bersiri, dan membaca mantera dari buku menghidupkannya semula. Pemotong ghaib ini membawa kekacauan berdarah dalam nadi Lucio Fulci dan menampilkan pelakon watak legenda Hugo Stiglitz sebagai pakar ilmu ghaib.


Apabila Jeritan Bermula – 20 September (Screambox)

'Apabila Jeritan Bermula' - Cinedigm & SCREAMBOX Memperoleh Sindiran Jahat Pembunuh! [Trailer]

Seorang pembikin filem dokumentari yang bercita-cita tinggi berpendapat dia akhirnya menemui subjek yang sesuai dengan calon pembunuh bersiri Aidan Mendle. Tetapi apabila Aidan dan kultus pembunuhannya yang baru direkrut memulakan amuk darah, impian Norman untuk menjadi pembuat filem dokumentari terkenal menjadi mimpi ngeri. Mockumentary pembunuh bersiri mengusik masa indah berdarah yang lucu- penekanan pada berdarah.


Kakak – 29 September (Menggigil)

Kajian Sissy SXSW

Sissy mengikuti Cecilia (Aisha Dee) dan Emma (pengarah bersama/penulis bersama Hannah Barlow). Mereka adalah dua kawan remaja yang tidak dapat dipisahkan sehinggalah gadis jahat Alex (Emily De Margheriti) tiba dan membuli Cecilia, yang membawa kepada insiden ganas yang menyebabkan perpecahan antara besties. Bertahun-tahun kemudian, Cecilia, seorang pengaruh media sosial yang berjaya, bertemu dengan Emma dan dijemput untuk menyambung semula pada lawatan hujung minggu bujang. Tetapi melihat Alex sekali lagi membangkitkan trauma masa lalu dan mengubah hujung minggu yang menyeronokkan bersama rakan-rakan menjadi huru-hara yang membunuh. Pemerhatian komedi gelap tentang budaya pengaruh, buli dan banyak lagi, dengan kiraan badan yang mengerikan untuk dibut.

We want to say thanks to the author of this write-up for this incredible web content

Treler ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ Mengubah Pooh dan Piglet menjadi Maniak Filem Slasher!


Our social media profiles here as well as other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/