Trina McGee Diberitahu Pelakon ‘Boy Meets World’ Tidak Mahukan Dia dalam Siri Akhir, Teringat Diminta untuk ‘Tolak’ ‘Black Meter’nya

Satu lagi “Budak Bertemu Dunia“Misteri telah diselesaikan semasa episod podcast tonton semula baru-baru ini,”Pod Meets World.” Trina McGeeyang menggambarkan Angela Moore semasa tiga musim terakhir sitkom itu, mendedahkan mengapa dia bukan sebahagian daripada siri akhir.

“Ini adalah beberapa perkara yang belum kami bincangkan. Saya diberitahu, dengan cara yang aneh dan tidak masuk akal oleh orang yang sangat penting, yang anda semua pergi [showrunner] Michael Jacobs, dan anda berkata, ‘Kami tidak mahu dia dalam episod terakhir. Dia entah bagaimana mengambil cahaya kami.’ [That] adalah intipatinya,” kata McGee, yang memainkan watak teman wanita Shawn Hunter (Rider Strong) dalam rancangan itu. “Saya diberitahu bahawa selepas saya merakam rancangan itu sebelum episod terakhir, yang dipanggil ‘Angela’s Ashes’ ketika saya pergi. Apabila Michael mengumumkan kepada saya, kami akan membuat persembahan lain tentang Angela, saya sangat gembira, tidak mengetahui ini akan menjadi persembahan sebelum persembahan terakhir.”

Hos bersama Kuat, Danielle Fishel dan Will Friedle terkejut dan terkejut dengan dakwaan itu – dan berasa ngeri apabila dia diberitahu perkara itu 22 tahun lalu.

“Saya masih ingat selepas kami merakam persembahan itu, saya telah berkata kepada seseorang, ‘Mengapa kita tidak berada di persembahan terakhir?’ Kerana saya tahu rancangan terakhir akan menjadi pertunjukan yang mempunyai rating dan tangisan dan semua perkara. Saya berada di bawah tanggapan bahawa anda semua berkumpul dan tidak mahu saya dalam persembahan terakhir, atas sebab tertentu saya akan mengambil beberapa bersinar atau sesuatu untuk kesan itu, “sambungnya. “Itu benar-benar menyakitkan hati saya untuk masa yang lama. Untuk memburukkan lagi, orang kulit berwarna cenderung untuk melihat sesuatu dengan lebih sukar kadangkala. Jadi saya mempunyai sepupu memanggil saya, berkata, ‘Kenapa awak tidak berada dalam episod terakhir? Mereka hanya memberi anda keseluruhan rancangan itu supaya anda terganggu dan tidak akan berada dalam rancangan itu dengan penilaian sebenar?’ Beberapa sepupu saya, ahli keluarga saya memberitahu saya perkara ini. … Sejujurnya saya telah memikirkannya selama 20 tahun.”

Friedle tidak berpuas hati dengan tuntutan itu. “Bolehkah kita katakan untuk rekod, Trina, itu tidak pernah berlaku,” katanya. “Itu bukan daya saing, itu sosiologi. Ini membuat saya marah. Ini tahap seterusnya.”

McGee dengan ramah menjawab, “Saya percaya awak. Saya boleh tahu dengan reaksi anda. Saya telah memikirkannya sejak sekian lama, dan saya tidak pernah menonton rancangan itu. Saya selalu rasa seperti, ugh. … Itu menyakitkan saya untuk masa yang lama.”

Walaupun Fishel dan McGee teringat akan bertelagah antara satu sama lain, lelaki itu berkata bahawa ia tidak sama untuk mereka.

“Memang benar kami tidak berlawan antara satu sama lain, tetapi saya tidak akan pergi setakat ini untuk mengatakan kami tidak dimanipulasi,” kata Strong. Friedle menjawab, “Oh tidak, itu berbeza. Dimanipulasi sepanjang masa. Tetapi ia bukan berbisik di satu telinga, berbisik di telinga lain tentang sesuatu yang lain.”

Matthew Lawrence, Trina McGee, Ben Savage, Danielle Fishel, Will Friedle, Maitland Ward dan Rider Strong di ‘Boy Meets World.’

©ABC/Koleksi Ihsan Everett

Semasa episod itu, McGee juga melihat kembali op-ed yang dia tulis untuk itu Berita Harian, di mana dia mempertahankan fakta bahawa “Boy Meets World” tidak menyatakan bahawa Shawn dan Angela berada dalam hubungan antara kaum. Dia berkongsi di podcast bahawa publisiti dan suaminya sebenarnya menulis karya itu, yang diterbitkan di bawah garis kecilnya, tetapi dia tidak bersetuju.

“Saya sangat keliru pada masa itu sama ada mahu bercakap mengenainya atau tidak – saya mempunyai dua alam pemikiran: pekerjaan saya dan manusia,” katanya. “Ia bukan sepenuhnya pandangan organik saya. Cukup lucu, sanggahan telah ditulis kepada Berita Harian oleh Lorraine Toussaint, yang berkata, tidak, anda mesti mengakui bahawa ini adalah dua kaum yang berbeza berkumpul… Jika saya terpaksa melakukannya dan saya boleh mengambil pendirian sebenar saya, melihat ke belakang dan segala-galanya. Saya akan menulis artikel yang bertentangan.”

Strong juga teringat bercakap dengan McGee tentang topik itu, juga tertanya-tanya mengapa mereka tidak membincangkannya.

Sebelum sitkom keluarga, McGee telah membintangi beberapa sitkom dengan pelakon Black, termasuk “A Different World,” “Martin” dan “Family Matters.”

“Berasal dari sitkom Hitam, saya sentiasa perlu menggunakan meter Hitam… Meter Hitam saya mungkin turun kepada 2. Saya masih ingat semasa saya membuat episod ‘Angela’s Ashes’, entah bagaimana meter Hitam saya telah tergelincir dan saya hampir a 9. Michael datang kepada saya dan notanya ialah, ‘Hei Trina, tolak sahaja Thelma Hopkins kira-kira lapan takuk,'” katanya sambil menyatakan bahawa penerbit merujuk kepada pelakon Black “Family Matters”. “Saya tahu betul apa yang dia cakapkan dan saya lakukan. … Terdapat begitu banyak perkara yang kamu bertuah yang tidak perlu kamu fikirkan.”

Bertahun-tahun yang lalu, McGee dan Friedle berkongsi interaksi yang mereka ada di set yang dia katakan telah mengubah hidupnya sepenuhnya. Mereka menceritakan perbualan di podcast, menyatakan bahawa pada set, McGee keluar dari bilik persalinan dengan tudung merah.

“Dalam kepala saya, saya tidak meletakkan sebarang kepentingan budaya pada itu. Saya ternampak seorang yang saya anggap kawan saya tetapi tidak berapa kenal, memakai topi besar berwarna merah. Itu sahaja yang saya nampak,” jelas Friedle. “Saya seperti, ‘Anda sebahagian daripada pelakon, jadi itu bermakna, saya akan mengejek anda dengan cara yang sama saya mengejek [of others].’ Saya fikir, ‘Akan mengejek topi merahnya.’ Itu setakat yang bodoh saya, fikiran istimewa melihat. Jadi sejurus sebelum saya berjalan untuk bahagian saya, saya berlalu dan pergi, ‘Sayangi sirap anda,’ dan berjalan ke set, berfikir ‘Boom, zing! Hanya ambil dia untuk topinya.’”

Selepas kejadian itu, McGee memberitahu Friedle komennya yang merujuk kepadanya sebagai Mak Cik Jemima tidak baik.

“Saya masih ingat berkata kepada anda, ‘Saya menganggap itu seperti anda memanggil saya gergasi hijau riang.’ Anda seperti, ‘Tidak, itu bukan perkara yang sama sama sekali.’” Friedle berkata. “Jangan sekali-kali menggunakan masa sebagai alasan tetapi pada pertengahan 90-an, saya tidak tahu tentang kepentingan budaya watak Mak Cik Jemima, apa-apa perkara itu… Saya tidak pernah mendengarnya! Saya berasa malu.”

Selepas dia menjelaskan komen yang menyakitkan hati itu kepadanya, dia meminta maaf dan mereka berpelukan – tetapi dia “benar-benar gemetar” selepas itu. McGee teringat perasaan “sangat kecil,” yang Friedle menjawab, “Bagaimana mungkin anda tidak?”

“Ia benar-benar mengubah hidup saya,” sambungnya. “Saat itu adalah saat di mana saya seperti, anda tidak boleh bercakap begitu sahaja. Anda tidak boleh membuang barang di luar sana, kerana anda fikir ia lucu dan pergi. Anda boleh mencederakan orang.”

We would like to say thanks to the author of this short article for this remarkable material

Trina McGee Diberitahu Pelakon ‘Boy Meets World’ Tidak Mahukan Dia dalam Siri Akhir, Teringat Diminta untuk ‘Tolak’ ‘Black Meter’nya


Check out our social media accounts as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/